Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی کریم پور روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این راستا تیم‌های نظارتی شهرستان متشکل از مرکز بهداشت و درمان، دامپزشکی، اداره اصناف، نیروی انتظامی، شهرداری و  اماکن به صورت مستمر بر مراکز عرضه‌کننده مرغ زنده نظارت و با متخلفان برخورد قانونی می کنند.

وی افزود: برخی افراد در محله‌های مختلف شهر نسبت به فروش و ذبح مرغ زنده بدون نظارت های بهداشتی اقدام و علاوه بر آلوده کردن محیط، سلامت شهروندان را با خطر مواجه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: عرضه مرغ زنده و کشتار آن به صورت غیربهداشتی و غیراستاندارد یک شیوه منسوخ است و به علت احتمال انتقال بیماری در بسیاری از کشورهای جهان منع قانونی دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی دلفان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر کارشناسان بر فعالیت کشتارگاه‌های دام‌ و طیور گفت: شهروندان باید گوشت مرغ مصرفی خود را به صورت کشتار روز از واحدهای صنفی معتبر تهیه کنند.

کریم پور افزود: همچنین سایر فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و عرضه هرگونه فرآورده غیربهداشتی، به کارشناسان شبکه دامپزشکی اطلاع داده شود.

دلفان با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در شمال لرستان قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان دامپزشکی کشور دلفان گوشت مرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور دلفان گوشت مرغ سازمان دامپزشکی کشور دلفان گوشت مرغ اخبار کنکور مرغ زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار تقی مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا ۵ سال محکوم می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تأثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ده سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی (سروش،ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

کد خبر 6097121

دیگر خبرها

  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • میدان عرضه دام زنده در نانواخانه شهرکرد احداث می‌شود
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد