Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حضرت پور روز یکشنبه در جمع نمایندگان ارومیه در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای اسلامی این شهر افزود: خلاء طرح تفصیلی چندین ساله شهر، بروز یک سری رخدادهای مبارک و نامبارک را رقم زده است.

وی اضافه کرد: ابلاغ طرح تفصیلی به شدت به طرح مطالبات از سوی انبوه سازان آسیب زده است ، ۳۰  درصد ساخت وسازها در شهر از طریق انبوه سازان  انجام می شود و در حال حاضر ۶۰۰ نفر انبوه ساز برای  دریافت پروانه ساخت اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار ارومیه ادامه داد: اعتقاد بر نظام مند کردن شهر و اجرای ضوابط  وجود دارد و ضعف های طرح های تفصیلی را کمیسیون ماده ۵ می تواند مرتفع کند اما آن چیزی که اتفاق  می افتد و اینکه مطالبات شهروندان را نمی توان پاسخ داد جلسات نامنظم کمیسیون ماده ۵ است.

وی اظهار کرد: جلسات نامنظم کمیسیون ماده ۵ باعث شده که بخش عمده ای از درخواست ها در کمیسیون معطل بمانند و تا به امروز ۱۵۰ پرونده شهرداری مناطق یک، ۴ و ۵  جمع آوری و برای طرح در کمیسیون ماده ۵ همچنان مانده اند.

حضرت پور بیان کرد: شورای عالی شهرسازی ابلاغ کرده است که ۲۷ متر ارتفاع، تراز آسمانی است و در خیابان ۲۴، ۳۲ و ۶۴ خط آسمان باید تعریف شود  و امروز ضوابط طرح تفصیلی جدید  ساخت طبقات بیشتر را در این نوع از معابر نمی دهد.

وی گفت: در کمیسیون ماده ۵،  باید مطالبات مردم در یک چارچوب نظام مند طرح شود و شهروند بداند که به درخواست های آنها ارزش قایل می شود و ضوابط حاکم  بر طرح جامع و طرح تفصیلی باید  در قالب رای  در کمیسیون ماده ۵ خودش را نشان دهد تا بتوان برای توسعه شهر گام برداشت و و این یک انتظار است .

وی افزود: درشهر ارومیه هر سال باید ۱۰ هزار مسکن ساخته شود با فرض اینکه ۲ هزار آن را راه و شهرسازی در قالب چهارچوب هایی چون مساکن مهر تامین کند و از هشت هزار باقیمانده آن، تنها پنج هزار به  شکل مجاز و با اخذ پروانه  ساخته می شود و مابقی آن  تحقق نمی یابد.

شهردار ارومیه ادامه داد: سندی به نام انبوه  سازی در شهر ابلاغ نشده که بگوید کدام منطقه به عنوان سند راهبردی توسعه شهر برای بلند مرتبه سازی تعریف شود و متاسفانه این مهم تحقق نیافته است .

وی اظهار کرد: به این مهم تاکنون توجه نشده که علت شکل گیری تخلفات ساختمانی چیست، شهرداری ۲۰ درصد در ساخت وسازهای غیر مجاز نقش دارد و  در ۸۰ درصد آن طرح های تفصیلی و جامع ناکارآمد و مهندسان ناظر که عدم دقت کافی آنها باعث بروز تخلفات ساختمانی شده، نقش دارد.

حضرت پور تأکید کرد: شهرداری ارومیه  چقدر نیرو در بدنه خود دارد که  تخلفات ساختمانی  را در ۲۳ هزار کوچه شهر کنترل و رصد کند.

وی اضافه کرد: همچنان شهر ارومیه با موضوعی مهمی به نام مهاجرت دسته و پنجه نرم می کند و این مهم منجر به بروز ساخت و سازهای غیر مجاز در حاشیه شهر و در روستاهای نزدیک به شهر شده و مناطقی چون ریحان آباد، ولنده، بادکی و انهر که اکنون با توسعه‌های غیرمجاز به شهر وصل شده اند.

وی با اشاره به وظیفه بسیاری از دستگاه ها برای مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز و بهبود شهرسازی ادامه داد: با وفاق و مشارکت  می توان  با تخلفات ساختمانی مبارزه و از توسعه آن در شهر پیشگیری کرد.

به گزارش ایرنا، ارومیه بیش از ۸۰۰ هزار نفر جمعیت و ۱۱ هزار هکتار مساحت دارد؛ هرچند آمار دقیقی از تعداد ساختمان ها در این شهر در دسترس نیست ولی برخی گمانه زنی ها از وجود حدود ۲۰۰ هزار واحد در این شهر حکایت دارد.

برچسب‌ها آذربایجان غربی ارومیه شهرداری ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارومیه شهرداری ارومیه آذربایجان غربی ارومیه شهرداری ارومیه اخبار کنکور تخلفات ساختمانی کمیسیون ماده ۵ طرح تفصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ تهران گفت: همزمان با اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، با همکاری نواحی۹گانه نسبت به شناسایی و پلمپ واحد غیر مجاز تفکیک و جمع آوری پسماند اقدام شد.

وی افزود: ۴ مرکز پس از ابلاغ رأی و صدور اخطاریه‌های لازم به متصدیان مربوطه، پلمب و از ادامه فعالیتشان جلوگیری شد.

طاهری گفت: فعالیت مراکز غیرمجاز جمع‌آوری، تفکیک، جداسازی و دپوی انواع پسماندهای خشک علاوه بر اینکه باعث آشفتگی و به ریختگی چهره و سیمای شهر، موجب بروز معضلات بهداشتی و مشکلات زیست‌محیطی می‌شود، از این‌رو عوامل اجرایی این معاونت و نواحی ۹ گانه با گشت‌زنی و رصد میدانی در محلات، اینگونه مراکز غیرمجاز را شناسایی، ضمن اخطار و تذکر جدی نسبت به تعطیلی و پلمب واحدهای مذکور اقدام می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۲ در پایان تاکید کرد: که اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تا پاکسازی کامل و جمع آوری فعالیت اینگونه صنوف در سطح محدوده با قوت ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6087554

دیگر خبرها

  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • اینفوگرافیک آمار داوطلبان کنکور به تفکیک استانها
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • گواهی عدم‌حضور چیست و چه فوایدی دارد؟
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد