Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، احمد تجری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان در حاشیه مراسم افتتاح مرحله نخست طرح نورپردازی پل تاریخی آق‌قلا گفت: مرحله نخست این طرح با حدود دو میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی اجرایی و به شهرداری به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: پل تاریخی آق‌قلا علاوه ‌بر این‌که یکی از آثار تاریخی ارزشمند است هویت و جاذبه‌ای گردشگری برای شهرستان آق‌قلا است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: با حمایت فرمانداری و مدیریت شهری آق‌قلا ساماندهی جداره، نورپردازی عرشه و ضلع شرقی پل تاریخی اجرایی می‌شود.

تجری یادآور شد: پل تاریخی آق‌قلا با قدمت دوره صفویه در خردادماه سال ۱۳۵۱ با شماره ۹۱۹ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

امیرشیر توماج فرماندار شهرستان آق‌قلا نیز در این مراسم گفت: این پل یکی از آثار تاریخی حائز اهمیت شهرستان و استان گلستان است که باید به‌ نحو احسن در حفظ و نگهداری از آن کوشا باشیم.

او ادامه داد: با ساماندهی این پل تاریخی می‌توان جاذبه‌ای برای گردشگران و رونق اقتصادی برای ساکنین اطراف آن ایجاد کرد.

توماج گفت: ساماندهی آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری علاوه ‌بر جذب گردشگر موجب ترغیب سرمایه‌گذاران خواهد شد.

او گفت: اعتبارات مورد نیاز برای سنگ‌فرش عرشه و نورپردازی ضلع شرقی پل تاریخی آق‌قلا در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اختصاص خواهد یافت.

عبدالرزاق آخوند رهبر امام‌جمعه اهل سنت آق‌قلا هم گفت: از اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان که اقداماتی را در راستای مرمت، احیا و معرفی آثار تاریخی آق‌قلا اجرایی کرده است، قدردانی می‌کنم.

امام‌جمعه اهل سنت آق‌قلا گفت: امیدواریم اقدامات حفاظتی و مرمتی میراث‌فرهنگی با همراهی فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر برای آثار تاریخی آق‌قلا بیش‌ازپیش تداوم یابد.   انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پل تاریخی آق قلا جاذبه گردشگری پل تاریخی آق قلا میراث فرهنگی آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد

ایسنا/مرکزی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری آئین روز ملی قنات با حضور جمعی از کشاورزان دشت بهریار شهرستان دلیجان خبر داد.

محمود مرادی امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ گفت: کشاورزان در این مراسم به مناسبت  گرامیداشت روز ملی قنات ایرانی، مظهر قنات تاریخی بهریار را به امید فزونی برکت، گلریزان و گلاب افشان کردند.

وی گفت: ایرانی‌ها با ابداع فن قنات در سرزمین نیمه خشک ایران بزرگترین تمدن‌ها را ایجاد کردند و در واقع با مدیریت منابع آب آبادانی را به ارمغان آوردند، لذا وظیفه همه ما این روزها حفاظت از این میراث معنوی است تا نسل‌های آینده از ما به نیکی یاد کنند.

او با بیان اینکه قنات بهریار به عنوان یک اثر ارزشمند تاریخی مربوط به دوره صفوی در تاریخ یکم اردیبهشت ۱۳۹۴ به شماره ۳۱۲۳۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: امسال مراسم روز ملی قنات برای سومین سال متوالی در راستای انجام مقدمات ثبت جهانی این میراث ارزشمند تاریخی دلیجان برگزار شد.

مرادی افزود: قنات بهریار یکی از کهن‌ترین میراث ارزشمند شهر دلیجان است که با تلاش سعید اصغری، محقق و تاریخ نویس دلیجانی در میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی افزود: متاسفانه قنات بهریار حال خوبی ندارد و لازم است مدیریت شهری دلیجان این مهم را درک کند که یکی از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی شهر در معرض نابودی است و باید اقدامات ضروری برای نجات آن را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام    

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد