Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@19:50:19 GMT

دوگانه خطرناک در بازگشایی مدارس

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۶۹۱۶

دوگانه خطرناک در بازگشایی مدارس

دو قطبی در مسائل کلان کرونا از آسیب‌هایی است که از ابتدای شیوع کرونا، کشور به آن مبتلاست.

به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان در یادداشتی نوشت: «آن طور که مسئولان آموزش و پرورش اعلام کرده‌اند، ظاهرا قرار است از ابتدای بهمن مدارس برای دو مقطع اول و دوم ابتدایی و نیز مدارس کمتر از ۵۰ نفر بازگشایی شود. در عین حال وزیر بهداشت در اظهار نظری صریح می‌گوید با بازگشایی مدارس مخالفیم: «مخالف بازگشایی مدارس هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگرانیم که دوباره با عادی‌انگاری به تله اردیبهشت و خرداد ماه بیفتیم.»

این دو قطبی در مسائل کلان کرونا از آسیب‌هایی است که از ابتدای شیوع کرونا، کشور به آن مبتلاست. وزیر بهداشت در توضیح مخالفتش با بازگشایی مدارس می‌گوید: «اگر این بار گرفتار شویم، موج و شدت خیز جدید کرونا در کشور شاید بیشتر باشد و نیروهای ما ممکن است توان و انرژی مقابله چندباره با موجی جدید را نداشته باشند.» اما ظاهرا نظر وزیر بهداشت به عنوان نفر اول حوزه بهداشت و درمان کشور و فرمانده اجرایی ستاد ملی کرونا، چندان برای آموزش و پرورش محلی از اعراب ندارد و وزیر آموزش و پرورش ساز دیگری می‌زند: «مطالعات نشان می‌دهد تاثیر تعیین‌کننده‌ای بین بازگشایی و شیوع بیماری وجود ندارد.» همچنین وزیر آموزش و پرورش به این نکته در صحبت‌هایش اشاره کرده است: «در بسیاری از کشورهای دنیا مدارس اولین مکان بود که تعطیل شد و با توسعه آگاهی‌ها و ارزیابی‌ها، به‌تدریج درصدد بازگشایی مدارس خود هستند. امروز این سیاست در کشورهای زیادی حتی با میزان ابتلا و فوت بیش از ما جریان دارد.» این سخن وزیر درباره کشورهای جهان در حالی است که حوزه اروپا از هراس شیوع کرونای انگلیسی همچنان سیاست محدودیت‌های شدید را برای کشورهای خود اتخاذ کرده‌اند. به علاوه طی دو روز گذشته از گونه کرونای برزیلی صحبت می‌شود که خطرناک‌تر از کرونای انگلیسی است. به نظر می‌رسد اغلب کشور این روزها در یک بی‌خیالی به سر می‌برد و با این توهم که کرونا تمام یا ضعیف شده است، اهتمام گذشته بر پروتکل‌های بهداشتی کم‌رنگ شده است.

باید بپذیریم این حرف وزیر بهداشت را که «هرگونه عادی‌پنداری و سهل‌انگاری به دلیل فروکش‌کردن بیماری در استان‌ها موجب بازگشت رفتارهای اجتماعی نادرست و شیوع مجدد بیماری خواهد شد.» بنابراین همه ما چه شهروندان عادی و چه آقای وزیر آموزش و پرورش در این شرایط باید به دیدگاه کارشناسی وزارت بهداشت تمکین کنیم که در شمار مطالبات رهبر انقلاب نیز محسوب می‌شود.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس بازگشایی مدارس آموزش و پرورش وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم