Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، امین شیرعلی زاده دزفولی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره پیشینه توسعه این فناوری گفت: ایده تولید این نانوذرات به زمان قبل از کرونا باز می‌گردد، با توجه به سابقه ۱۰ ساله‌ای که در بخش سنتز نانوذرات مغناطیسی داشته ام نیازسنجی صورت گرفت که نشان می‌داد برای تولید کیت‌ها جمع‌آوری و استخراج زیست‌مولکول‌ها در کشور نیاز به ذرات (Bead) مغناطیسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: هرچند با شیوع کرونا و افزایش درخواست برای کیت‌ها استخراج زیست‌مولکول‌ها تمرکز بیشتری روی سنتز این نانوذرات انجام دادیم و در نهایت موفق به تولید نانوذرات مغناطیسی اکسیدآهن با پوسته سیلیس شدیم که قابلیت استفاده در کیت‌های استخراج زیست‌مولکول‌هایی نظیر DNA، RNA و پروتئین‌ها را دارا است.

این محقق ادامه داد: این ذرات دارای سرعت استخراج بسیار بالایی بوده و از کارایی بالایی نیز برخوردار هستند، همچنین به دلیل مساحت سطحی قابل توجهی که دارند برای استخراج زیست‌مولکول‌ها بسیار ایده‌آل‌اند،  البته ذرت دیگری را نیز توسعه داده‌ایم و این امکان وجود دارد که برای هر نوع زیست‌مولکولی، ذرات متناسب با آن زیست‌مولکول را تولید کنیم،  این فناوری اتصال اختصاصی زیست مولکول‌ها به نانوبیدهای مغناطیسی را فراهم کرده که در نتیجه باعث تولید محصول استخراجی با بازده بالاتر، کیفیت بهتر، خلوص بیشتر و الودگی کمتر می‌شود.

شیرعلی زاده دزفولی اظهار داشت: در حال حاضر کیت‌های استخراج زیست‌مولکول در این شرکت توسعه داده شده است، این کیت‌هابرای استخراج DNA، RNA و پروتئین‌ها طراحی و تولید شده که هم اکنون به دنبال اخذ مجوزهای مربوط به آن جهت ورود به بازار هستیم.

وی تاکید کرد نانوذرات مغناطیسی تولید شده در این شرکت پتانسیل‌ صادرات داشته و در حال رایزنی با یک شرکت کانادایی به منظور صادرات این نانوذرات و همچنین کیت‌های استخراج به این کشور است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیاناز قیمت بسیار پایین این محصولات نسبت به نمونه‌های خارجی خبر داد و افزود: این نانوذرات یک دهم نمونه‌های اروپایی و امریکا قیمت دارد و از نظر عملکرد نیز بسیار شرایط قابل رقابتی با محصولات خارجی دارد از این رو برای مصرف‌کننده در خارج از ایران مزیت‌های زیادی به همراه دارد.

برچسب‌ها فناوری نانو پژوهشگر کیت دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری نانو پژوهشگر کیت فناوری نانو پژوهشگر کیت دانش بنیان ها اخبار کنکور کیت های استخراج کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)
  • حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»