Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:19:13 GMT

افزایش قیمت نفت با افت ذخیره‌سازی نفت در جهان

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۵۷۲۸۶

افزایش قیمت نفت با افت ذخیره‌سازی نفت در جهان

قیمت نفت این روزها در میانه کانال ۵۰ دلاری در نوسان است و به تعادل رسیدن قیمت نفت بیش از هر فاکتور دیگر، مدیون ایجاد تعادل نسبی در عرضه و تقاضاست.

هنوز هم تقاضا برای نفت به دلیل شیوع کرونا شکننده است، اما کاهش تولید اعضای اوپک پلاس در کنار دست و دلبازی عربستان برای خروج یک میلیون بشکه نفت این کشور از بازار، باعث شده تا قیمت‌ها متعادل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع گونه‌های جدید از ویروس کرونا از انگلستان گرفته تا آفریقا و ژاپن، نگرانی‌ها را مبنی بر بی‌اثر بودن واکسن‌های ساخته شده بیشتر کرده و همین موضوع موجب آن شد تا معامله‌گران بازار نفت با احتیاط وارد خرید و فروش شوند.

بنابراین کاهش ذخیره‌سازی نفت در آمریکا و سایر نقاط جهان، قیمت نفت را در معاملات امروز تقویت کرده است و نفت برنت امروز ۰.۷ درصد گران شد و ۵۶ دلار وپنج سنت قیمت خورد.

نفت شاخص آمریکا نیز با رشدی ۰.۸ درصدی به ۵۲ دلار و ۶۸ سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش ایرنا، بانک جهانی در تازه‌ترین گزارش خود از روند رشد و توسعه اقتصادی در سال جدید میلادی( ۲۰۲۱) پیش‌بینی کرد که رشد اقتصادی جهان امسال حدود چهاردرصد باشد.  سال ۲۰۲۰ اقتصاد جهان حدود ۴.۳درصد کوچک‌تر شده بود. عمده دلیل رشد اقتصادی مثبت در سال جاری میلادی، توزیع واکسن، اتخاذ تدابیر سختگیرانه‌تر و اعمال محدودیت‌ها برای قطع زنجیره انتقال ویروس است.

افزایش رشد اقتصادی می تواند تقاضا را برای نفت خام افزایش داده و زمینه را برای رشد قیمت ها تا ۶۰ دلار بسیار زودتر آنچه تا پیش از این پیش بینی می شد فراهم کند.

برچسب‌ها قیمت نفت ویروس کرونا اوپک پلاس نفت خام ژاپن رشد اقتصادی ایالات متحده آمریکا بانک جهانی نفت واکسن کرونا انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قیمت نفت ویروس کرونا اوپک پلاس قیمت نفت ویروس کرونا اوپک پلاس نفت خام ژاپن رشد اقتصادی ایالات متحده آمریکا بانک جهانی نفت واکسن کرونا انگلستان اخبار کنکور رشد اقتصادی قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟