Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@23:19:19 GMT

توزیع2 هزار و 600 تبلت دانش‌آموزی در زنجان

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۴۴۸۱

توزیع2 هزار و 600 تبلت دانش‌آموزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حسن مظفری دوشنبه شب در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه 108 هزار دانش آموز در پایه ابتدایی مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: اطلس دسترسی آموزشی دانش‌آموزان براساس روش‌های مختلف تهیه شده است.

وی از احصای وضعیت دسترسی مدارس به اینترنت خبر داد و افزود: 305 مدرسه در زنجان در این زمینه مشکل داشتند که با انعقاد تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل ارتباطات مشکل حل می‌شود و تا دهه فجر هیچ مدرسه‌ای در زنجان بدون اینترنت نخواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه تا دو ماه گذشته 200 دستگاه تبلت بین دانش‌آموزان زنجانی توزیع شده است، عنوان کرد: هم اکنون 2 هزار و 600 تبلت دانش آموزی تهیه و بین افراد نیازمند توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر کمک‌ها توسط خود فرهنگیان بوده است، ادامه داد: پویش تهیه تبلت توسط امام جمعه و استاندار زنجان راه‌اندازی شده است.
مظفری با بیان اینکه 2 میلیارد و 500 میلیون تومان در قالب وام قرض‌الحسنه در اختیار والدین قرار خواهد گرفت، عنوان کرد: 2 میلیارد و 500 میلیون تومان هم به خانواده‌های کمیته امداد و  بهزیستی اختصاص یافته است.
مدیر کل آموزش وپرورش استان زنجان با اشاره به اینکه تا سال 1404 تعداد 720 کلاس درس در شهر زنجان نیاز است، گفت: براساس تفاهم نامه سه دستگاه 63 مدرسه 12 کلاسه در طول سه سال ساخته می‌شود.
وی با اشاره به اینکه کل دانش‌آموزان ابتدایی استان زنجان 108 هزار نفر است، افزود: 48 درصد این جمعیت دختر و 52 درصد پسر هستند.
مظفری با بیان اینکه 585 مدرسه زیر 50 نفر دایر است، گفت : 114 مدرسه با زیر 6 دانش‌آموز دایر بوده که از این تعداد 43 مدرسه یک نفره است.
 مدیر کل آموزش وپرورش استان زنجان با بیان اینکه 641 مرکز پیش دبستانی در زنجان فعالیت دارد،  گفت: ثبت نام در مراکز در سال جاری افزایش 5 درصدی داشته است.

خلاقیت معلمان در تولید محتوا

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه با اشاره به ‌ انسان سازی و تربیت وظیفه اولیای الهی بوده است، اظهار کرد: امروز معلمان در این مسیر حرکت می‌کنند.

رضوان حکیم زاده با بیان اینکه نگاه ما باید نگاه تربیتی باشد، عنوان کرد: این نقش مهم را نمی‌توان از معلم جدا کرد.

وی با اشاره به اینکه به طور معمول انسان‌ها در شرایط سخت جوهره خود را نشان می‌دهند، بیان کرد: در شرایط کرونایی کارکردهای آموزش نسبت به گذشته با تغییرات مواجه شد.

وی با اشاره به اینکه فرصت آفرینی برای دانش‌آموزان کار اصلی معلمان در شرایط کرونایی است، گفت: کودکانی هستند که در شرایط عادی فرصت دسترسی به آموزش و یادگیری با کیفیت را ندارند و باید مانع تاثیر این شرایط بر تحصیل آنها بود.

حکیم‌زاده با بیان اینکه معلمان در تولید محتوای آموزشی در ایام کرونا خوش درخشیدند، عنوان کرد: این وضعیت حاکم به خلاقیت، نوآوری آموزشی و مسؤولیت پذیری این قشر منتهی شد.

نقش معلمان در شرایط سهل و سخت

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه آموزش و پرورش محور توسعه است، عنوان کرد: رویکرد استان به این حوزه نیز توجه به این بخش است چرا که نقش فرهنگیان در حوزه‌های مختلف بسیار مثال زنی است.
خدا بخش مرادی نافچی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در شرایط سخت و سهل نقش میدانی و محوری دارد،  تاکید کرد: مدیران استان باید به زیرساخت های فیزیکی و مجازی آموزش و پرورش توجه داشته باشند.
وی با بیان اینکه در فضای موجود و آینده فرهنگیان آموزش را بدون وقفه ادامه می‌دهند، ادامه داد: نظارت بر آموزش در فضای مجازی ضروری است.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار زنجان با اشاره به قرار گرفتن در فضای انتخاباتی افزود: فرهنگیان به عنوان قشر ذی نفوذ در زمینه حضور حداکثری داوطلبان و مردم در انتخابات فعالیت داشته باشند.

انتهای پیام/۷۳٠٠۹/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش استان زنجان زنجان دانش آموزان حسن مظفری معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش وپرورش مدرسه تبلت پرورش استان زنجان آموزش و پرورش دانش آموزان کل آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند