Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: از نظر ظرفیت ناوگان تحت پرچم، جمهوری اسلامی ایران همواره به عنوان ۲۰ کشور اول دنیا مطرح است.

به گزارش تین نیوز به نقل از  فارس، محمد راستاد در برنامه تلویزیونی درباره کشتی های تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: ناوگان تحت پرچم و مالکیت شرکت‌های ایرانی، از نظر نوع و کاربری متنوع هستند همچنین از نظر اندازه و ظرفیت نیز تنوع قابل توجهی در ناوگان کشتیرانی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تعداد قابل توجهی ناوگان منطقه‌ای داریم که عمدتاً در آبهای خلیج فارس و دریای عمان تردد دارند که برای صادرات، واردات و کاپوتاژ (جابه‌جایی کالا بین بنادر و جزایر داخلی) استفاده می شوند، عمده ناوگان تحت مالکیت اشخاص و شرکت‌های ایرانی این ناوگان هستند.

راستاد بیان کرد: در حال حاضر ۶ هزار فروند لنج سنتی ثبت شده داریم که ۴ هزار فروند آن فعال است.

وی درباره کشتی های اقیانوس پیما بیان کرد: تعداد ۳۰۰ فروند انواع شناور اقیانوس پیما تحت مالکیت و پرچم جمهوری اسلامی ایران است که در آبهای بین المللی و یا به صورت اقیانوس پیما تردد دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: این ناوگان از نظر تناژ بالا ترین سهم را به خود اختصاص می‌دهد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در مجموع از نظر ظرفیت ناوگان تحت مالکیت شرکت‌های ایرانی، جمهوری اسلامی ایران همواره به عنوان ۲۰ کشور اول دنیا مطرح است.

* پرداخت تسهیلات برای تأمین شناور/ وام به سازنده ها پرداخت می شود

وی درباره پرداخت تسهیلات برای ساخت شناور اظهار کرد: سازمان بنادر تسهیلات را به خریداران شناورهای مسافری پرداخت می کند، از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی این تسهیلات پرداخت می شود.

راستاد اظهار کرد: در پرداخت تسهیلات به شناورها، این طرح ها مطرح و به کمیته بررسی ارسال می شود و با همکاری بانک های عامل در این زمینه تسهیلات به سازندگان داخلی پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه تسهیلات این شناورها به سازندگان پرداخت می شود، افزود: این تسهیلات به نفع خریداران است اما تسهیلات به حساب سازندگان واریز می شود تا این مبالغ در مسیر ساخت شناورها صرف شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با توجه به محدودیت در منابع ناوگان منطقه ای، ناوگان گردشگری و مسافری دریایی در اولویت برای پرداخت این تسهیلات هستند.

* بهره برداری از 223 فروند شناور ساخته شده

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در این باره توضیح داد: در مجموع 272 قرارداد ساخت انواع شناورها منعقد شده است که 223 فروند به بهره برداری رسیده و 49 فروند هم در حال ساخت است.

راستاد تاکید کرد: تاکنون بالغ بر 500 میلیارد تومان تسهیلات برای ساخت انواع شناورها پرداخت شده و به تناسب نوع قرارداد بخشی از سود تسیهلات به صورت یارانه ای توسط سازمان بنادر و دریا نوردی پرداخت می شود.

وی افزود: بازپرداخت پس از دوره ساخت شناور آغاز می شود و اقساط تسهیلات هم به صورت مساوی پرداخت می شود و بخشی از سود تسهیلات هم از طریق سازمان بنادر و دریانوردی پرداخت می شود و اولویت آنها هم برای شناورهای مسافری و گردشگری است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ناوگان کشتیرانی ایران سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران پرداخت می شود ناوگان تحت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور