Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بهرنگ بابایی با پراهمیت خواندن این محوطه تاریخی، اظهار کرد: اوایل سال ۱۳۹۰ در پی پی‌کنی یک واحد مسکونی در یکی از خیابان‌های شهرستان قصرشیرین تعدادی اشیای تاریخی کشف شد.

وی تصریح کرد: پس از اعلام گزارش کشف اشیای تاریخی در این خیابان که معروف به خیابان ساحلی است، آن اشیای تاریخی مورد بررسی قرار گرفت و طبق گمانه‌زنی‌هایی که انجام دادیم، مشخص شد که محوطه تاریخی بزرگی در این خیابان وجود دارد که طی سالیان گذشته هم ساخت و سازهای زیادی روی آن انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره میراث فرهنگی قصرشیرین افزود: زلزله بزرگ سال ۱۳۹۶ باعث شد تا بخش هایی از دیوارهای این محوطه تاریخی نمایان شود و از این سال بنا به دستور پژوهشگاه وزارت میراث فرهنگی هرگونه ساخت و ساز، اجرای عملیات عمرانی و پی‌کنی در این محوطه تاریخی ممنوع شد.

وی با بیان اینکه براساس اشیای به‌دست آمده، به‌نظر می‌رسد که این محوطه تاریخی مربوط به  دوره ساسانی باشد، تاکید کرد: در نظر داشتیم سال گذشته عملیات کاوش و گمانه‌زنی برای تعیین عرصه و حریم این محوطه باستانی، نوع معماری و کاربردهای آن را انجام دهیم، اما شیوع بیماری کرونا و عدم تخصیص اعتبار مانع از اجرای پروژه شد. اکنون با اختصاص اعتبار مورد نیاز تا پیش از پایان سال این پروژه را عملیاتی خواهیم کرد.

عمارت بان‌قلعه ساماندهی می‌شود

رئیس اداره میراث فرهنگی قصرشیرین در استان کرمانشاه در ادامه از انجام برنامه‌ریزی برای ساماندهی محوطه  تاریخی عمارت  بان قلعه" شهر قصرشیرین هم خبر داد و گفت: تاکنون هیچگونه عملیات کاوشی در این محوطه تاریخی انجام نشده است و در گذشته تنها اطراف آن را حصارکشی کرده‌ایم.

بابایی کرد: البته باتوجه به اینکه بخش هایی از سازه این عمارت باستانی به مرور ایام از خاک بیرون افتاده، براساس بررسی نوع مصالح و معماری آن که همگون با بنای تاریخی عمارت خسرو است، به نظر می‌رسد قلعه‌ای متعلق به دوره ساسانی باشد.

کد خبر 578913 برچسب‌ها فرهنگ - میراث فرهنگی استان کرمانشاه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فرهنگ میراث فرهنگی استان کرمانشاه محوطه تاریخی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان

حمیدرضا حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: در حین حفاری در عمق یک و نیم متری در این خیابان یک دیواره تاریخی مشاهده شد که قدمت آن هنوز مشخص نشده است.

وی ادامه داد: میراث‌فرهنگی به این موضوع به عنوان یک پتانسیل نگاه می‌کند و چه بسا پس از آشکارسازی آثار، سایت موزه دیگری در مرکز شهر همدان در معرض دید گردشگران داشته باشیم.

۱۰ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر با حضور اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری آغاز شد.

عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

صبح امروز و در پی بازدید میدانی خبرنگار مهر از پروژه، متوجه نمایان شدن شواهدی از آثار تاریخی در حین اجرای این عملیات شده و انتظار می‌رود هماهنگی و همکاری بین شهرداری و اداره کل میراث‌فرهنگی همدان سبب حفظ این آثار شود.

کد خبر 6097209

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان
  • کشف یک دیواره تاریخی از یک بنا در همدان
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله