Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@20:53:30 GMT

داروی ارزانی که خطرکرونا را نصف می کند!

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۴۲۳۲

داروی ارزانی که خطرکرونا را نصف می کند!

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که یک داروی ارزان قیمت که برای درمان شپش سر استفاده می‌شود، خطر مرگ و میر بیماران کرونایی را تا ۸۰ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، «ایورمکتین»، دارویی که فقط با نسخه تجویز می شود و هزینه یک دوره درمان آن حدود ۲ پوند است، همچنین می تواند مدت زمان بستری شدن بیماران را در بیمارستان به طور بالقوه به نصف کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر اندرو هیل ویروس شناس از دانشگاه «لیورپول» که این تجزیه و تحلیل را انجام داده است، ادعا کرد که این دارو می تواند در نبرد علیه ویروس کرونا «تحول آفرین» باشد.  نتایج حاصل از ۱۱ مطالعه نشان می دهد که داروی  «ایورمکتین» ( ivermectin )که برای درمان شپش سر استفاده می شود، می تواند به محافظت از بیماران کرونایی کمک کند.

محققان نتایج ۱۱ تحقیق را در مورد استفاده از این دارو بر روی بیش از هزار و ۴۰۰ بیمار کرونایی، بررسی کردند.  اطلاعات ناشی از این بررسی که قبل از انتشار این مطالعه در ماه بعد، منتشر شده است، نشان می دهد که تنها هشت بیمار مبتلا به کووید-۱۹ که داروی ایورمکتین را مصرف کرده بودند، جان خود را از دست دادند که این تعداد با ۴۴ بیمار کرونایی فوت شده از ۵۱۰ بیمار کرونایی که دارونما دریافت کرده بودند، قابل مقایسه است. این نتایج همچنین نشان داد که مدت زمان لازم برای دفع ویروس کرونا از بدن نیز با مصرف داروی ایورمکتین سریع تر بود.

اما با این حال برخی از محققان نسبت به این یافته تردید نشان داده و ابراز داشتند که قبل از استفاده از این دارو به عنوان یک درمان بالقوه، به داده های بیشتری نیاز است. آنها اشاره کردند که داروهای دیگری مانند «هیدروکسی کلروکوین» و «توسیلیزوماب» نیز تنها در آزمایشات اولیه  امید زیادی ایجاد کردند اما محققان در آزمایشات بعدی متوجه شدند که در واقع استفاده از آنها هیچ فایده ای ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا شپش سر درمان شپش سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار