Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی اداره کل کمیته امداد مازندران روز دوشنبه به نقل از حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه گفت: با تمهیدات صورت گرفته ۵۰ درصد از اعتبار مورد نیاز توسط این نهاد و بقیه نیز توسط این فرد خیر و نیکوکار تامین شده است.

وی اظهار داشت که تا پایان بهمن ماه جاری به تمامی دانش آموزان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) که فاقد گوشی هوشمند و تبلت هستند، این ملزومات اهدا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ومدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با بیان اینکه با مشارکت خیران و نیکوکاران شرایط تحصیل در فضای مجازی برای تمامی دانش آموزان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران فراهم شده است، افزود: هم اکنون هشت هزار و ۵۰۰ دانش آموز و یکهزار و ۶۰۰ دانشجو از خدمات فرهنگی، تحصیلی و حمایتی این نهاه بهره‌مند هستند.

وی توضیح داد که در پی همه‌گیری ویروس کرونا و برای بهره‌مندی بیشتر دانش آموزان از فضای آموزشی مجازی و شبکه شاد، تهیه گوشی و تبلت، نیاز ضروری بود که با بررسی‌های صورت گرفته، ۵۰ درصد از این دانش آموزان فاقد این ملزومات بودند که با تلاش روسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌ها و تعامل با خیران و فرمانداران، از ابتدای سال تحصیلی جدید تاکنون یکهزار و ۴۰۰ دستگاه گوشی هوشمند و تبلت تهیه و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گرفت.

از ابتدای سال تحصیلی جاری و طبق داده‌های از مجموع ۵۰۸ هزار دانش آموزان مازندرانی، حدود ۴۰ هزار تن برای بهره گیری از آموزش مجازی از داشتن تلفن همراه هوشمند و تبلت محروم بودند که تاکنون اقدامات زیادی برای رفع مشکل این دانش آموزان انجام شد.

داده‌های آماری نشان می‌دهد که از مجموع ۴۰ هزار دانش‌آموز فاقد تجهیزات هوشمند،۱۴ هزار تن در مدارس زیر ۵۰ نفر تحصیل می کنند که به علت آموزش حضوری طبق پروتکل‌ها نیازی فوری به تجهیزات هوشمند نداشتند و سرفصل های آموزشی آنها طبق بررسی ها حتی جلوتر از دانش آموزان مجازی است.

تا اواخر آبانماه امسال ۱۴ هزار دستگاه تبلت و گوشی تلفن همراه از سوی نهادهای خدماتی همچون بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برای دانش آموزان محروم و نیازمند خریداری و به آنها تحویل شد و علاوه بر این ۶ هزار مورد تسهیلات ارزان قیمت بانکی هم به والدین دانش آموزان برای خرید تجهیزات هوشمند اعطا شد که با احتساب این آمار ۲۰ هزار دانش‌آموز استان از تجهیزات هوشمند برخودار شدند.

همچنین حدود سه هزار گوشی هوشمند و تبلت هم با منابع شخصی و محلی مانند کمک همسایگان ، هم محله ای ها و غیره خریداری شده و این دانش آموزان هم اکنون در شبکه شاد حضور دارند و آموزش را به صورت مجازی فرا می گیرند.

اگر چه هنوز حدود چهار هزار دانش آموز استان از تلفن همراه و تبلت هوشمند محروم هستند ، ولی طبق توافق های صورت گرفته ، بانک های مازندران متعهد به پرداخت ۱۲ هزار مورد تسهیلات خرید تجهیزات هوشمند دانش آموزی بودند که تاکنون تنها ۵۰ درصد آن محقق شد و در صورت تحقق بقیه تسهیلات بانکی، شاهد رفع کامل این محرومیت برای تمامی دانش آموزان استان خواهیم بود.

حجت‌الاسلام علیشاه  در بخش دیگری از سخنان خود گفت:در این روزها و شرایط سخت کرونایی که بسیاری از افراد با مشکلات معیشتی، مسکن، عمرانی، درمانی، اشتغال مواجه هستند، خیران می توانند با همراهی و مشارکت خود به کمیته امداد در خدمت رسانی بهتر به نیازمندان کمک بیشتری کنند.

وی از خیران خواست در روزهای پایانی سال در تهیه سبد غذایی، کیف و کفش و پوشاک همچون گذشته کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ تن از زوج‌های جوان زیرپوشش این نهاد حمایتی در نوبت دریافت جهیزیه و تسهیلات ازدواج هستند، ابراز امیداوری کرد با کمک خیران و نیکوکاران این افراد نیز روانه خانه بخت شوند.

وی اظهار داشت که با تلاش‌های صورت گرفته ساخت یکهزار واحد مسکن مددجویی در مازندران آغاز شده است و بی‌شک با کمک و همدلی خیران و نیکوکاران در این بخش نیز، سرپناهی امن برای نیازمندان ایجاد می‌شود.

کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۸۰ هزار و ۹۲۴ خانوار را زیر پوشش دارد که و از این تعداد، ۶۷ هزار و ۶۷۳ خانوار معیشت بگیر هستند.

استان مازندران در سال تحصیلی جدید ۵۰۸ هزار دانش آموز دارد که از مقطع ابتدایی تا پایان متوسطه دوم در حال تحصیل هستند.

برچسب‌ها ساری مازندران تلفن همراه کمیته امداد امام خمینی دانش‌آموزان جشن عاطفه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری مازندران تلفن همراه ساری مازندران تلفن همراه کمیته امداد امام خمینی دانش آموزان جشن عاطفه ها اخبار کنکور کمیته امداد امام خمینی تجهیزات هوشمند هزار دانش آموز دانش آموزان تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان در این مراسم گفت : برنامه‌های هفته سلامت صرفا حول مسائل پزشکی نیست بلکه در ابعاد وسیع‌تری مثل موضوعات آموزشی، آگاه سازی کودکان و دانش آموزان از خودمراقبتی در حوزه‌های جسمی، حرکتی، سبک زندگی، مهارت‌های زندگی و حیطه‌های روانی و عاطفی است.

اسدی افزود:سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یک سند بالادستی نقشه راه و سیر حرکت تحولی در مدارس یکی از ساحت‌های شش گانه تربیتی را ساحت زیستی و بدنی تعریف کرده، برای داشتن ایران قوی و مدرسه قوی مورد نظر دولت سیزدهم، تقویت ارزش‌های دینی، هویت ملی و اعتقادی و همچنین زیستی و بدنی دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد.

وی خطاب به دانش اموزان گفت:هیچکس مسئول شادی، موفقیت و سلامتی شما نیست جز خودتان، پس مسئولیت پذیر باشید، ورزش و پیاده روی را جزو برنامه‌های روزانه خود قرا دهید، ترکیب سلامت و ورزش یک ترکیب برنده و پایه گذار فرهنگی است، هرگز زندگی خودتان را با دیگران مقایسه نکرده و لبخند را از خودتان دریغ نکنید.

معاون بهداشتى دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درمانى  آذربايجان غربي گفت: غربالگرى سلامت روان،دهان و دندان و بيمارى هاى مرتبط با چاقى را در بين دانش آموزان انجام مى دهيم

 معاون بهداشتى دانشگاه علوم پزشكى و خدمات بهداشتى و درمانى استان آذربايجان غربى غربالگرى دانش آموزان در بخش هاى دهان و دندان،سلامت روان و بيماري هاى چاقى را از اولويت هاى مهم اين دانشگاه و مجموعه آموزش و پرورش استان خواند.

معاون بهداشتی علوم پزشکی استان هم در این مراسم گفت: غربالگرى سلامت روان، سلامت دهان و دندان، بيماري هاى ناشي از چاقى و همچنين بيمارى هاى مرتبط با قلب و عروق در طي سال تحصيلى به صورت مداوم براى دانش آموزان در حال انجام است.

ريخته گر افزود: برنامه هاى ورزشى و زنگ هاى ورزش در سطح مدارس بايد به صورت جدي مورد مطالبه باشد، حدود ٢٤ درصد دانش آموزان در معرض چاقى و بيمارى هاي ناشي از آن هستند كه بايد مورد توجه قرار گيرد.

همچنبن در حاشیه ی این مراسم از راه اندازی طرح باشگاه خبرنگاران سفيران سلامت دانش آموزى براى اولين بار سطح كشور در استان آذربايجان غربى راه اندازي شد.

باشگاه خبرنگاران دانش آموزى سفيران سلامت با هدف توجه بيشتر به موضوع سلامت جسمى و روانى دانش آموزى در مدارس و براى اولين بار ايجاد شده است.

موضوع سلامت دانش آموزان و پيگيرى موضوعات مرتبط با اين حوزه توسط خود دانش آموزان مى تواند گام بزرگى در ارتقاى سطح سلامت در بطن مدرسه و جامعه باشد كه باشگاه خبرنگاران دانش آموزى سفيران سلامت مي تواتد در تحقق اين مهم نقش مهمى را ايفا كند.

دیگر خبرها

  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی
  • هلند هم حریف دانش‌آموزان والیبالیست ایران نشد
  • حمایت ۲۲۰ ایرانی خارج از کشور از ایتام مازندرانی
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • بهره گیری از مشارکت حامیان ایتام خارج از کشور
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی