Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علی فرخزاد معاون عمرانی استاندار در جلسه راهبری سد نهب گفت: با توجه به اینکه ۶۰ هکتار از اراضی روستای شیزر در اثر آبگیری سد نهب به طور قطع زیر آب خواهند رفت، اداره کل منابع طبیعی باید حتماً زمین‌های معوض و جایگزینی را برای اعطا به روستاییان در اختیار ستاد راهبری سد نهب قرار دهد تا از بروز اختلافات و مشکلات اجتماعی در راه استفاده از سد نهب جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرخزاد ادامه داد: در حال حاضر به دلیل محدودیت شدید اعتباری و بودجه‌ای در استان قزوین امکان خرید و تملک اراضی یادشده را نداریم و با توجه به اینکه زمین‌های پیرامون سد شیب‌دار و دیمی هستند، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری می‌تواند به راحتی از اراضی ملی در اختیار خود زمین معوض در اختیار روستاییان پیرامون سد نهب قرار دهد.

او با اشاره به آبیاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی زراعی و کشاورزی دشت قزوین با آب سرازیر‌شونده از سد نهب اضافه کرد: با وجود اینکه سد نهب در محدوده شهرستان تاکستان استفاده شده، اما ۴۳ درصد اراضی آبیاری شونده با آب سد نهب در شهرستان بویین‌زهرا قرار دارند و نباید این‌طور بین مردم تاکستان جا بیفتد که آب سد نهب فقط برای سیراب کردن زمین‌های کشاورزی این شهرستان است.

سهمیه آب نهب توسط فرمانداری‌ها تقسیم می‌شود

مسئول کارگروه راهبری سد نهب با اشاره به برکات سد نهب برای رشد و احیای کشاورزی و باغداری استان قزوین در شهرستان‌های تاکستان و بویین‌زهرا گفت: با توجه به وضعیت کم‌آبی در ۲ روستا‌های این دو شهرستان مسئولیت تقسیم و توزیع آب جاری‌شده از سد نهب به فرمانداری‌ها واگذار می‌شود تا با مشورت با شرکت سهامی آب منطقه‌ای سهمیه هر کدام از بخش‌ها و مناطق زیرنظر خود را تعیین کنند.

فرخزاد همچنین با تاکید بر لزوم پیگیری موضوع استخراج شن و ماسه از بستر سد برای تکمیل عملیات ساختمانی آن افزود: با توجه به اینکه استاندار قزوین هم برداشت از بستر سد نهب را مصداق برداشت غیرمجاز از معادن شن و ماسه ندانستند، نامه‌ای با امضای استاندار برای مقامات وزارت نیرو و معاونت ریاست‌جمهوری ارسال شده است تا مشکلات حقوقی برداشت ماسه و مصالح از بستر سد برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد نهب استانداری قزوین شرکت آب منطقه ای سد نهب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه

حمیدرضا کریمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه  در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، گفت : باتوجه به کم شدن آب‌های سطحی و مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و کشت‌های آب بر باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامد‌های منفی حفرچاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است. 

وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد. 

به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است. 

کریمی اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • رفع تصرف ۱۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رضوانشهر
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار