Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس هیأت مدیره مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان با اعلام اینکه این مرکز حدود ۷۰۰ کارشناس در استان دارد، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ هزار پرونده ارجاعی داشته ایم.

محمد پرورش در نشستی با خبرنگاران که امروز (پنجشنبه_۲۵ دی ماه) برگزار شد، با اشاره به کسب رتبه نخست مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان در بین مراکز استان ها، اظهار کرد: اصفهان توانست عنوان برترین مرکز کارشناسان رسمی دادگستری در کشور را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همدلی میان مجموعه، رابطه تنگاتنگ با دادگستری، تعامل با معاونت ها و بخش های مختلف مرکز در سطح کشور و نیز بالاترین رشد ارجاعات در سطح کشور را از عوامل این موفقیت مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان برشمرد و اظهار امیدواری کرد که اصفهان بتواند همچنان در راستای کسب موفقیت های بیشتر و ایفای حقوق عامه عمل کند.

به گزارش ایسنا، رئیس هیأت مدیره مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان با اشاره به رشد بیش از صد درصد ارجاعات این مرکز، گفت: این درحالی است که بیش از ۵۰ درصد میزان شکایات ارباب رجوع کاهش داشته است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون
۳ هزار پرونده ارجاعی داشته ایم، افزود: در کنار آن، سازمان ها و نهادها نیز به ما کارشناسی ارجاع داده اند و کارشناسی هایی با درخواست اشخاص نیز داشته ایم.

پرورش از تحلیف ۱۰ نفر از کارآموزان این مرکز در روزهای آینده خبر داد و گفت: به زودی مصاحبه های پذیرفته شدگان آزمون کارشناسان رسمی دادگستری را نیز در اصفهان خواهیم داشت.

وی همچنین از برگزاری آزمون سال ۱۴۰۰ در بهار سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: بسته به نیاز استان ها و تشخیص مرکز، آزمون در رشته های کارشناسی برگزار می شود که اطلاع رسانی دقیق آن انجام خواهد شد.

رئیس هیأت مدیره مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان در ادامه تاکید کرد: این مرکز علاوه بر برنامه ریزی برای توسعه و تجهیز مرکز، به امر آموزش‌ اهمیت زیادی می دهد تا بتوانند بهترین کارشناسی ها را با تکیه بر دانش و توانمندی های روز ارائه کنند.

وی با بیان اینکه در راستای ایفای حقوق عامه، نسل جدیدی از کارشناسان در این مرکز متبلور شده که دائم درحال رشد و بالندگی هستند، گفت: دادگستری کل استان و مجموعه محاکم و مسئولان در استان نگاه ویژه ای به این مرکز داشته اند که نشان از توانمندی مرکز بوده و امیدواریم این مرکز بتواند الگویی برای انجام کار بدون حاشیه و مثمر ثمر در کشور باشد.

پرورش با اشاره به فعالیت مرکز کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز وکلای دادگستری تحت عنوان کلی مرکز وکلا، گفت: کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در برنامه سوم توسعه شکل گرفت و به سرعت رشد کرد. در کنار آن از قدیم کانون وکلای دادگستری و کانون کارشناسان رسمی دادگستری هم فعالیت دارند.

وی با اعلام اینکه مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان در استان حدود ۷۰۰ کارشناس دارد، گفت: پذیرفته شدگان آزمون ۹۹ که مصاحبه آنها تا نیمه های اسفند تمام می شود نیز به جمع ما اضافه خواهند شد و آزمون سال ۱۴۰۰ نیز تعدادی به ما اضافه خواهد کرد.

رئیس هیأت‌ مدیره مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: مرکز کارشناسان رسمی دادگستری با کانون کارشناسان رسمی دادگستری در استان موازی کاری ندارد، بلکه رقابت سالم با کانون کارشناسان رسمی داریم.

وی با بیان اینکه تعرفه دستمزد کارشناسان توسط رئیس قوه قضائیه مشخص شده و در کانون و مرکز کارشناسان رسمی دادگستری یکسان است، گفت: تعرفه های مرکز مربوط به سال ۹۸ است که باتوجه به تورم نیاز به افزایش دارد ولی به خاطر شرایط کرونا درخواست افزایش تعرفه نداشته ایم.

پرورش با بیان اینکه در بیش از ۶۵ رشته کارشناس داریم، گفت: در برخی رشته ها کمبود کارشناس هم داریم، به طوری که در حال حاضر در زمینه امور ثبتی و حمل و نقل نیاز به کارشناس داریم.

رئیس هیأت‌ مدیره مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایسنا، انجام گزارش های کارشناسی در اسرع وقت و جلوگیری از اطاله دادرسی، مشاوره و کارهای معاضدتی را از اقدامات این مرکز در راستای حقوق عامه برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان به عنوان بازوی دادگستری، امور کارشناسی را با مداقه و علم روز انجام داده و همواره تلاش کرده است بهترین گزارشات را تقدیم کند.

پرورش در بخش پایانی صحبت هایش از شهروندان خواست برای انجام هر کاری که نیاز به نظر کارشناسی دارند به مرکز کارشناسان رسمی دادگستری واقع در خیابان نیکبخت مراجعه کرده و از کارشناسی های رایگان بهره ببرند تا کمتر دچار مشکل نشوند.

رئیس هیأت‌ مدیره کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه هر روز مراجعات مردمی زیادی برای دریافت مشاوره های تخصصی به این مرکز داریم، تاکید کرد: شهروندان می توانند قبل از اینکه اقدامی کنند، از مشاوره های تخصصی کارشناسان بهر ببرند تا بعدها دچار مشکل و مجبور به مراجعه به محاکم قضایی نشوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کارشناسان دادگستری كارشناسي دادگستري داشته ایم رئیس هیأت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری کارچاق کن سابقه دار در گرگان
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲