Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی خبرگزاری فارس، شورای هماهنگی خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ طی نامه‌ای ضمن انتقاد از برخی اظهارات معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به وی نوشت: خانم ابتکار بهتر است به جای بیان چنین مسائلی پاسخ دهید در حوزه حمایت از زنان سرپرست خانوار، ارتقاء جایگاه واقعی زن در جامعه، تسهیل ازدواج و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. چه اقداماتی انجام داده اید.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سرکار خانم ابتکار؛ معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری

سلام علیکم؛

به نظر می رسد اظهارات تکراری و مغالطه گونه اخیر شما تلاشی فرافکنانه برای فرار از پاسخگویی در مقابل عملکرد ضعیف دولت یازدهم در حوزه زن و خانواده و دیگر عرصه ها می باشد.

این شبهات بی اولویت، ضعیف و و بعضاً بی ربط به جایگاه و مسئولیت شما بارها توسط اندیشمندان و مسئولین کشور پاسخ داده شده است و مطرح شدن چندباره آنها در مصاحبه ای یکسویه و بدون حضور منتقد روشی نخ نما و قدیمی است که نمی تواند مانع پاسخگویی شما در قبال عملکرد پرابهامتان چه در سمت ریاست سازمان محیط زیست و چه در سمت معاونت زنان ریاست جمهوری باشد.

با این وجود جهت روشن شدن افکار عمومی نکاتی را مطرح می کنیم:

آنهایی که کمی با تاریخ انقلاب آشنایی دارند می دانند بخش عمده اقدامات افراطی و متحجرانه در ابتدای انقلاب از جمله دیوار کشیدن در دانشگاه ها و مخالفت با ویدئو و عینک دودی توسط جریانی صورت گرفت که امروز خود را معتدل و اهل تعامل با دنیا می خوانند و با بی شرمی دیگران را به افراط و تحجر متهم می کنند.

در رابطه با برجام و سیاست خارجه بارها رهبر انقلاب تأکید فرمودند که با گفتگو و تعامل با دنیا مخالف نیستیم اما این تعامل باید با از موضع عزت و با تعهدات برابر باشد و تنفس مصنوعی به جنازه ی بی روح برجامی که از منظر مسئولین همین دولت تقریباً هیچ منفعتی برای ما نداشته عاقلانه به نظر نمی رسد.

در سال پایانی دولت دوازدهم، سوالاتی نسبت به عملکرد شما مطرح است که بهتر است بجای طرح حواشی بی اولویت و فرافکنی به آنها پاسخ دهید: سوالات بسیاری از عملکرد نامعلوم و البته ضعیف در ادوار مختلف مدیریتی تان مطرح است از اینکه چطور در کسوت قبلی مسئولیتی جاسوسان زیست محیطی به نام حمایت از یوزپلنگ به جمع آوری اطلاعات امنیتی مشغول شدند و یا برای شکار حیوانات در حال انقراض مجوز صادر نمودید؟ و یا در دوران مسئولیت فعلیتان

 توضیحی درباره خارج شدن اطلس زنان از کشور دارید؟ آیا دانشجویان نیز امکان دسترسی به این اطلس را دارند؟

شما چه اقداماتی برای ارتقاء جایگاه واقعی زن در جامعه صورت دادید؟

چه حمایت هایی از زنان سرپرست خانوار انجام دادید؟

چه برنامه هایی برای تشویق دختران مجرد که تعداد آنان رو به فزونی است به ازدواج آسان و فرزندآوری انجام دادید؟ و آیا به بحران جمعیتی آینده ایران اعتقادی دارید؟

چه اقداماتی برای تسهیل ازدواج 12 میلیون جوان مجرد صورت دادید؟ و صدها سوال بی پاسخ دیگر...

در پایان تأکید می کنیم بجای طرح مسائل بی اهمیتی مثل گواهی نامه، کودک همسری و ... که در جای خود و بر مبنای مطالعات علمی در مراکز فقهی و دانشگاهی قابلیت طرح و بحث و تبدیل شدن به قانون و مقررات را داراست،  از زمان کوتاه باقی مانده از عمر دولت استفاده نمایید و و بخشی از کوتاهی های خود را جبران نمایید.

 جنبش دانشجویی در ادامه دعوت های بی پاسخ گذشته از جنابعالی، مجدداً از شما دعوت می نماید تا با حضور در محافل دانشجویی نسبت به سوالات مطرح شده و باقی مانده پاسخگو باشید.

والعاقبه للمتقین.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان عملکرد معصومه ابتکار دولت یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • در دیدار فرمانده تیپ ویژه تهران با رییس کل حراست وزارت ورزش مطرح شد؛ نصب دوربین های هوشمند پلیس در ورزشگاه ها
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی