Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک مقام مسئول گفت: در سال‌های گذشته میزان هدررفت آب در شبکه توزیع کشور ۳۰ درصد بوده که اکنون ۱۳ درصد است.

به گزارش  وزارت نیرو، علی سیدزاده، مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در کارگروه بررسی آب امید و مدیریت مصرف، هدررفت آب را به صورت واقعی و ظاهری تقسیم بندی کرد و گفت: در حال حاضر در بیش از ۱۱۰۰ شهر منطبق بر سند آب کشور، میزان آب توزیعی در شبکه رصد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۹۸ از مجموع ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب تولیدی در شبکه آب شهری یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون متر مکعب برای شرکت آب و فاضلاب درآمدی نداشته است.

وی ادامه داد: در سال ۹۸، ۲۵.۴ درصد آب در شبکه توزیع هدر رفته که ۱۳ درصد آن در بخش واقعی بوده است. میزان ۴۰ و ۵۰ درصدی هدررفت آب آمار غیر واقعی است. در سال‌های گذشته میزان هدررفت آب ۳۰ درصد بوده که اکنون ۱۳ درصد است.

این مقام مسئول با بیان اینکه به دلیل شرایط فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی بخشی از مردم به سمت انشعاب‌های غیر مجاز می‌روند، افزود: بخشی از درآمدها به دلیل این انشعاب‌ها از دست می‌رود. این انشعاب‌ها اجازه نمی‌دهند که میزان رصد دقیق و واقعی باشد و منجر به هدررفت واقعی آب می‌شود.

 

سیدزاده بیشترین میزان هدررفت آب در شبکه‌های توزیع را علاوه بر تهران مربوط به خوزستان و شهرهایی اعم از اهواز و مازندران و کمترین میزان را در شهرهایی اعم از مشهد، یزد، اصفهان و خراسان جنوبی اعلام کرد.

سیدزاده درباره طرح آب امید هم گفت: در هیأت وزیران پیشنهاد وزیر نیرو در خصوص طرح امید مطرح و مصوب شد که بر اساس آن، هر مشترکی یک سوم الگو، مصرف داشته باشد از پرداخت آب بها معاف است. این طرح که در آن مشترکان به خوش مصرف‌ها، کم مصرف‌ها و پرمصرف‌ها دسته بندی شده‌اند، برای فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش در خصوص منابع ارزشمند آبی است. سه میلیون و ۹۰۰ هزار خانوار مشمول معافیت در پرداخت آب بها در قالب طرح آب امید هستند.

خبرآنلاین

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میزان هدررفت آب آب در شبکه ۱۳ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که در هفته‌های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم‌هایی متشکل از زیرمجموعه‌های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

به نقل از ورزش سه در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک‌های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت‌های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی‌شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می‌شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی‌ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی‌ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده‌اند.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902817

دیگر خبرها

  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!