Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@23:08:48 GMT

دومین روز بدون مرگ و میر کرونا در لرستان

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۴۶۳۴۰

دومین روز بدون مرگ و میر کرونا در لرستان

استاندار لرستان گفت: دومین روز بدون مرگ و میر کرونا پس از ماه‌ها در استان رقم خورد که ادامه این روند امیدبخش، نیازمند همراهی مستمر مردم با مسوولان است.

 سید موسی خادمی روز دوشنبه در نشست بررسی آخرین وضعیت و روند اجرای مقابله با کرونا در قرارگاه شهید سلیمانی اظهار داشت: در این طرح قدرت و قابلیت بسیج را مشاهده کردیم و پس از جنگ تحمیلی، فرصت مناسبی بود تا بار دیگر از توانایی های این نهاد استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیج به عنوان یک سازمان انعطاف پذیر، ظرفیت بالایی برای برطرف کردن مشکلات دارد و موفقیت طرح شهید سلیمانی در لرستان، با حضور این نهاد غیر قابل انکار و بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به اینکه این طرح آثار مثبتی را به همراه داشته است گفت: لرستان از نظر تجهیزات پزشکی ضعیف است و آمادگی لازم را برای مواجه با کرونا نداشت اما عملکرد کادر درمان مطلوب بود بنابراین همراهی مجموعه حوزه بهداشت و درمان استان قابل تقدیر است.

استاندار لرستان تصریح کرد: هرچند دو روز متوالی بدون ثبت مرگ و میر کرونا در استان رقم خورده است اما این بیماری تمام نشده و غافلگیر کننده است.

خادمی گفت: مردم باید همچنان رعایت کنند چراکه اوج گیری کرونا دور از ذهن نیست بنابراین نباید با زیر پا گذاشتن پروتکل های بهداشتی، عادی انگاری کنیم.

وی تاکید کرد: طرح قرارگاه شهید سلیمانی نیازمند منابع بوده اما تاکنون اعتباری برای آن در نظر گرفته نشده است با این وجود دستگاه های اجرایی تمام توان خود را در راستای اجرای این طرح بکار گرفته اند.

طرح کنترل محله محور کرونا با همکاری یکهزار و ۱۹ تیم مراقبتی در ۷۷۱ نقطه این استان از ابتدای آذر به مدت سه ماه آغاز شد.

این طرح به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی ویروس کرونا به شیوه محله و خانواده محور و با مشارکت سازمان بسیج سپاه حضرت ابوالفضل (ع) و سایر ادارات انجام می شود.

لرستان بر اساس تعداد پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت به ۷۷۱ محله تقسیم و به ازای هر پایگاه سلامت سه تیم مراقبتی، یک تیم حمایتی و یک تیم نظارتی تشکیل شده است و تیم های مراقبتی متشکل از مراقبین سلامت و نیروهای داوطلب بسیجی و شامل ۲ هزار و ۳۸ نفر هستند.

وظیفه ساماندهی تیم های حمایتی بر عهده سازمان بسیج سپاه است و ۸۳۶ نفر در قالب ۷۷۱ تیم نظارتی طرح محله محور مشارکت دارند.

این طرح به منظور بیماریابی و پیشگیری از شیوع کرونا برنامه‌ریزی شده است که در قالب آن تست های تشخیص سریع درب منازل و مراقبت های پزشکی در منازل نیز انجام می شود.

بیماران تازه مرخص شده، گروه های پرخطر و موارد مشابه با شناسایی و اعلام تیم های مراقبتی توسط پزشک و پرستار در منزل مراقبت می شوند که به ازای هر مرکز جامع سلامت یک پزشک و یک پرستار مستقر شده است.

تا ۱۹ دی ماه ۶۱ هزار و ۸۲۵ شهروند لرستانی به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد یک هزار و ۳۰۴ نفر جان باختند و این استان هم اکنون در وضعیت زرد شیوع ویروس قرار دارد./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم

دبیر  اجلاس گفت: فناوری‌های جدید و نوظهور استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش بنیان، مشارکت اتاق‌های بازرگانی در تحقق اهداف توسعه پایدار، همکاری‌های گردشگری با هدف ایجاد آسیایی منسجم‌تر و توانمندتر، کشاورزی امنیت غذایی در آسیا از دیدگاه بخش خصوصی از موضوعات این نشست‌ها می‌باشد.

امیر کشانی افزود:کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا بیش از ۳۵ درصد تولید ناخالص دنیا را به خود اختصاص دادند که با این نشست‌ها می‌توان ظرفیت شبکه سازی اقتصاد را بیش از پیش گسترش داد.

او  گفت: ۳۵ کشور آسیایی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا است که از سال پیش ریاست این مجمع به عهده ایران گذاشته شده است.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس از روز گذشته در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان آغاز شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تجلیل از برترین‌های المپیاد ورزش کارگری استان یزد
  • لیگ برتر بسکتبال| شکار گاندوها در دومین نیمه نهایی
  • دعوت از هفت گلستانی به دومین اردوی تیم ملی جوانان کشورمان
  • برترین‌های المپیاد ورزش کارگری استان تجلیل شدند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان