Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون در مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی استان حدود ۲۷ هزار و ۳۱۴ پرونده بیماران مزمن تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: الکترونیکی شدن نسخ سبب سهولت دسترسی به پرونده بیماران شده و به این ترتیب، اطلاع از سوابق درمانی بیماران، مانند روند درمان آن‌ها، آزمایش‌ها، تصاویر پزشکی و دارو، به پزشکان در اتخاذ تصمیم برای درمان بیماران کمک شایانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد:  علاوه بر آن دسترسی به سوابق درمانی بیمه‌شدگان کمک بسیاری در کاهش هزینه‌های درمان داشته و نیاز به انجام مجدد آزمایش‌ و خدمات پاراکلینیک بیمار را برطرف کرده است.

محمدی افزود: از سوی دیگر در قالب نسخه الکترونیک، تداخل دارویی قابل مشاهده است و در صورت تجویز داروهای دارای تداخل، هشدار هوشمند سیستم، فعال می شود و این مساله کمک می‌کند تا پزشکان تجویزهای مناسب‌تری را جایگزین کنند.

مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان زنجان با اشاره به ثبت میزان و نحوه استفاده از دارو که در قالب نسخه الکترونیک میسر می‌شود، ادامه داد: این کارایی کمک می‌کند تا داروهای تجویز شده برای بیماران به نحو درست مصرف و نیز مقدار مصرف دارو کنترل شود.

به گفته وی، با انجام این کار و از سوی دیگر از طریق نسخه الکترونیک، امکان ارجاع بیمار در سریع‌ترین زمان میسر و به درستی هدایت می‌شود.

محمدی افزود: از آذر ۹۵ طرح الکترونیک شدن نسخ آغاز و به تدریج پرونده‌های کاغذی به پرونده‌های الکترونیک تبدیل شدف بطوری که از اسفند همان سال، حدود ۹۰ درصد نسخ و پرونده‌ها به صورت الکترونیک و از مرداد ۹۶ یعنی حدود یک سال بعد، پرونده‌های الکترونیک به طور کامل جایگزین پرونده‌های کاغذی شد.

وی خاطرنشان کرد: تامین اجتماعی در ۲ بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم خدمات خود را به گروه‌های تحت پوشش ارائه می‌کند که در حوزه درمان مستقیم و بر اساس آمار ارائه شده سازمان تامین اجتماعی ۴۱۲ مرکز درمانی در سطح کشور دارد که از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان‌ها تا دور افتاده ترین نقاط کشور را خدمت رسانی می کند.

گفتنی است ۲۳۰ پزشک عمومی، متخصص و دندانپزشک، ۱۳۵ مرکز پاراکلینیک شامل رادیولوژی، آزمایشگاه، ۳۵ درمانگاه خصوصی و دولتی و ۱۲ بیمارستان در استان زنجان طرف قرار داد تامین اجتماعی هستند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی بیماری طرح نسخه الکترونیکی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیماری طرح نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی بیماری طرح نسخه الکترونیکی زنجان اخبار کنکور نسخه الکترونیک تامین اجتماعی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۵۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی که چندی پیش به امضای دو وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت رسید، سرانجام امروز و پس از چند ماه تاخیر ابلاغ شد. طبق این آیین نامه، پلتفرم‌ها فقط می‌توانند در حوزه نسخه الکترونیکی فعالیت کنند و حمل و تحویل دارو از طریق سکوها برای نسخه کاغذی ممنوع است.

این آیین نامه که در ۱۲ ماده به تصویب رسیده از زمان ابلاغ به مدت ۶ ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود.

وظایف سکوها در حمل و نقل دارو

براساس ماده ۲ آیین نامه سکوهایی مجاز هستند خدمات مربوط به سفارش گیری و تحویل دارو را از طریق داروخانه های دارای مجوز بهره برداری ارائه کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بوده و یا دارنده پروانه خدمات حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

همچنین درج هر گونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیر مستقیم کاربران به مصرف فراورده های دارویی ممنوع است.

سکو موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد.

این آیین نامه هرگونه دسترسی به واسطه ذخیره یا نگهداری کد رهگیری به محتوای نسخه الکترونیک توسط سکو را ممنوع کرده است.

ماده ۴ این آیین نامه نیز نحوه نسخه پیچی و بسته بندی دارو به منظور ارسال را مشخص کرده است. براین اساس نسخه پیچی دارو پس از دریافت کد رهگیری توسط داروخانه، در سامانه های تخصصی نسخه پیچی در داروخانه انجام می شود و دامنه خدمات حمل و نقل دارو از طریق سکوها صرفا در حوزه نسخه الکترونیکی بوده و پذیرش سفارش حمل و عرضه دارو از طریق سکوها برای نسخ کاغذی ممنوع است.

همچنین سکوها موظف هستند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط کاربران را تحت نظارت سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات داروخانه ها فراهم کنند.

شرایط تعطیلی دائم یا موقت سکوها

در صورتی که سکوی دارای مجوز، تصمیم به تعطیلی موقت یا دائم دارد، باید این موضوع را از یک ماه قبل از تعطیلی به اطلاع همه کاربران و مرجع صادرکننده مجوز خود برساند.

همچنین در این آیین نامه سازمان غذا و دارو موظف است سرویس به روز رسانی شده داروخانه ها، یا تایید به روز مجوز داروخانه های دارای درخواست را در اختیار سکوها قرار دهد.

کد خبر 6091130 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس