Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:16:55 GMT

خیریه‌ها کمتر به بخش مسکن ورود کرده‌اند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۹۴۵۱

خیریه‌ها کمتر به بخش مسکن ورود کرده‌اند

ایسنا/اصفهان قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه میزان مراجعات مددجویان به این خیریه بیش از ۱۸۰۰ درخواست بود و که از این تعداد، مشکل بیش از ۵۰۰ مددجو حل شد و افرادی نیز اکنون در انتظار کمک هستند و در نظر داریم با کمک رسانه ها میزان کمک بیشتری را برای رفع نیاز مددجویان خود جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی رقایی در بازدید از خبرگزاری ایسنا، با اشاره به اینکه خیریه امام حسین (ع) یکی از خیریه های خوش نام اصفهان در حوزه مسکن است و سوابق و شناسنامه خوبی دارد، اظهار کرد: این خیریه در سال ۱۳۶۱ توسط مرحوم «حاج محمد امینی» پایه گذاری و به ثبت رسید و بازاریان اصفهان بزرگ‌ترین حامیان این خیریه از آن زمان تاکنون هستند.

وی با بیان اینکه این خیریه عمدتا در حوزه مسکن و در سه بخش کمک هزینه ودیعه مسکن، کمک هزینه تعمیر مسکن و کمک هزینه خرید مسکن فعال است، افزود: البته این خیریه در حوزه ساخت مسکن نیز وارد شده و با ساخت مهندسی و براساس قیمت تمام شده، مسکن را تحویل مددجویان و افراد نیازمند می دهد.

به گزارش ایسنا، قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) درباره نحوه گزینش مددجویان در این خیریه، توضیح داد: هر فردی که امروز بی خانه باشد با مراجعه به این خیریه می تواند درخواست کمک دهد و در این مجموعه بعد از بررسی، مشخص می شود که می توان به شخص نیازمند مسکن کمک کرد یا خیر؟

فعالیت خیریه در بستر مجازی

وی با بیان اینکه تا پیش از این مراجعات افراد به این خیریه حضوری بود، اظهار کرد: خوشبختانه به دلیل شیوع کرونا مراجعات و درخواست ها از این خیریه در بستر مجازی انجام می شود و امروز تنها خیریه در اصفهان هستیم که خدمات خود را در این بستر ارائه می دهیم.

رقایی با بیان اینکه مددجو با مراجعه به سایت خیریه (imamhosein.com) و ثبت نام و تشکیل پرونده، درخواست خود را در یکی از بخش ها برای مسکن می دهد، افزود: این پرونده بعد از بررسی، به محقق داده می شود که بعد از تشخیص و تایید وی، مددجو به کمیته خیرات ارجاع داده می شود که در آن توسط اعضای هیات مدیره خیریه، درخواست نهایی بررسی و بعد از تشخیص، کمک هزینه به شخص پرداخت می شود.

وی درباره گزینش افراد نیازمند، توضیح داد: در گزینش مددجویان و نیازمندان حوزه های مختلف مسکن، اگر شخص مورد تایید بود، با وی تماس گرفته می شود که بعد از بارگذاری مدارک لازم و بررسی محقق، در کمیته خیرات میزان نیاز افراد مشخص می شود و در نهایت در مرحله پرداخت خیران قرار می گیرد.

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) با اشاره به اینکه کمک های این خیریه به روش های مختلف است، گفت: بخشی از کمک ها در قالب چهارشنبه های صبح است که خیرین در ساعتی مشخص در جلسات گلریزان حضور می یابند و برای پرونده ها تامین اعتبار می شود، همچنین در طول سال نیز همایش هایی در این خصوص جهت کمک و ترغیب خیرین برگزار می شود.

سقف کمک برای مسکن ۲۰ میلیون تومان

وی با بیان اینکه سقف کمک ها در این خیریه ۲۰ میلیون تومان است، تاکید کرد: معمولا میزان کمک ها می تواند بالاتر از این عدد باشد که توسط این خیریه تامین می شود، از سوی دیگر برخی کمک ها در قالب کمک هزینه وسایل مورد نیاز مسکن همچون آبگرمکن، بخاری و ... پرداخت می شود که بعضا هزینه های زیر ۲۰ میلیون تومان است و در یکشنبه های آخر هر ماه گلریزان آن انجام می شود.

رقایی با بیان اینکه با توجه به شیوع کرونا، زیرساخت های ارائه خدمات این خیریه در بستر مجازی مهیا شد و سایت این خیریه راه اندازی شد، اضافه کرد: امسال این خیریه پویش های مختلفی از جمله پویش «۶۰ شب روضه خانگی در حسینیه خیریه امام حسین(ع)» را برگزار کرد که کمک های خیران در سه حوزه کمک هزینه ودیعه مسکن، تعمیرات مسکن و کمک هزینه خرید مسکن جمع آوری شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته نزدیک به ۱۰۰۰ نفر مددجو جهت دریافت کمک به خیریه امام حسین(ع) مراجعه کردند، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه میزان مراجعات مددجویان به این خیریه بیش از ۱۸۰۰ درخواست بود و که از این تعداد، مشکل بیش از ۵۰۰ مددجو حل شد و افرادی نیز اکنون در انتظار کمک هستند و در نظر داریم با کمک رسانه ها میزان کمک بیشتری را برای رفع نیاز مددجویان خود جذب کنیم.

خیریه ها کمتر به بخش مسکن ورود کرده اند

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) با بیان اینکه هزینه ها در حوزه مسکن بسیار بالا است، تاکید کرد: بنابراین اساس کار ما در این خیریه حل مشکل است و باید توجه داشت در خیریه ها، به حوزه مسکن کمتر توجه شده است و بیشتر خود خیرین کمک می کنند، از سوی دیگر برای پایدار کردن درآمد خیریه سعی کرده ایم به حوزه های دیگر از جمله اصناف و ... ورود پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه در سطح خیریه امام حسین (ع) خیریه دیگری در حوزه مسکن این گونه در اصفهان فعال نیست، تاکید کرد: خیریه های مسکن دیگری در اصفهان فعال هستند که البته بسیار کوچک هستند، بنابراین به دنبال تعامل این خیریه ها برای کمک به حل مشکل مسکن مددجویان هستیم.

رقایی با اشاره به فعالیت خیریه های بسیار در اصفهان، تصریح کرد: با این وجود خیریه شاخصی در اصفهان نداریم، اما خیریه امام حسین (ع) به دنبال توسعه فعالیت خود در سایر شهرستان های استان از جمله فریدن است، چراکه عمده مهاجران به اصفهان از این منطقه هستند.

توسعه فعالیت خیریه امام حسین به کل استان و کشور تا پنج سال آینده

وی گفت: مسئولان موسسه خیریه امام حسین (ع) (تخصصی در حوزه مسکن) در برنامه پنج ساله آینده خود توسعه فعالیت‌ در دیگر شهرهای استان با هدف جلوگیری از مهاجرت و کاهش حاشیه‌نشینی در شهر اصفهان، توسعه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و هوشمندسازی فعالیت‌های خیریه برای سهولت در دسترسی مددجویان و همچنین خیران، ساخت مسکن ارزان برای همه اقشار فاقد مسکن و حضور در مجامع بزرگ و نمایشگاهی را در دستور کار دارد.

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) درباره میزان و سقف کمک های این خیریه، گفت: این خیریه سقف کمک های خود را ۲۰ میلیون تومان قرار داده است، اما میزان نهایی این کار خیر را، به خود خیرین واگذار کرده ایم و ممکن است برای برخی پرونده ها کمک بالاتری حتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان و بیشتر جمع آوری شود.

وی با بیان اینکه این خیریه در حوزه ساخت مسکن نیز وارد شده است، اظهار کرد: در بحث ساخت مسکن برای مددجویان خود در شهر اصفهان وارد شده ایم که سال گذشته اولین پروژه خود را در منطقه زینبیه اصفهان آغاز کردیم و اکنون در حال ساخت مسکن در قهجاورستان و همچنین منطقه بهارستان اصفهان هستیم.

ساخت مسکن به صورت مهندسی در خیریه امام حسین (ع)

وی افزود: ساخت مسکن در این خیریه به صورت مهندسی انجام می شود و با شهرداری مناطق مختلف اصفهان، اداره مسکن و شهرسازی، سازمان عمران بهارستان و ... در ارتباط هستیم.

رقایی با بیان اینکه تاکنون ۲۳۰ واحد مسکونی توسط این خیریه ساخته و تحویل مددجویان داده شده است، گفت: در حال حاضر ۱۴ واحد مسکونی در شهرک امام حسین (ع) و ۲۲ واحد در قهجاورستان در دست ساخت است و قرار است تا پایان امسال ساخت حدود ۳۳ واحد مسکونی را توسط کمک خیرین در منطقه بهارستان اصفهان شروع کنیم.

وی همچنین یادآور شد: قرار است در آینده پروژه ای به صورت انبوه سازی و در قالب ارتفاع، به صورت مشارکتی توسط خیریه امام حسین (ع) انجام شود.

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) با تاکید بر ضرورت معرفی فعالیت این خیریه در حوزه مسکن، گفت: به طور قطع هرچه این خیریه و نوع فعالیت آن معرفی شود، می توان میزان کمک بیشتری در این حوزه برای مددجویان خود جذب کنیم.

به گفته رقایی، مددجویانی که با کمک خیرین این خیریه و با قیمت تمام شده صاحب مسکن می شوند، سند به نام آنها زده خواهد شد و به صورت کامل مالکیت مسکن خود را به دست می آورند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مسكن خیریه ۲۰ میلیون تومان مددجویان خود توسعه فعالیت حوزه مسکن ساخت مسکن کمک هزینه میزان کمک خیریه ها سقف کمک کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است

به گزارش خبرنگار مهر، آئین بهره‌برداری از سومین زمین چمن طبیعی مدرسه فوتبال مصطفوی در باشگاه شرکت نفت اصفهان عصر دوشنبه با حضور نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیران شرکت نفت، هنرجویان و بازیکنان این مدرسه و خانواده‌های آنان برگزار شد.

در حاشیه این مراسم حامد یزدیان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص نیاز استان به افزایش سرانه و فضاهای ورزشی، اظهار داشت: یکی از راه‌کارهای افزایش سرانه ورزشی این است که مردم را باید درگیر ورزش کرده و سرمایه‌های خُرد آنان را نیز وارد فضاهای ورزشی کرد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از دستگاه‌های دولتی ما، زمین‌های چمن یا امکانات ورزشی دارند که طی سال‌های پیش مختص کارمندان آنان بوده و اکنون بلااستفاده است یا در برخی روزها استفاده نمی‌شود؛ این فضاها را باید به کمک ورزش استان آورد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرمایه گذاری در زیرساخت ورزشی سرمایه زیادی نیاز دارد، افزود: لازم است که هم امکانات دولتی و هم داشته‌های مردمی در راستای توسعه ورزش استان به میدان بیاید زیرا این مهم بر شادی و نشاط و سلامتی جامعه مؤثر است.

همچنین محمدسعید مصطفوی مدیرعامل مدرسه فوتبال مصطفوی نیز در گفت‌وگو با مهر با اشاره به بهره برداری رسمی از سومین زمین چمن طبیعی این آکادمی‌، اظهار داشت: این مدرسه فوتبال دو زبانه که از سال ۱۳۹۷ تأسیس شده هم اینک دارای ۵۰۰ بازیکن در رده سنی پنج تا ۱۵ سال است و ۳۲ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند.

وی ابراز داشت: پس از سال‌ها عدم فعالیت در زمین چمن شرکت نفت در اصفهان، این فضای ورزشی با حمایت و همکاری مدیران شرکت در اختیار مدرسه فوتبال مصطفوی قرار گرفت و منجر به احیای دوباره این زمین چمن شد.

به گزارش مهر، در این مراسم که با حضور نماینده منتخب مردم و شماری از مدیران شرکت نفت اصفهان برگزار شد، از اپلیکیشن مدرسه فوتبال مصطفوی نیز رونمایی شد.

کد خبر 6098728

دیگر خبرها

  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • روایت دختران حاج قاسم از اصفهان تا خانه پدری
  • تعرفه عضویت در باشگاه انقلاب خبرساز شد
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • طرح‌ نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • طرح‌های نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت