Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از جهاد دانشگاهی، این مراسم با حضور دکتر محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی و دیگر مسئولان کشوری و استانی در منطقه پردیس برگزار شد.

حمیدرضا، طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در این مراسم با قدردانی از حضور وزیر راه و شهرسازی، وی را از حامیان توانمندی داخلی در کشور دانست و گفت: از گذشته دور افتخار دوستی با دکتر اسلامی رادارم و ایشان همیشه حامی جهاد دانشگاهی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیبی در ادامه بابیان اینکه برای دفاع از انقلاب و امنیت کشور و ایجاد رفاه برای مردم در اشکال مختلف آن، اعم از داشتن شغل عزتمند و آبرومند با درآمد مناسب، سلامت جسمی و روحی، مسکن و آموزش، نیاز به اقتدار اقتصادی و دفاعی داریم افزود: از سویی اقتدار دفاعی باید حتماً بر تولید ملی ما متکی باشد و تولید ملی نیز باید متکی بر علم و پیشرفت‌های روزآمد خودمان باشد تا بتواند رقابت‌پذیری خود را حفظ کند.

وی بابیان اینکه امروزه در دنیا یکی از شاخص‌های اصلی توانمندی کشورها را توان آنها در توسعه علمی و فناورانه و کاربردی کردن آن در تولید ثروت و قدرت برای کشور می‌دانند گفت: البته اداره یک جامعه علاوه بر علم و فناوری و ثروت، باید بر پایه اخلاق و عدالت باشد تا بتواند سعادت دنیوی و اخروی را برای مردم تأمین کند.

رئیس جهاد دانشگاهی توان شکوفا کردن استعدادهای مردم را دیگر شاخص توسعه کشورها دانست و با اشاره به اینکه خداوند استعداد را در اشکال گوناگون در مردم به ودیعه نهاده است افزود: باید به روش درست، این استعدادها شناخته‌شده و در جهت شکوفا کردن آنها تلاش شود که البته یکی از عوامل بسیار مؤثر در شکوفا کردن استعدادها، خودباوری مردم است.

طیبی بابیان اینکه یکی از مسائلی که در قبل از انقلاب و حتی در سال‌های جاری شاهد آن بوده و هستیم، این است که چون غربی‌ها ارزش توسعه علمی و فناورانه را در ایجاد قدرت و ثروت می‌دانند، همیشه در تلاش هستند که این حس خودباوری را به‌ویژه در جوامع تحت سلطه و کشورهای جهان سوم از بین ببرند گفت: این حس را ایجاد کرده بودند که مشکل توسط چشم آبی‌ها حل می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از جمله اقداماتی که جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهاد مولود انقلاب اسلامی از سال ۱۳۵۹ انجام داده است، تلاش برای انجام کارهای شاخص علمی و فناورانه برای ایجاد خودباوری در مردم به‌ویژه نسل جوان و ایجاد غرور و عزت ملی است گفت: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی نیز یکی از نمونه‌های موفق در حوزه پزشکی، توسعه علمی و فناورانه است.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه مجموعه‌ای که امروز از سنگ بنای آن رونمایی شد یکی از اقدامات بسیار مهم پژوهشگاه رویان است تا برای اینکه کمک کند پژوهش‌های تحقیقاتی‌اش در اختیار مردم و سایر مؤسسات و مراکز تحقیقاتی قرار گیرد گفت: بر اساس ۴۰ سال فعالیت در جهاددانشگاهی اطمینان می‌دهم که واقعاً مشکلی درزمینه‌ی توسعه علمی و فناورانه و کاربردی کردن آن در کشور نداریم و تنها به باور و اراده و برنامه در این حوزه نیاز داریم.

طیبی همچنین تاکید کرد: همه ما حمایت می‌کنیم تا این مجموعه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1087530 برچسب‌ها پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی حمیدرضا طیبی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی حمیدرضا طیبی توسعه علمی و فناورانه رئیس جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد