Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر روز شنبه به نقل از فریدون عباسی در نشست اعضای کمیسیون انرژی مجلس با امام جمعه بوشهر افزود: کمیته‌های تخصصی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی شامل نفت، گاز و پتروشیمی، هسته‌ای، برق، آب و دیگر انرژی‌ها تشکیل شده و به عنوان اتاق فکر نمایندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کمیسیون انرژی مجلس مرزبندی بین دولت و مجلس وجود ندارد گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۰ نقطه نظرات مسئولان بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی که به نفع کشور رقم بخورد مورد توجه قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید از پایانه صادراتی خارگ، میدان نفتی فروزان، نیروگاه اتمی بوشهر ادامه داد: در سفر بعدی اعضای کمیسیون انرژی مجلس از ظرفیت‌های منطقه پارس جنوبی بازدید می‌شود.

عباسی، بررسی و آشنایی با مشکلات صنایع، ارتباط با مردم پیرامون ظرفیت‌های مرتبط با کمیسیون انرژی مجلس را از هدف‌های این سفرها عنوان کرد و گفت: وزیر نفت از برنامه‌های کمیسیون انرژی مجلس راضی است و تلاش می‌شود تا پایان عمر دولت با تعامل و همکاری، مشکلات اقتصادی جامعه بررسی و راهکارهای لازم برای برطرف کردن آنها ارائه شود.

وی افزود: تدوین برنامه هفتم توسعه با هماهنگی دیگر دستگاه‌ها مورد توجه قرار گرفته که سیاست‌گذاری‌های این برنامه اولویت کمیسیون‌های مجلس است.

عباسی با اشاره به تعامل و هماهنگی دولت و مجلس گفت: در قانون‌گذاری و تصویب قوانین، مجلس شورای اسلامی با دولت و قوه مجریه هماهنگ است.

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه بوشهر گفت: مدیریت ذخائر انرژی نشان از توانمندی و قدرت است که کمیسیون  انرژی مجلس در این عرصه نقش فوق‌العاده و تاثیرگذاری دارد.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: انرژی یکی از مولفه‌های قدرت در جهان است و هر کشوری بتواند در عرصه تولید انرژی، مدیریت و باز تولید دیپلماسی قوی داشته باشد، در معادلات بین‌المللی تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی دارای عظیم‌ترین ظرفیت انرژی در حوزه‌های گوناگون است و دشمن نیز برای تضعیف و مهار این قدرت، اقدام به طراحی و عملیاتی کردن انواع توطئه‌ها و ترفندها می‌کند.

امام جمعه بوشهر گفت: باید ظرفیت تولید انرژی در قالب نقشه آمایشی  برای برنامه ۵۰ ساله تدوین و شناسایی شود و در این ارتباط تهیه بانک اطلاعاتی ضروری است.

صفایی بوشهری ادامه داد: تدوین سند چشم‌انداز پیشرفت و توسعه در هندسه نظم نوین جهانی یک ضرورت است و با توجه به توطئه دشمنان در عرصه تولید انرژی باید پیشگیری و خنثی سازی آن در دستور کار قرار بگیرد.

وی، احیا انرژی اکو را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: اگر انرژی اکو احیا شود تاثیر به‌سزایی در حل مشکلات این عرصه دارد.

صفایی بوشهری ادامه داد: ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های تولید انرژی در بخش‌های انرژی هسته‌ای، فرا هسته‌ای، خورشیدی، آبزیان و جلبک باید از ظرفیت صنایع تبدیلی و پائین دستی برای تولید ثروت در عرصه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی متناسب با بازار بین‌المللی براساس افق ۲۰ سال ایجاد شود.

وی افزود: پارس جنوبی در عسلویه، پایانه صادراتی نفت در خارگ، فلات قاره، نیروگاه اتمی، پالایشگاه‌های گاز و صنایع پتروشیمی از ظرفیت‌های استان بوشهر است که توسعه صنایع پایین دستی و تبدیلی آنها باید در دستور کار قرار بگیرد.

به گفته صفایی بوشهری توسعه برنامه‌های تولیدی و اقتصاد خانوادگی براساس ظرفیت‌های مناطق باید در دستور کار باشد و توسعه یابد.

امام جمعه بوشهر بیان کرد: علاوه بر راکتور هسته‌ای فعال کنونی، ۲ راکتور هسته‌ای دیگر در بوشهر در دست ساخت است که بر اساس برنامه ۸ و ۱۰ ساله باید ساخته شوند و به این وسیله تولید برق از نیروگاه اتمی افزایش می‌یابد.

صفایی بوشهری افزود: تولید آب شیرین از راکتورهای اتمی در حال ساخت برای تامین آب آشامیدنی استان بوشهر باید مورد توجه قرار گیرد چون این ۲ واحد نیروگاهی می‌توانند روزانه ۴۲۰ هزار مترمکعب آب شیرین برای آشامیدنی مورد نیاز استان را تولید کنند.

امام جمعه بوشهر تاکید کرد: باید قبل از اجرای صنایع پیوست‌های فرهنگی، زیست محیطی، اجتماعی و بهداشتی تدوین و بر اجرای آن نظارت شود تا برای مردم مناطق پیرامونی مشکل ایجاد نشود.
وی افزود: ایجاد دانشکده، مراکز دانشگاهی و انجمن‌های علمی مرتبط با صنایع بویژه در عرصه انرژی هسته‌ای، نفت، گاز و پتروشیمی باید مورد توجه قرار بگیرد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: در برنامه ۲ روزه سفر اعضای کمیسیون انرژی مجلس به استان بوشهر طرح‌ها و ظرفیت‌های حوزه انرژی نفت در خارگ، هسته‌ای بوشهر و میدان نقتی فروزان مورد بازدید آنها قرار گرفت.

عبدالکریم جمیری آشنایی با ظرفیت‌ها، طرح‌ها و مشکلات مناطق و بررسی مطالبات مردم را از جمله هدف‌های سفر اعضای کمیسیون انرژی مجلس به استان بوشهر عنوان کرد.

وی ادامه داد: مجلس یازدهم همانگونه که رهبر معظم انقلاب بیان کردند انقلابی‌ترین مجلس است  و در این ارتباط نمایندگان در حل مشکلات جامعه از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌کنند.

جمیری افزود: استان بوشهر با این همه قابلیت اقتصادی و صنعتی که نقشی مهم در اقتصاد ملی دارد اما دارای محرومیت‌های فراوانی است که در سفر اعضای کمیسیون انرژی مجلس بر استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر، حل مشکلات اشتغال جوانان را یکی از مطالبه‌های مهم مردم استان بوشهر عنوان کرد.

وی ادامه داد: بهره‌مند شدن مردم استان بوشهر از مواهب ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی از تاکیدات اعضای کمیسیون انرژی مجلس است که این مهم مورد توجه ویژه قرار می‌گیرد.

برچسب‌ها بوشهر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی فریدون عباسی دوانی نیروگاه اتمی بوشهر انرژی هسته ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی فریدون عباسی دوانی بوشهر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی فریدون عباسی دوانی نیروگاه اتمی بوشهر انرژی هسته ای اخبار کنکور اعضای کمیسیون انرژی مجلس مجلس شورای اسلامی امام جمعه بوشهر مورد توجه قرار نیروگاه اتمی صفایی بوشهری تولید انرژی استان بوشهر ظرفیت ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم