Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقلیت‌های نژادی و به ویژه سیاه پوستان در آمریکا نسبت به تزریق واکسن کرونا تمایلی ندارند چرا که این موضوع ریشه تاریخی دارد.

خبرگزاری میزان – طی هفته‌های اخیر و همزمان با توزیع ویروس کرونا در آمریکا، گزارش‌هایی مبنی بر عدم تمایل سیاه پوستان و اقلیت‌های آمریکایی به استفاده از این واکسن منتشر شده است.

نشریه «نیویورکر» در گزارشی تفصیلی که جزئیات بیشتر آن طی روزهای آینده منتشر می‎شود به این موضوع پرداخته و می‌نویسد «سیاه پوستان آمریکا این حق را دارند تا سوالاتی را مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این گزارش به بالا بودن ابتلا و مرگ سیاه پوستان در مقایسه با سفید پوستان اشاره کرده و می‌گوید «در سراسر فیلادلفیا، ۲ هزار و ۴۵۰ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند؛ شهری که آفریقایی_آمریکایی تبار‌ها ۴۴ درصد از جمعیت آن و ۴۷ درصد از مرگ‌های کرونایی را تشکیل می‌دهند.»

از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون مبتلا شدن سیاه پوستان و مرگ آنها بر اثر ویروس کرونا به موضوعی قابل ملاحظه تبدیل شده است؛ ۵۰ هزار آفریقایی-آمریکایی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.

این گروه اقلیتی، ۱۸ درصد از مرگ‌های کرونایی را به خود اختصاص داده در حالی که ۱۳ درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند.

«نیویورکر» می‌نویسد «در حالی که پس از مدتی کوتاه، واکسن کرونا تولید شده و امید‌ها را برای پایان دادن به این همه گیزی افزایش داده، اما آفریقایی-آمریکایی‌ها بیشترین تردید را درباره واکسن کرونا ابراز کرده اند؛ بر اساس نظرسنجی‌ها تنها ۴۲ درصد از سیاه پوستان اعلام کرده اند که به سرعت اقدام به تزریق واکسن کرونا خواهند کرد در صورتی که این آمار درباره سفید پوست‌ها ۶۳ درصد است.»

بیشتر بخوانید: کرونا در آمریکا؛ بدبینی سیاه پوستان به موضوع واکسیناسیون واکسیناسیون کرونا و تجارب تلخ تاریخی بومیان کانادا

این گزارش می‎افزاید «ریشه شک و تردید در میان مرم سیاه پوست نسبت به واکسن کرونا در تاریخ مراقبت‌های بهداشتی از آنان دارد که مملو از اقدامات بی رحمانه و ظالمانه است و موجب شده تا این گروه اقلیتی اقدامات مربوط به مراقبت‌های بهداشتی را با نوعی بدبینی بنگرند.»

این پایگاه آمریکایی در بخش دیگری نوشت «از همه مهمتر اینکه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی در آمریکا رنج بیشتری برای سیاه پوستان به همراه داشته است؛ مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ بر روی روی ۲۰۰ دانشجوی پزشکی انجام شده نشان می‌دهد که نیمی از آنها معتقدند که تفاوت‌های بیولوژیکی بین سیاه پوستان و سفید پوستان وجود دارد.»

 

انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل واکسن کرونا کرونا حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا حوادث بین الملل واکسن کرونا کرونا حقوق بشر واکسن کرونا سیاه پوستان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قربانعلی برقرار در خطبه‌های نماز جمعه امروز گرگان اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن می‌فرماید کسانی که به خدا ایمان آورده‌اند سخن درست بر زبان جاری کنند تا در سایه تقوا خداوند آنها را مورد مغفرت قرار دهد.

وی افزود: امیرالمومنین می‌فرماید فردی که تقوا پیشه کند هیچ گاه به هلاکت نمی‌رسد. رستگاران با تقوا به رستگاری می رسند و زیان کاران با معصیت زیان خواهند دید.

برقرار در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای، اظهار کرد: جوان مردی، مروت، فروتنی و تواضع از ویژگی‌های پهلوانان است.

وی در خصوص روز یکشنبه شکست آمریکا در ویتنام، افزود: آمریکا شیطان بزرگ و اکبر است. آمریکا سمی را در محصولات کشاورزی استفاده کرده است که این سم سال‌ها در محصولات کشاورزی باقی مانده است و مردم را دچار مشکل کرد.

امام جمعه موقت گرگان با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۰ فرمان هشت ماده‌ای مبارزه با فساد را ابلاغ کردند، گفت: مسؤولان نظام کمتر به سخنان رهبری عمل کرده‌اند که اگر از سال ۸۰ تا الان به این دستور توجه می‌شد اکنون فساد در جامعه ریشه کن می‌شد.

وی با اشاره به اینکه در روز سه شنبه روز جهانی کار و کارگر نام گذاری شده است، افزود: اعتراضات کارگران در آمریکا که منجر به فراخوان اعتصابات سراسری مبنی بر کاهش ساعات کاری از ۱۴ ساعت به هشت ساعت، دلیل اصلی نامگذاری این روز است.

برقرار با بیان اینکه ۱۲ اردیبهشت روز چهارشنبه شهادت شهید مرتضی مطهری به عنوان روز معلم نام گرفته است، اظهار کرد: شهید مطهری یکی از شخصیت‌های مهم نظام جمهوری اسلامی ایران بود که کمتر کسی در مورد وی می‌تواند کامل صحبت کند.

کد خبر 6089168

دیگر خبرها

  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • ریشه حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه
  • فیلم/ حمایت سیاه‌پوستان آمریکا از اعتراضات ضدصهیونیستی
  • حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است