Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی بیگدلی طی بازدید از مراتع استان گلستان با بیان اینکه زندگی ۹۵۱ هزار خانوار ایرانی وابسته به مراتع کشور است، اظهارکرد: در حال حاضر ظرفیت مراتع کشور به اندازه ۳۹ میلیون واحد دامی در مدت چرای مجاز بوده، این در حالی است که واحد دامی بهره برداری کننده از مراتع کشور معادل ۷۸ میلیون واحد دامی است که با چرای خارج از فصل و بیش از ظرفیت مرتع، منجر به تخریب مراتع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۸۵ میلیون هکتار از مساحت ۱۶۴ میلیون هکتاری کشور را مراتع تشکیل می دهد، خاطرنشان کرد: ۳۹ میلیون واحد دامی مازاد در مراتع وجود دارد که چرای بی رویه این دام ها فشار مضاعفی به پوشش گیاهی عرصه های مرتعی وارد کرده است.

بیگدلی مدیریت چرای دام، رعایت تقویم کوچ و کنترل بیش از ۳۰۰ هزار پروانه چرای دام با هدف جلوگیری از کوچ زودهنگام را از برنامه محوری طرح ملی مدیریت پایدار مراتع کشور برشمرد که در جهت ساماندهی بهره برداری در مراتع و جلوگیری از ورود دام مازاد و سرگردان انجام می شود.

بیگدلی افزود: بر اساس آمار موجود، متوسط دام مجاز هر خانوار بهره بردار حدود ۴۱ واحد دامی با میانگین ۹۰ هکتار مرتع است و این در حالی است که یک واحد مطلوب و اقتصادی مرتع که می تواند زندگی یک خانوار بهره بردار را تامین کند حداقل ۲۵۰ واحد دامی با ۵۰۰ هکتار مرتع است.

وی با بیان اینکه برای استفاده صحیح از مراتع باید تاریخ ورود دام به مرتع، مدت چرا و ظرفیت مراتع کشور مشخص باشد، افزود: ۷۷ میلیون هکتار از مراتع کشور ممیزی شده و ۳۰۰ هزار پروانه چرا برای ۹۵۱ هزار خانوار بهره‌بردار صادر شده است.

بیگدلی با بیان اینکه عرصه‌های منابع ملی براساس ماده ۳ قانون حفاظت و بهره برداری از مراتع و جنگل ها باید دارای طرح باشد از این رو در ۳۴ میلیون هکتار از مراتع کشور طرح مرتع‌داری اجرا شده است، اضافه کرد: از این میزان ۲۰ میلیون مرتع در قالب اجرای پروژه‌های مرتع‌داری به بهره‌برداران پرداخت شده است.

کد خبر 5119982

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور مراتع منابع طبیعی گلستان ویروس کرونا شیراز کرمانشاه بوشهر آمار کرونا آلودگی هوا گرگان مجلس شورای اسلامی قاسم سلیمانی شهرکرد آیت الله مصباح یزدی خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا شهرستان کرج میلیون واحد دامی میلیون هکتار مراتع کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل