Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شد از طریق ایجاد سامانه ارائه نیازمندی‌ها و توانمندی‌ها با همکاری شرکت‌های صنعتی استان البرز، بیش از ۱۰ نیاز فناورانه صنایع را پاسخ دهد.

به گزارش ایسنا، علیرضا رضایی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این  مجموعه دانش‌بنیان با توجه به نیاز مبرم صنایع مختلف به فناوری‌های نوین تلاش کرد تا به عنوان یک کارگزار حرفه‌ای تبادل فناوری عمل کند، از این رو یکی از وظایفی که این مجموعه برای خود تعریف کرده است، بازاریابی و فروش محصولات فناورانه دانش‌بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی انتقال فناوری را از دیگر خدمات این شرکت دانش بنیان عنوان کرد و یادآور شد: این حوزه شامل شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای صنعتی و رفع آن است و در این زمینه از همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز نیز بهره‌مند شدیم و با کمک این نهاد، نیازهای مختلف فناورانه شرکت‌های صنعتی را شناسایی کردیم.

رضایی ادامه داد: پس از آن در میان فعالان فناور و مخترعان و فعالان دانش‌بنیان جستجو می‌کنیم تا ببینیم چه کسی از توانایی پاسخگویی به این نیاز فناورانه برخوردار است. در نهایت نیز میان شرکت دانش‌بنیان و شرکت صنعتی یک تفاهم همکاری منعقد می‌شود.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به فعالیت‌های دانش‌بنیان صورت گرفته در این شرکت افزود: در سال گذشته یکی از بزرگترین رویدادهای کارآفرینانه کشور توسط این شرکت دانش‌بنیان برگزار شد. در این رویداد ۵۵۲ نشست رو در رو برگزار شد و در مجموع ۱۷۶ نیاز فناورانه از سراسر کشور در این رخداد مطرح شد.

این فعال دانش‌بنیان در ادامه ضمن اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته برای توسعه تبادل فناوری، گفت: یکی دیگر از فعالیت‌های این شرکت، جذب سرمایه برای استارتاپ ها است. به همین منظور یک سامانه تاسیس کرده‌ایم که استارتاپ ها و سرمایه‌گذاران به آن مراجعه می‌کنند و طرح‌ها و درخواست‌های خود را بارگذاری می‌کنند. در نهایت نیز قرارداد همکاری میان این دو بخش، منعقد می‌شود.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی همچنین بیان کرد: در حال حاضر نیز یک سامانه جدید تاسیس کرده‌ایم تا نیازهای فناورانه ادارات، نهادها، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و شرکت‌های مختلف را که به صورت پراکنده مطرح شده است، در آن به صورت متمرکز و تجمیعی ارائه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۴۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری همزمان با رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان