Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@01:26:42 GMT

همکاری‌های موزه‌ای ایران و فرانسه تقویت می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۳۳۵۳

همکاری‌های موزه‌ای ایران و فرانسه تقویت می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری مهر، فیلیپ تیه‌بو سفیر فرانسه در ایران با همراهی میریام پاواژو رایزن فرهنگی با جبرئیل نوکنده رئیس‌کل موزه ملی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار طرفین ضمن ابراز امیدواری از تداوم روابط بین‌موزه‌ای بین دو کشور ایران و فرانسه، به گفت‌وگو و تبادل نظر در خصوص برگزاری نمایشگاه مجازی بین موزه ملی ایران و موزه لوور پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیه‌بو در این ملاقات بر تأثیر منفی همه‌گیری کرونا بر فعالیت موزه‌ها اشاره کرد و گفت: «تا رفع این مشکل، برگزاری نمایشگاه‌های مجازی یکی از راه‌حل‌های موجود است.»

او همچنین بر اهمیت انتشارات اشاره کرد و افزود: «سفارت فرانسه در چند سال اخیر با همکاری موزه ملی موفق به انتشار چندین کتاب درباره آثار ایران شده است.»

سفیر فرانسه همچنین به خدمات علمی میشل کازانووا باستان‌شناس فرانسوی در ایران اشاره کرد و از او به‌عنوان باستان‌شناس عاشق فرهنگ ایرانی یاد کرد و ادامه داد: «متأسفانه باخبر شدیم که این باستان‌شناس باتجربه بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست داده است.»

او همچنین به بازدید خود از نمایشگاه آثار موزه ملی ایران در اسپانیا اشاره کرد و از آن به‌عنوان نمایشگاهی بسیار موفق یاد کرد.

پاواژو رایزن فرهنگی سفارت فرانسه در ایران نیز بر توانایی‌های شبکه‌های اجتماعی در معرفی آثار فرهنگی‌تاریخی دو کشور اشاره و بیان کرد: «در طول یک سال گذشته به خاطر محدودیت‌های حاصل از همه‌گیری کرونا، این شبکه‌ها در ایجاد ارتباط و آموزش نقش مهمی ایفا کردند.»

جبرئیل نوکنده رئیس‌کل موزه ملی ایران نیز در این نشست از پیشنهاد سفیر فرانسه برای برگزاری نمایشگاه مجازی استقبال کرد و با اشاره به روابط نزدیک بین موزه لوور و موزه ملی ایران در سال‌های اخیر و انجام پروژه‌های مطالعاتی مشترک و برگزاری نمایشگاه‌های موفق، گفت: «برگزاری نمایشگاه مجازی می‌تواند بخش دیگری از توان بالقوه این دو موزه را در همکاری‌های فرهنگی آشکار کند.»

او همچنین ابراز امیدواری کرد که دو موزه با همکاری سفارت فرانسه بتوانند بروشور موزه لوور را به فارسی ترجمه کنند تا بازدیدکنندگان ایرانی نیز بتوانند در زمان بازدید از لوور اطلاعات لازم را به زبان فارسی دریافت کنند.

در پایان این دیدار، سفیر فرانسه چند جلد از انتشارات جدید را که با حمایت بخش فرهنگی این سفارت منتشر شده به موزه ملی ایران تقدیم کرد. یکی از این انتشارات بروشور بنای اقامتگاه سفرای فرانسه در تهران است. این عمارت متعلق به دوره قاجار است و توسط یک مهندس فرانسوی به نام آندره دوبالوآ طراحی و معرفی شده است. امکان بازدید مجازی از این عمارت در وبگاه سفارت فرانسه نیز فراهم شده است.

در این جلسه همچنین طرفین در خصوص رونمایی یکی از انتشارات مشترک اخیر و همچنین پیگیری برگزاری نمایشگاه مجازی بین موزه‌ای به توافق رسیدند.

کد خبر 5121493 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: سفیر فرانسه در ایران موزه موزه ملی ایران شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا وزارت آموزش و پرورش شورای شهر شهرداری شهر تهران محسن حاجی میرزایی تهران ویروس کرونا تذکر به شهردار تهران هیئت دولت قوه قضاییه موتورسیکلت برقی برگزاری نمایشگاه مجازی موزه ملی ایران سفارت فرانسه سفیر فرانسه بین موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۳۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است