Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سردار مهدی حاجیان معاون اجتماعی نیروی انتظامی با سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار و گفت و گو کرد.

فضای مجازی زندگی دوم آحاد جامعه است

سردار حاجیان در این دیدار با بیان این که قرارگاه هوشمندسازی راه اندازی کرده‌ایم، افزود: در فضای مجازی از ۱۰ سال گذشته تاکنون حضور یافته ایم، مساله فضای مجازی جدی است و امروز زندگی دوم آحاد جامعه را تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تشکیل پلیس فتا برای مبارزه با جرایم در فضای مجازی اشاره و خاطرنشان کرد: مراکز حرفه‌ای هوشمندانه برای مواجهه با جنگ روانی و جنگ شناختی که با هدف تغییر نگرش و شکل‌دهی رفتار جامعه توسط دشمن شکل گرفته است، راه‌اندازی کرده‌ایم. محبوبیت نیروی انتظامی در مقایسه با ۲۵ نهاد حاکمیتی دیگر حدود ۶۳ درصد است که بیشترین محبوبیت دارد.

حاجیان  با یادآوری ۱۳هزار شهید نیروی انتظامی در مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد، اظهار داشت: در هزار و سه کلانتری، مراکز مشاوره و مددکاری ایجاد و حدود ۷۰ درصد از پرونده‌ها و موارد را از این طریق مرتفع کرده‌ایم که از حجم مراجعات قابل توجه به قوه قضاییه کاست.

وی در تشریح عملکرد نیروی انتظامی برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، گفت: در پوشش و عرضه لباس، یک لباس مناسب به سختی برای خانم‌های محجبه پیدا می‌شود. آنچه در حوزه اجرایی‌سازی مصوبات عفاف و حجاب نیاز داریم، اصلاح قانون و ضمانت اجرایی برای مصوبات است؛ همچنین با مجموعه‌های کم کار و بی‌تفاوت در حوزه اجرای این مصوبات برخورد شود.

لزوم شناسایی جریان های سازمان یافته

در ادامه این دیدار که در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزارشد،   عاملی اظهار داشت: بیشترین اقدام برای اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب توسط نیروی انتظامی انجام شده است. مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه اجتماعی برای تأمین سلامت اجتماعی جوانان و جامعه به تصویب رسید، واقعیت این است جوانان کشورمان در حوزه مسایل اجتماعی در معرض خطرات بزرگی هستند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر لزوم ریشه‌یابی جریانات سازمان یافته برای انحراف جامعه، افزود: فضای مجازی، فضای جهانی است و به تبع آن آسیب‌های فضای مجازی، آسیب‌های جهانی شده است و دشمنان بر توسعه انحرافات اجتماعی، تمرکز اصلی خود را روی فضای مجازی گذاشته‌اند.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با بیان اینکه فضای دوم فضای زندگی و در واقع ادامه فضای اول است، یادآور شد: هر ظرفیتی که از فضای اول به دلیل در دسترس بودن به فضای دوم منتقل می‌شود، ابعاد فراگیرتری پیدا می‌کند. جریانات سازمان یافته فساد در ایران نسبت به سایر کشورها فعال‌تر است، به عنوان مثال حوزه پورنوگرافی، قمار، مصرف مواد مخدر و... سازمان‌های شکل‌گرفته در جهان است که منافع خاص خود را دنبال می‌کنند و به دلایل سیاسی و امنیتی نهادهای جهانی فساد علیه مردم ایران، اقدامات فراگیرتری دارند.

عاملی بر لزوم شناسایی جریانات سازمان یافته برای ایجاد آسیب‌های اجتماعی در کشور تأکید کرد و گفت: اگر این اقدامات سازمان یافته ریشه کن شوند، آسیب‌های اجتماعی در کشور کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه سواد جرم و دانش جرم‌شناسی در کشور نیازمند تقویت است، اظهار داشت: آگاهی عمومی در مورد جرم و انواع آن توسط نهادهای مسوول برای مردم ایجاد شود، چرا که با یک کلیک، فرد دچار جرم می‌شود اما از آن بی‌اطلاع است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد داد که رسانه ملی در ساعات پربازدید، تیزرهایی برای افزایش آگاهی حقوقی، جرم‌شناسی و... تهیه و پخش کند و از این طریق، نقاط خطرناک و احتراق جریانات سازمان یافته برای آسیب‌های اجتماعی معرفی شود.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با بیان اینکه جامعه ایرانی یک جامعه خانواده‌گرا است، ادامه داد: خانواده رکن اجتماعی کشور است و محوریت خانواده رکنی برای تأمین سلامت اجتماعی و جلوگیری از انحرافات اجتماعی است.

وی با اشاره به طرح همیار پلیس در گذشته، تأکید کرد: مسیری برای مشارکت مردم در حوزه سلامت و امنیت اجتماعی فراهم شود؛ البته در وزارت کشور و دانشگاه نیروی انتظامی طرحی با عنوان امین جامعه در راستای امنیت اجتماعی در دست تدوین است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با یادآوری تفاوت جرم انگاری در فضای فیزیکی و فضای مجازی، افزود: جرم در فضای اول موضوع فرد و مکان است، اما جرم در فضای دوم موضوع جرم به صورت جهانی است. به عنوان مثال، آپلود یک فایل مستهجن در فضای دوم در دسترس همگان قرار می‌گیرد. البته نیروی انتظامی در حوزه فضای دوم و دیجیتال پیشتاز است.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با بیان اینکه گزارش‌های ارایه شده برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مقداری با واقعیت جامعه تفاوت دارد، تصریح کرد: ضرورت دارد راهکارهای اصلاح فضای اجتماعی توسط نهادهای ذی‌ربط نیز ارائه شود.

عاملی با بیان اینکه ضمانت اجرایی برای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که پیامد حقوقی اجرا نشدن مصوبات شورا مشخص شود، اظهار داشت: مشروعیت قانون به همکاری جامعه در اجرای آن مرتبط است و جرایم نباید فقط به صورت کیفری باشد، به عنوان مثال جرایم را می‌توان به صورت مدنی، مالی، نمره منفی و... لحاظ کرد؛ در واقع جرایم مدنی کارآمدتر از جرایم کیفری است، در عین حال در مواردی که قانون، جزای کیفری قائل شده باید طبق آن عمل شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه نیروی انتظامی لایه‌های نادیده زیاد دارد، گفت: نیروی انتظامی برند ملی کشور است و بازنمایی که اپوزیسیون از نیروی انتظامی می‌کند، برای تخریب است و از عملکرد و خدمات نیروی انتظامی روایت‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند مبنا برای تصویر سازی واقعی آن باشد.
 

برچسب‌ها فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سید سعیدرضا عاملی شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سید سعیدرضا عاملی شورای عالی انقلاب فرهنگی فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سید سعیدرضا عاملی شورای عالی انقلاب فرهنگی اخبار کنکور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی آسیب های اجتماعی نیروی انتظامی فضای مجازی فضای دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی

دکتر عبدالحسین خسروپناه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره سرنوشت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را فقط شورا می تواند تغییر دهد و فعلا مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی تغییر نکرده است.

وی افزود: قرار بود بر اساس این مصوبه، از مناطق محروم دانشجو جذب شود و افزایش ظرفیت به منظور رفع نیاز آن مناطق طراحی شده بود. ضمن اینکه بر اساس این مصوبه مقرر شده بود که افرادی که در این ظرفیت جذب شوند باید تعهد خدمت بدهند تا در آن مناطق محروم خدمت کنند. قرار بود سازمان برنامه و بودجه هم زیرساخت های وزارت بهداشت را تامین کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از این مصوبه که افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش بود، اجرا شد و در بخش هایی هم بیش از ۲۰ درصد ظرفیت اضافه شد. طبیعتا عدم تامین زیرساخت ها ما را در آینده با افت تحصیلی در آموزش پزشکی مواجه کند و می تواند برای آینده خطرناک باشد.

وی با اشاره به تشکیل کمیسیون سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در کمیسیون سلامت هم پزشکان، هم مهندسان مرتبط با مباحث پزشکی، هم روانشناسان و هم دیگر دست اندرکاران و صاحب نظران علم و فناوری کشور حضور دارند، از این رو شائبه تعارض منافع منتفی است. موضوع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در این کمیسیون در حال بررسی است.

خسروپناه اظهار داشت: این مصوبه در کمیسیون سلامت در حال بررسی است و در حال جمع آوری اطلاعات جامعی در این زمینه هستند که آن را در صحن شورا ارائه کنند. اگر اعضای شورا این جمع بندی را پذیرفتند و آن را مصوب کردند یک مهلتی برای سال های آینده اجرای این مصوبه درنظر گرفته می شود.

کد خبر 6091985 زهره بال

دیگر خبرها

  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • رئیس قوه قضاییه: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس