Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مهران باباپور در نشست خبری شورای شهر که امروز (۲۱ دی‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: مشکلات آب‌های سطحی و فاضلاب اهواز، چندین ساله است و سالیان سال مردم اهواز را آزار داده است و اگر اینگونه نبود، بانک جهانی در سال ۸۳ اقدام نمی‌کرد و اعتبار ۱۴۰ میلیاردی به اهواز اختصاص داده نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی افزود: بعد از این مشکلات، حتی دفتر مقام معظم رهبری نیز در سال‌های ۹۴ و ۹۵ در این زمینه اقدام کرده است.

عضو شورای شهر اهواز تصریح کرد: در شهرداری اهواز در ۱۰ سال گذشته به صورت میانگین سالانه دو و نیم میلیارد تومان برای دفع آب‌های سطحی اختصاص داده می‌شد، اما در دوره پنجم شورای شهر، ۹۰ میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شده است.

باباپور با اشاره به سیل فروردین‌ماه سال ۹۸، گفت: سیل‌های اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ گریبانگیر خوزستان شد؛ مسئولان رده بالا باید در سال‌های گذشته و قبل از وقوع این حادثه، در بحث آبخیزداری اقداماتی انجام می‌دادند که متاسفانه این کار‌ها انجام نشد و منجر به سیل شد و سه ماه درگیر بودیم.

وی بیان کرد: پس از این سیل، جلسات مختلفی با مسئولان داشتیم تا مشکلات رفع شوند، اما شورای شهر نیز برای حل برخی مشکلات در کوتاه‌مدت، کمیته آب‌های سطحی را تشکیل داد.

عضو شورای شهر اهواز با اشاره به آبگرفتگی آذرماه سال ۹۸، افزود: سال گذشته مدت ماندگاری آب در مناطق ۲، ۴ و ۶ شهرداری اهواز ۱۰ تا ۱۱ روز بود. برای کاهش خسارات و ماندگاری آب، کمیته‌ای تشکیل شده و چندین جلسه با کارشناسان و مسئولان مربوطه برگزار شده است. در نهایت، ۴۸۰ نقطه ریزشی و بحرانی در اهواز شناسایی شدند که ۵۷ نقطه فوق بحرانی به عنوان اولویت کار برای کمیته، تعیین شدند و تقسیم کار انجام شد.

وی گفت: تاکنون این پروژه به پایان نرسیده است، اما با اتمام این طرح نیز تنها مدت ماندگاری آب در خیابان‌ها کاهش می‌یابد و نتیجه طرح به گونه‌ای نیست که بگوییم دیگر مشکلی ایجاد نمی‌شود بلکه این اقدامات تنها مسکن هستند.

باباپور تصریح کرد: در بارش اخیر ۷۵ نقطه بحرانی دیگر در اهواز به وجود آمد که ۱۸ نقطه از این تعداد، تنها در منطقه ۸ قرار دارند.

وی گفت: در شهر‌های کوچک، مدیریت بحران واحدی وجود دارد، اما در کلانشهر اهواز چنین چیزی وجود ندارد و حتی در کاربری‌های سالن‌های مدیریت بحران تغییر ایجاد شده است.

عضو شورای شهر اهواز افزود: با توجه به سال‌های طولانی خشکسالی، حل مشکل شبکه فاضلاب و دفع آب‌های سطحی اهواز اولویت شهرداری و دیگر مسئولان نبوده است و اکنون برای حل این مشکل، به عزم ملی و همراهی همه مسئولان نیاز داریم و باید این کار، در اولویت قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: وظیفه اعضای شورا این است که هر کجا کم‌کاری شده، تذکر دهند و اعضای شورای شهر بار‌ها به شهردار اهواز تذکر داده‌اند.

باباپور با اشاره به برگزاری چندین طرح سوال از شهردار، گفت: هر طرح سوال به معنی استیضاح نیست و برخی از اعضای شورا اعتقاد دارند که شهردار طبق ظرفیتی که در دست دارد، کار کرده است.

وی با اشاره به تاخیر شهرداری در اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری آب‌های سطحی، بیان کرد: در صحن شورا، سوالات مورد نظر از شهردار پرسیده شده و وی پاسخ‌ها را ارائه داده است. در یک دوره یک ساله، سه تا چهار بار طرح سوال از شهردار انجام شد و این موارد ابزار شورای شهر هستند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا مازوت توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی استیضاح ترامپ کاظم صدیقی آبگرفتگی شهردار اهواز شورای شهر اهواز آلودگی هوا مازوت توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی استیضاح ترامپ کاظم صدیقی آب های سطحی اعضای شورا شهر اهواز شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی

به گزارش خبرآنلاین، تعدادی از اعضای شورای شهر تهران در آغاز سخنرانی شهردار تهران صحن علنی را ترک کردند و حدنصاب جلسه به ۱۳ عضو رسید.

به گزارش ایسنا، در جلسه صبح امروز شورای شهر محسن هرمزی معاون حمل و نقل شورای شهر تهران گزارشی از وضعیت حمل و نقل عمومی و ورود ناوگان جدید ارائه کرد که سوالاتی از سوی اعضای شورای شهر تهران مطرح شد و اعضای شورا در مورد چرایی عدم رویت قراردادها و نحوه ورود ناوگان سوالاتی را مطرح کردند.

محمد آخوندی رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر در واکنش به سوالات و اعتراضات اعضاء در مورد قراردادهای چین و نحوه ورود اتوبوس و واگن مترو، سایر اعضای شورا را به دینداری توصیه کرد.

وی با اشاره به اینکه عملکرد ۳۰ ماهه اول شهرداران در ادوار گذشته را بررسی کنید، تصریح کرد: عملکرد آقای احمدی نژاد و آقای قالیباف در ۳۰ ماهه مشخص است، آقای قالیباف ۱۲ سال شهردار تهران بودند آیا اقداماتی که انجام دادند همه در ۳۰ ماهه اول فعالیت‌شان بوده است؟ قرارداد چین یکی از بزرگ‌ترین قراردادهای تاریخ شهرداری است؛ اما دائم سرکوب می‌کنید، سوال من از همکاران در شورا این است آیا ابهاماتی که نسبت به قرارداد داشتید پیش از بیان در صحن شورا، به معاونت حمل و نقل گفته اید؟ آدمی معلوم الحال که وضعیت آن مشخص است حرفی را در فضای مجازی منتشر کرده، اگر خودمان را ید واحد با شهرداری ببینم، از شهرداری توضیح می‌خواهیم و اگر اشتباه کرده بودند توضیح بخواهیم. قطعا خود بنده اولین نفر هستم که از شهردار توضیح می‌خواهم اما اگر اشتباهی نبوده، چرا باید خودزنی کنیم؟ باید همه کمک کنیم این قرارداد به سرانجام برسد.

تعدادی از اعضای شورا همچون شربیانی، امانی، اقراریان، سروری و غیره درخواست پاسخگویی به جو ایجاد شده در شورای شهر را داشتند که مهدی چمران رئیس شورای شهر با تأکید بر این‌که باید سخنان و تذکرات پیرامون گزارش باشد و نباید اعضا جواب یکدیگر را بدهند و بر همین اساس اعضای شورای شهر به احترام چمران از بیان نظرات انتقادی خود پیرامون سخنان آخوندی عضو شورای شهر تهران اجتناب کردند.

در ادامه شهردار تهران که در جلسه حضور داشت خواستار پاسخگویی به اعضای شورای شهر شد که تعدادی از اعضای شورا عباسی، اقراریان، امانی، قائمی، تشکری هاشمی، نجفی و شربیانی جلسه را ترک کردند که شهردار تهران در واکنش به این رفتن گفت حرف درست زدید، بشینید و بشنوید که اعضای شورا جلسه را ترک کردند.

مهدی چمران همچنین در خلال پاسخ اعضا به یکدیگر پس از ارائه گزارش معاونت حمل و نقل شهرداری تهران و ایجاد تشنج در صحن شورای شهر تهران گفت: نباید اعضا جواب یکدیگر را بدهند. اگر می‌خواهید جواب یکدیگر را بدهید در اتاق‌هایتان بنشینید، خوش و بش کنید یا دعوا کنید و جواب یکدیگر را بدهید. این دوستان در صحن شورا ننشستند که شاهد پاسخ اعضا به یکدیگر باشند.

وی خطاب به شربیانی که قصد ارائه تذکر داشت، اظهار کرد: شما حق ندارید در مورد دیگران صحبت کنید. باید در مورد موضوعات حمل و نقلی صحبت کنید و در مورد موضوعات دیگر نباید صحبت کنید.

در ادامه شربیانی در وقت ارائه تذکر خود گفت: تقارن بسیار تلخی است که ریاست شورا اعلام کند شما نباید صحبت کنید. اصل شورا تضارب آراء است. اگر به عنوان رئیس می‌فرمایید من صحبت نکنم سکوت می‌کنم و تشکر می‌کنم.

در ادامه بار دیگر چمران خطاب به اعضای شورا گفت: شلوغ نکنید، هر چیزی در جای خود و به موقع خود درست است. اگر قرار باشد هر کسی پاسخ عضو دیگر را بدهد باید تا شب جواب یکدیگر را بدهیم. باید با هم مشورت درست انجام دهید.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تنها در صحن علنی ۱۳ عضو شورا حضور دارند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900669

دیگر خبرها

  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری