Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه مسجد احمدیه در شرایط کرونا با مشکلات مالی مواجه شده اما کمک‌های مومنانه آن به محرومان همچنان ادامه دارد چنان که هزینه مراسم فاطمیه این مسجد به بسته‌های معیشتی اختصاص یافته همچنین سنت ۶۰ ساله تهیه جهیزیه برای نوعروسان کم‌بضاعت را ادامه داده است.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: منبع اصلی درآمد برخی از مساجد، برگزاری مراسم ترحیم و بزرگداشت است که با شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت برگزاری این برنامه، این خانه های خدا دچار مشکلات زیادی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نکته مهمی که درباره بسیاری از مساجد در دوره شیوع ویروس کرونا قابل ذکر است تعطیل نشدن کارکرد اجتماعی و خدماتی آنان به گروه های مختلف مردم به ویژه اقشار کم درآمد و زنان سرپرست خانوار است. مسجد احمدیه (واقع در تهران، خیابان فرجام، نرسیده به چهارراه سرسبز) که مرکز اصلی برگزاری مراسم ترحیم و بزرگداشت عموم مردم و خواص از آنان در منطقه شرق تهران است، یکی از منابع اصلی درآمد خود یعنی برگزاری این مراسم را در دوره کرونا از دست داد ولی به گفته حجت الاسلام والمسلمین «مهدی جلالی خمینی» اهالی این مسجد کوشیدند در دوره شیوع ویروس خدمت رسانی به بیش از 130 خانواده تحت پوشش این مسجد را با جدیت دنبال کنند که به لطف خداوند و همراهی هیئت امنای مسجد احمدیه و خیران این روند همچنان ادامه دارد.

 

شناسایی نیازمندان جدید در دوره شیوع ویروس کرونا توسط اهالی مسجد احمدیه

 

مسجد احمدیه دارای حوزه علمیه ویژه برادران نیز است که به گفته حجت الاسلام والمسلمین حیدرعلی جلالی خمینی، موسس و مسئول این حوزه، در تامین هزینه های جاری این حوزه از شهریه استادان و طلاب تا پرداخت هزینه های خدماتی همچون آب و برق دچار مشکل هستیم با وجود این، گروه جهادی استادان و طلاب این حوزه همکاری خوبی با پایگاه بسیج و هیئت امنا و خیریه مسجد احمدیه در شناسایی نیازمندان جدید، در واقع کسانی که در دوره کرونا به دلیل بروز برخی از بیکاری ها و رکود برخی از مشاغل، دچار مشکل معیشتی شده اند، دارد.

 

مسجد احمدیه با مشارکت گروه جهادی حوزه علمیه و با محوریت پایگاه بسیج آن، در دوره شیوع ویروس کرونا در هفت نوبت بسته های ارزاق میان نیازمندان توزیع کرد که ارزش هر بسته، 400 تا 600 هزار تومان بود و اهالی این مسجد 150 بسته ارزاق را در شب و روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) میان خانواده های نیازمند توزیع می کنند.

 

اختصاص هزینههای برگزاری مراسم شهادت حضرت زهرا(س) برای کمک مومنانه به نیازمندان

 

مسجد احمدیه به گفته جلالی خمینی همه ساله در روز شهادت حضرت زهرا (س) مراسم ویژه ای با حضور برخی از شخصیت های کشوری و لشکری و جمعی از استادان و طلاب حوزه علمیه تهران و ائمه جماعات مساجد و مبلغان دینی شهر تهران برگزار می کند که امسال نذورات مردمی برای برگزاری این مراسم، صرف تهیه بسته های ارزاق و همچنین 500 پرس غذای گرم می شود که در روز شهادت حضرت صدیقه کبری (س) (28 دی ماه) میان نیازمندان توزیع می شود.

 

برخی از برنامه های مسجد احمدیه همچون حوزه علمیه آن در دوره شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزاری می شود هرچند به دلیل کاهش حضور مردم، انجام برخی از برنامه ها به ویژه آنهایی که به ویژه کودکان و نوجوانان است، ممکن نیست. کلاس های قرآنی و کلاس های حوزه علمیه این مسجد به صورت مجازی برگزار می شود.

 

توزیع اقلام بهداشتی میان کارکنان بیمارستان الغدیر توسط گروه جهادی مسجد احمدیه

 

کار دیگر اهالی مسجد احمدیه در دوره شیوع ویروس کرونا ضد عفونی کردن این مسجد و بخشی از معابر و اماکن عمومی منطقه فرجام است که پایگاه مقاومت بسیج این مسجد و پایگاه مقاومت بسیج طلاب حوزه علمیه آن و همچنین گروه جهادی این مرکز در گند زدایی در این مراکز، نقش آفرین هستند. گروه جهادی مسجد احمدیه در همین راستا بسته های بهداشتی همچون ماسک، دستکش، شیلد، گان و محلول ضد عفونی کننده میان اهالی مسجد احمدیه، نیازمندان و همچنین کادر درمانی و کارکنان بیمارستان الغدیر توزیع کردند که بیش از هزار و 400 بسته است.

 

کار ویژه اهالی مسجد احمدیه در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا غربالگری برخی از ساکنان منطقه فرجام تهران است که با همکاری بسیجیان این مسجد و حوزه علمیه آن و البته گروه های جهادی آن صورت می گیرد. هر جا فردی مبتلا به کرونا باشد یا مشکوک به ابتلا به کرونا باشد به مراکز درمانی مربوطه معرفی می شود و هر خانواده ای که در تامین هزینه های درمانی خود دچار مشکل باشد گروه جهادی و بسیجیان مسجد احمدیه کمک های لازم را به آنان می کند و حتی در مواردی، اسم آنان را فهرست دریافت بسته های ارزاق و بهداشتی این مسجد اضافه می کنند.

 

خدمت به نوعروسان کم بضاعت، سنت ۶۰ ساله مسجد احمدیه

 

از مهم ترین کارهای اهالی مسجد احمدیه تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند است و هر سال حداقل 15 مجموعه جهیزیه در این مسجد تهیه می شود که در دوره شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن مراسم ترحیم در این مسجد و کاهش درآمدهای حاصله از برخی رقبات، تاکنون 11 بسته جهیزیه به نیازمندان اهدا کردند. جلالی خمینی در این ارتباط گفت: از زمانی که فعالیتم در مسجد احمدیه را از 60 سال پیش شروع کردم با هیئت امنای این مسجد قرار گذاشتیم که هر کاری از دست مان برمی آید برای تسهیل امر ازدواج انجام دهیم و به همین دلیل امسال نیز با وجود تمام مشکلاتی که داشتیم از هیئت امنا و خیران خواستم که تهیه جهیزیه را جدی بگیرند که الحمدالله تاکنون در دوره شیوع ویروس کرونا در این زمینه نیز توفیقاتی داشتیم.

 

مسجد احمدیه به دلیل قدمتی که دارد و همچنین محوریت در سطح منطقه شرق تهران، در دوره شیوع ویروس کرونا نیز گام های بلندی در دستگیری از نیازمندان و خدمت به روحانیون و طلاب برداشته است که به گفته جلالی خمینی، کمک مومنانه به خانواده های نیازمند از سوی اهالی این مسجد در عمل به توصیه مقام معظم رهبری همچنان ادامه خواهد داشت.

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا مسجد احمدیه ایام فاطمیه دوره شیوع ویروس کرونا مسجد احمدیه جلالی خمینی تهیه جهیزیه شهادت حضرت حوزه علمیه گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر داروهایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشورهای اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد + جزئیات

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عددهای این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

کد خبر 848170 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها خبر مهم کالا برگ (کوپن) یارانه

دیگر خبرها

  • حمله تروریستی به مسجدی در هرات/ ۶ نمازگزار کشته شدند
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رقم پرداختی ما به حوزه حمل و نقل ۳۴ همت است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • زمانبندی تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!