Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته ایندیپندنت، تارنمای «بلک والت» تحت مدیریت جان گرین‌والد جونیور، آرشیو قابل پیاده‌سازی هر نمونه از پدیده هوایی ناشناس (یوای‌پی)، طبقه‌بندی دولتی برای بشقاب‌پرنده‌ها، را منتشر کرده است. تمامی پرونده‌ها در تارنمای بلک والت در فضای آنلاین قابل دسترس هستند. جان گرین‌والد جونیور به دنبال اعمال تقریبا ۱۰ هزار قانون آزادی اطلاعات (فویا) در این نهاد، هزاران صفحه از اسناد را با دست اسکن کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گرین‌والد از طریق تماس ایمیلی به مادربورد گفت: «حدود ۲۰ سال پیش، سال‌ها مبارزه کردم تا به سوابق مضاعف منتشر شده از سوی سیا درباره بشقاب‌پرنده‌ها دسترسی یابم. کار بسیار سختی بود! آن قدر به این در و آن در زدم تا این کار را انجام دهم و سرانجام موفق شدم. بسته بزرگی متشکل از هزاران صفحه سند دریافت کردم و باید یکی یکی آن‌ها را با دست اسکن می‌کردم و در صفحه می‌گذاشتم.»  

در پست وبلاگ بلک والت آمده که این سایت یک سی‌دی-رام حاوی سوابق قبلا منتشرشده سیا و همچنین اسنادی را که از درخواست‌های فویا به دست آورده، منتشر کرده است.  

آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، ادعا می‌کند که این تمامی اسنادی است که این نهاد در پرونده خود دارد، اما بلک‌والت می‌گوید راهی برای تایید این امر وجود ندارد.  

گرین‌والد گفت: «پژوهشگران و ذهن‌های کنجکاو هنگام مطالعه داده‌های ذخیره‌شده از این قبیل، سادگی و دسترسی آسان را ترجیح می‌دهند.  سی‌آی‌ای به شکلی منطقی، استفاده از این سوابق و اسناد را بسیار دشوار کرده است. آنان فرمتی بسیار قدیمی (مولتی‌پیجز) را ارائه می‌دهند و خروجی‌های فایل متنی عمدتا غیرقابل استفاده است و به گمان من هدفش این است که افراد از آن به عنوان ابزار جست‌وجو استفاده کنند. به اعتقاد من، این قالب منسوخ‌شده دیدن اسناد و استفاده از آن‌ها را برای هر هدفی که دارند، برای افراد بسیار دشوار می‌کند.» 

اسناد بسیار جالبی از «بایگانی سیاه» بیرون آمده است، از جمله سندی مربوط به دستیار معاون سیا در زمینه علوم و فناوری، که به شی تغییریافته‌ای «که به دفترش آورده شده بود» ابراز علاقه می‌کند.  

بلک والت در توییتی نوشت: «او تصمیم گرفت که شخصا به موضوع رسیدگی کند و سپس، توصیه کرد که به جلو حرکت شود. این توصیه محرمانه است.» 

بلک‌والت هشتم ژانویه ۲۰۲۱ در توییتی نوشت: در این سند بشقاب‌پرنده سیا، به دستیار معاون علوم و فناوری، چیزی مرتبط با بشقاب پرنده نشان داده شد. او تصمیم گرفت که شخصا به آن رسیدگی کند و سپس، توصیه کرده که به جلو حرکت شود. این توصیه محرمانه است.  

گرین‌والد از ۱۵ سالگی در حال پژوهش درباره بشقاب پرنده‌ها است و از آن زمان بلک‌والت بیش از دو میلیون صفحه اسناد درخواست‌شده دارد. با آن که همه‌گیری ویروس کرونا باعث شده تا مقام‌های دولتی درخواست‌های فویا را دیرتر جواب دهند، اما گرین‌والد در عزم خود راسخ بوده است. دریافت پاسخ به برخی درخواست‌ها ۱۴ سال طول کشیده است، اما بنیانگزار گرین‌والد مرعوب نشده است.  

او به نشریه کلمبیا ژورنالیسم ریویو، گفت: «می‌توانید به سندی دست یابید که یک دهه طول کشید تا به صندوق پست من برسید و من آن را در چشم به هم زدن در اختیار عموم می‌گذارم-دلیل این که این کار را می‌کنم همین است. من به کل مسئله درخواست اطلاعات قفل شده‌ام.» 

اخبار در این زمینه در حالی منتشر می‌شود که لایحه کمک دولت آمریکا درباره ویروس کرونا، از جمله دربرگیرنده یک گزارش پنتاگون درباره هرآن چیزی است که درباره اشیاء پرنده ناشناس جمع آوری کرده است.  

این گزارش به «اشیاء هوازی نظارت‌شده‌ای خواهد پرداخت که شناسایی نشده‌اند» و طبق درخواست، شامل «تحلیل دقیقی از داده‌های جمع‌آوری‌شده درباره پدیده ناشناس از سوی: الف. هوش جغرافیایی، ب. هوش سیگنال، ج. هوش انسانی، و د. اندازه‌گیری و هوش سیگنال‌ها، می‌شود.  

آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، به درخواست ایندیپندنت برای اظهار نظر پاسخ نداد.

310 310

کد خبر 1475841

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان سیا ایالات متحده آمریکا بشقاب پرنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه با محوریت معرفی دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش بنیان مورد حمایت این سازمان از پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز به کار کرده و پذیرای بازدیدکنندگان است.

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ظهر شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران استان البرز از این نمایشگاه در جمع اصحاب رسانه بر شفاف سازی موقوفات در اختیار سازمان و اقداماتی که در آنها انجام می‌شود تاکید کرد و گفت: مردم باید بدانند در این موقوفات چه اتفاقی می‌افتد.

وی مولدسازی را یکی از مواردی که در گزاره‌های مأموریت‌های این سازمان است برشمرد و بیان کرد: ما در بحث مولد سازی می‌توانیم به سراغ ساختمان سازی یا حتی احداث مراکز تجاری و پاساژ هم برویم اما علاوه بر این موارد باید درصدی از این مولدسازی ها به علم و دانش و پیشرفت کشور تعلق گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور افزود: صد درصد یا سهم اقلی از شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه وقف هستند اما اکثر سهام برخی از آنها متعلق به دانش بنیان‌ها و سهام اقل متعلق به اوقاف است. در واقع این مجموعه‌ها طرحی را ارائه داده‌اند که پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسی در کمیسیون بهره وری تصمیم گیری ها انجام شده است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: سهام بسیاری از این شرکت‌ها مانند شرکت‌های نفتی و پزشکی پس از مساعدت سازمان اوقاف و تجاری سازی خوبی که اتفاق افتاده است قیمت دار شده‌اند. وقف، بودجه دولتی و منابع عمومی دولت یا بانک و عوارض نیست، هر موقوفه شخصیت حقوقی مستقل یا تولیت دارد و اصطلاحاً موقوفه غیر متصرفی نامیده می‌شود. برخی هم که فاقد تولیت هستند در اختیار سازمان اوقاف قرار دارند.

وی حفظ این موقوفات، افزایش منافع یا مولدسازی و اجرای نیت را سه گزاره سازمان اوقاف عنوان و مطرح کرد: طی سال گذشته ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اجرای نیت کردیم که به نظر قدرت خوبی است. در زمینه مولدسازی یک نمونه از دانش بنیان‌ها را نمایش دادیم و در حال توسعه آن هستیم که به امید خدا سال آینده اخبار توسعه آن به سمع و نظر مردم می‌رسد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این مجموعه در زمینه ثبت، کاداستر و GIS اذعان کرد: طی دو سال اخیر دو و نیم برابر عمر وقف، موفق به ثبت با سند برابر شده‌ایم و مفهوم آن این است که سند موقوفات را تک برگی و کاداستر اخذ کرده‌ایم و GIS نیز انجام می‌شود.

حجت الاسلام خاموشی عنوان کرد: در صورت تکمیل و توسعه این روند ثبت دعاوی در سامانه‌های سازمان اسناد و املاک به شدت فروکش می‌کند زیرا در برخی موارد مشاهده می‌شود که فرد ملکی را خریداری کرده اما پس از استعلام متوجه موقوفه بودن آن می‌شود، بنابراین کاهش دعاوی از همان مراحل اولیه حتمی است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه با اشاره به اذعان سازمان ثبت و قوه قضائیه به کاهش اختلاف‌های این چنینی به بیش از ۷۰ درصد اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا انتهای سال جاری تمام اسناد را تک برگی و کاداستر کنیم، البته حدنگاری آنها چند سال طول می‌کشد اما این کار را انجام می‌دهیم.

وی با تاکید بر اهمیت اهداف دنبال شده در زمینه خدمات درمانی مطرح کرد: موقوفات متعدد و متکثری به نیت درمان داریم و تصمیم گرفتیم تولید تجهیزات پزشکی ارزان قیمت که پیش از این وارداتی بوده‌اند را در دستور کار قرار دهیم و بدین ترتیب علاوه بر خودکفایی، صرفه جویی ارزی خوبی را در کشور رقم بزنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به پیشرفت‌های خوبی که در زمینه درمان سرطان کسب شده عنوان کرد: در حال پیگیری الکترو کروموتراپی یا جریان ام آر ان ای هستیم زیرا پزشکی آینده در این لبه‌ها در حال حرکت است. تلاش می‌کنیم ماژول های درمان را کاهش دهیم تا هزینه‌ها کاهش یابد و در حد توان مردم باشد.

حجت الاسلام خاموشی با اشاره به بومی سازی جریان سنج مطرح کرد: واردات دام‌های مولد اصیل هزینه سنگینی را به دولت تحمیل می‌کند که شرکت‌های دانش بنیان با انتقال جنین دام سنگین، در داخل کشور اقدام به تولید دام می‌کنند و هزینه‌ها را کاهش می‌دهند.

کد خبر 6090240

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • مایملک قانونی سرخابی‌ها؛ دو ورزشگاه و یک ساختمان اداری
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور