Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محسن حسینی اظهار کرد: سد وشمگیر در شهرستان آق قلا و بر روی گرگانرود احداث شده و این سد در سال ۴۹ آبگیری شد و در سال‌های بعد سه مخزن فرعی برای آن ایجاد شد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان گلستان با بیان اینکه، با توجه به نیاز استان، علاج‌بخشی این سد در دستور کار قرار گرفته است، گفت: شاید نتوانستیم اهمیت و حساسیت این پروژه را به دولت و مجلس منتقل کنیم برای همین معتقد هستیم اعتباری که برای این سد در نظر گرفته شده، منطقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد که وشمگیر، سدی ۵۰ ساله بوده که پروژه علاج‌بخشی هم حدود ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

حسینی در خصوص وضعیت سد آقدکش در شهرستان آق قلا اظهار کرد: ساخت این سد از سال ۹۰ آغاز شده و تا پیش از سیل سال ۹۸ به طور متوسط سالانه فقط حدود یک میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده شده است.

وی درباره وضعیت این سد بیان کرد: این سد عملکردی دو وجهی دارد، انحراف و کنترل سیلاب که شهر آق قلا را از تهدید سیل نجات می‌دهد و همچنین مخزن ذخیره آب است. تکمیل این سد نیاز به ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار دارد که تا کنون ۲۳ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافته که ۱۲ میلیارد تومان آن بعد از سیل فروردین ۹۸ بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان گفت: برای سال جاری ۱۴ میلیارد تومان برای این سد اعتبار پیش بینی شده که ما به دنبال استفاده از منابع حوادثی و جذب اعتبارات بیشتری برای سد آقدکش هستیم.

کد خبر 5119590

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان سید محسن حسینی آب منطقه ای گلستان ویروس کرونا شیراز کرمانشاه قاسم سلیمانی آمار کرونا بوشهر گرگان آلودگی هوا مجلس شورای اسلامی آیت الله مصباح یزدی شهرکرد خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا لیگ برتر فوتبال ایران میلیارد تومان اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است

 آیت‌الله مصطفی محامی ر همایش خیران مدرسه ساز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیران در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت گفت: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

وی افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

️امام جمعه زاهدان بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد بنابراین کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.
️وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است بویژه که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این استان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیرو‌های با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه هستند.
️️آیت‌الله محامی تصریح کرد: خیران عزیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.
️وی خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این ۲ مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

️نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مهمتر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آنهاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیرو‌های توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبود‌های ماست و باید در جهت آموزش نیرو‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • آتش گرفتن بخشی از سکو های هواداران فنرباحچه در ورزشگاه / فیلم
  • بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو تخلیه شد
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • بخشی از تکامل در پورشه (فیلم)
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تکمیل بیش از ۴۲ درصد از ظرفیت سد‌های استان گلستان
  • 42.5 درصد حجم مخازن سدهای استان گلستان آب دارند