Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرسی وزارت اقتصاد به ابهامات پرونده‌های جدید گمرکی از جمله ترخیص ذرت و خروج کالای تجاری با پته ورود کرده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، چندی قبل  ابهامات 4 پرونده باز گمرکی در خصوص ترخیص بدون مجوز ذرت دامی، ترخیص لیفت‌تراک، ترخیص با پته لنز چشمی و...  منتشر شد که در ادامه منجر به تکذیب مباحث معاون فنی گمرک ایران از سوی یک مدیر کل گمرک اجرایی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این پایان کار نبود و حالا خبر رسیده بازرسی وزارت اقتصاد به این پرونده ها ورود کرده است.

ترخیص 1 تن لنز چشمی و عدسی عینک با پته از گمرک/ چهار پرونده باز گمرکی و سؤالاتی که بی‌جواب ماند!/ تأیید ترخیص کالا با پته از سوی معاون گمرکیک مدیرکل گمرک مباحث معاون فنی گمرک را تکذیب کرد/ لزوم انتشار جزئیات ترخیص بدون ثبت سفارش اقلام تجاری

اولین موضوع بحث ترخیص لیفتراک بود، بر این اساس با درخواست و نامه کتبی یکی از مدیران گمرک،  لیفت‌تراکها ادامه مسیر به‌مقصد گمرک مربوطه می‌دهند و در آن گمرک ترخیص می‌شود یا در اختیار شرکت قرار می‌گیرند.
با رسانه‌ای شدن موضوع گمرک بندرعباس از ترانزیت محموله دیگر جلوگیری می‌کند در ادامه نیز گمرک البرز کلیت موضوع را رد میکند.

موضوع دوم بحث ترخیص ذرتها بود که با اعلام وزارت جهاد کشاورزی مشخص شد مقادیر زیادی نهاده دامی بدون داشتن مجوز عرضه در بازارگاه با نرخ مصوب از گمرک پیام ترخیص شده است. در این زمینه هنوز  مشخص نشده که آیا در این زمینه گزارش وقوع جرم قاچاق از سوی گمرک ایران تنظیم و به مراجع قضایی اعلام شده است. سوال جدیدی که در اینجا وجود دارد این است که ترانزیت ذرتها از گمرکات مهم مرزی با چه عنوانی به گمرکی در مرکز کشور ترانزیت شده و آیا مجوزهای لازم برای این اقدام وجود داشته است یا خیر؟

ترخیص 80هزار تن ذرت با دلار4200 بدون مجوز "بازارگاه" /4000کانتینر نهاده دامی بی‌مجوز از کدام گمرک خارج شد؟

ابهام سوم مربوط به بخشنامه رسمی گمرک بود که نشان می‌داد مقادیر زیادی کالای تجاری بدون ثبت سفارش از گمرکات کشور از جمله گمرک فرودگاه امام خمینی(ره)  و... ترخیص شده است، موضوعی که سال قبل، معاون فنی گمرک ایران را به‌همراه تعدادی از مسئولین سازمانهای مرتبط، به گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) کشاند و نهایتاً با مداخله گمرک ایران و اخذ مصوبه از کمیسیون ماده 1 وزارت صمت، این غائله فیصله یافت.  

پرونده چهارم نیز همین بحث ترخیص کالای تجاری با پته بود. بر این اساس  اخیراً یک گمرک اجرایی در اقدامی تعجب‌برانگیز نسبت به ترخیص محموله لنز چشمی و عدسی عینک با استفاده از پته و بدون ثبت سفارش اقدام نموده و کالای دارای ارزش  میلیاردی را بدون اخذ مجوزهای لازم ترخیص کرده است. هرچند گمرک مربوطه این موضوع را نیز تکذیب کرده بود اما در نهایت موضوع توسط وزارت اقتصاد  بهعنوان یک مرجع بالادستی و بعد از انتشار در خبرگزاری تسنیم‌ در دستور کار قرار گرفت.

حالا از بازرسی وزارت اقتصاد خبر رسیده است این این پرونده ها به صورت ویژه  پیگیری شده و جلسات مهمی نیز در این خصوص برگزار گردیده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گمرک گمرک بازرسی وزارت اقتصاد گمرک ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی