Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مدیرعامل شرکت لوح سبز جنوب تولیدکننده تخته صنعتی ام.دی.اف از فرآورده "باگاس" نیشکر در آیین بهره‌برداری از این خط تولید گفت:برای طراحی ، خرید و نصب ماشین آلات این خط تولیدی ۲۰۰میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و ۲۴ فرصت شغلی جدید در این مجموعه صنعتی ایجاد شد.

پرویز نوراللهی افزود:با بهره‌برداری از خط تولید آغشته‌سازی کاغذ به عنوان روکش تخته صنعتی ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دی.اف ، مجموع اشتغال مستقیم این صنعت سبز و پاک به ۴۰۴ نفر رسید.

وی گفت: زمان بازگشت سرمایه گذاری خط تولید آغشته سازی کاغذ کارخانه تخته صنعتی ام.دی.اف ۲۰ ماه خواهد بود ضمن آنکه شرایط لازم برای توسعه صادرات تخته صنعتی ام.دی.اف فراهم می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی نیز در آیین بهره برداری از این خط تولید که در مجتمع کشت نیشکر امام خمینی (ره)در منطقه شعیبیه شوشتر انجام شد بیان کرد: با بهره برداری از این خط ، ام .دی اف تولیدی در این مجتمع صنعتی از حالت خام فروشی خارج و با ارزش افزوده بسیار بالاتر در بازارهای داخلی و خارجی عرضه خواهد شد.

عبدعلی ناصری بهبود کیفیت تولیدات داخلی و جلوگیری از خام فروشی را راهبرد اصلی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد و افزود:با بهره برداری از خط تولید کاغذ آغشته ، ارزش افزوده نهایی این فرآورده با ارزش صنعتی تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه باگاس به عنوان یکی از فرآورده‌های اصلی صنعت نیشکر است و هم اکنون این فرآورده در شرکت توسعه نیشکر به چوب صنعتی اف.دی.اف تبدیل و در آینده با راه‌اندازی کارخانه کاغذسازی تبدیل به کاغذ خواهد شد ادامه داد: از پارسال سوختن و از بین بردن باگاس در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی متوقف شده و همه این فرآورده به شرکت‌های داخلی صنایع چوب فروخته و بخشی کمی نیز به مصرف خوراک دام می‌رسد.

ناصری افزود:هم اکنون علاوه بر اینکه از آلودگی هوا ناشی از سوختن باگاس جلوگیری شده این فرآورده باارزش که به دلیل نبود زنجیره تولید بدون استفاده مانده در خدمت تولید کالاهای باارزش قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ابراز امیدواری کرد با راه اندازی کارخانه کاغذسازی که عملیات اجرایی آن پارسال توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در این شرکت شروع شد، محصول کاغذ سفید از محل باگاس به تولیدات این شرکت افزوده شود.

به گزارش ایرنا شرکت لوح سبز جنوب تولیدکننده تخته یا چوب صنعتی ام.دی.اف وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در سال ۱۳۸۵ در سایت صنعتی شعیبیه شوشتر و در مجاورت کشت و صنعت امام خمینی(ره) تاسیس شد و در سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید.

این شرکت سالانه با تولید ۱۳۲هزار تن تخته صنعتی ام.دی.اف به عنوان بزرگترین کارخانه تولید این نوع چوب از باگاس در جهان است.

تولید تخته صنعتی ام.دی.اف از باگاس، سالانه از نابودی هزاران هکتار درختان جنگلی کشور جلوگیری می‌کند.

عملیات اجرایی واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان درسطح ۸۴هزار هکتار در جنوب و شمال اهواز از دهه ۷۰ شروع و از ابتدای دهه ۸۰ یکی پس از دیگری به بهره برداری رسید.

علاوه بر تولید سالانه ۶۰۰هزار تن شکر در واحدهای هفتگانه نیشکری سلمان فارسی،  حکیم فارابی ، امام خمینی(ره) ، دهخدا ، امیرکبیر ، میرزاکوچک خان و دعبل خزاعی ، سالانه حدود ۳۳میلیون لیتر الکل صنعتی و ۱۰هزار تن مایه خمیر نیز در این واحدها تولید می‌شود.

برچسب‌ها توسعه ایران تولید کاغذ جهش تولید شوشتر اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران تولید کاغذ جهش تولید توسعه ایران تولید کاغذ جهش تولید شوشتر اهواز اخبار کنکور شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بهره برداری خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی

جعفر فرشچی‌طوسی دراین‌باره گفت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای ۲۱۸ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحد‌های تولیدی شهرک‌های صنعتی " چناران، کاویان فریمان، قوچان ۲، خیام، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی‌طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند، عنوان کرد: تمایل سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در خراسان‌رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت‌های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشور‌های همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشور‌ها در ایران سرمایه‌گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: وجود واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان و صادرات‌گرا و نیز نوع کیفیت کالا‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشور‌های مختلف می‌تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری را برای ورود محصولات داخلی خراسان‌رضوی به بازار‌های بین‌المللی فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه