Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، رسول پاپایی ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش کردستان که به صورت ویدیوکنفرانس در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش ابزار و هدف توسعه است و شورای آموزش و پرورش نیز گام ارزشمندی برای ارائه ایده‌های جدید و تقویت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی است.

وی با اشاره به اینکه امسال شوراهای آموزش و پرورش استان‌های کشور انجام شد، افزود: در ارزیابی‌های عملکرد شوراهای آموزش و پرورش،کردستان جزو ۹ استان برتر کشور معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: شوراهای آموزش و پرورش براساس مولفه‌هایی از جمله عملکرد دبیرخانه شورا، سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فعالیت‌ها و درآمدهای حاصله از اجرای قانون شوراهای آموزش و پرورش ارزیابی شدند.

مدیرکل امور شوراهای آموزش و پرورش کردستان اعلام کرد: نیاز است شورای اموزش و پرورش کردستان در شورای برنامه‌ریزی نقش و جایگاه پررنگتری داشته باشد و بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

پاپایی افزود: ارزیابی وزارت آموزش و پرورش بر اساس شاخص‌هایی است که یک مورد از بُعد تحقق درآمد حاصل از از مواد 11، 13، 16، 17، 18 قانون شوراهاست که استان‌های برتر از این بُعد، تهران، کرمانشاه و مازندران هستند.

وی بیان کرد: از نظر سیاست‌گذاری که یکی از کارکردهای دبیرخانه است، استان‌های چهارمحال بختیاری، کردستان، یزد، واجد بیشترین امتیازها شدند. 

پاپایی افزود: در ارتباط با عمکرد دبیرخانه‌ها در راستای مطالبه حق و حقوق آموزشو پرورش از دستگاه‌های مختلف، استان‌های زنجان، اصفهان و شهرستان های تهران حائز رتبه های برتر شدند.

لزوم تقویت آموزش و پرورش و مراکز علمی در کردستان

امام جمعه شهرستان سنندج گفت: همه مسوولان، خیرین و نهادهای کردستان باید کمک کنند آموزش و پرورش و مراکز علمی آموزشی تقویت شوند.

ماموستا فایق رستمی نیز در این نشست اظهار کرد: همه مسوولان، خیرین و نهادهای کردستان باید کمک کنند آموزش و پرورش و مراکز علمی آموزشی تقویت شوند چرا که آموزش و پرورش عامل توسعه جامعه و ترقی افراد جامعه خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: از افتخارات آموزش و پرورش این است که فعالیت‌های خود را براساس مشورت پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه علم باید همراه تقوا باشد، اعلام کرد: آموزش و پرورش کردستان بخوبی می‌درخشد و تنها سرمایه گرانبهایی که فروختن ندارد علم است و مایه عمران، ترقی و تعالی جامعه از بُعد دنیوی و اخروی علم است.

امام جمعه سنندج یادآور شد: علم تنها تعلیم و تعلم نیست، افزود: نیروهای آموزش و پرورش، کردستان را پیش برده‌اند و موفقیت‌ها و دستاوردهای آموزش و پرورش مایه افتخار استان است.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش کردستان پاپایی مدیرکل شوراهای وزارت آموزش و پرورش کردستان شوراهای آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس شورای عالی استان‌ها به شفافیت و درستکاری شورا های شهر تاکید کرد و ادامه داد: ۱۲۷ هزار شورا در سراسر کشور مشغول خدمت به مردم هستند که کوچک‌ترین کم‌ و کاستی آن‌ها مورد نقد مردم قرار می‌گیرد.

شهرام دبیری روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شوراها به مقام و جایگاه شورا در نظام مردم سالاری تاکید کرد و گفت: امام خمینی(ره) در جهت ارج نهادن به مردم سالاری به شورای انقلاب دستور تدوین آئین‌نامه تشکیل شوراها برای اداره شهر و روستا ها را دادند و در این راستا نیز یک فصل از قانون اساسی مربوط به شوراها است. 

وی تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا به تمامی مشکلات، موانع و نارسایی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم رسیدگی می‌کنند و مردم انتظارات زیادی از عملکرد صحیح و متعهدانه شوراهای اسلامی دارند.

وی بیشترین مشکل را خطاهای ناشی از عدم اشرافیت به قانون و مقررات اعضای شورا دانست و افزود: در شورای عالی استان طرحی برای آموزش تمامی اعضای شوراها و نظارت بر روند این دوره‌ها در دست بررسی است و در این راستا نیز از مجموعه و اعضای شورای فعال تقدیر و قدردانی کرده و از افرادی که در این حوزه کم‌کاری داشته‌اند مورد تذکر قرار می‌گیرند.

دبیری تصریح کرد: شوراهای عالی استان، شهر، بخش و روستا در اسرع وقت در صحنه‌های مختلف از جمله در سیل، زلزله و موارد بحرانی در کنار مردم حضور پیدا کرده و پیگیر حل مشکلات مردم از طریق شهرداری، فرمانداری و بنیاد مسکن هستند.

وی به نقش شوراهای روستا در حل مشکلات و اختلافات روستاییان تاکید کرد و افزود: در گذشته کدخدای روستا مشکلات و اختلافات را حل می‌کردند ولی امروزه شاهد تحقق این امر به وسیله‌های شوراهای روستا هستیم و همچنین شوراهای شهر نیز ۳۴ وظیفه از جمله انتخاب شهردار دارند.

رییس شورای شهر کلانشهر تبریز از نداشتن درآمد پایدار شهرداری‌ها ابراز گلایه‌مندی کرد و گفت: درآمد پایدار شهرداری‌ها حدود ۱۵ درصد است ولی در کل دنیا ۸۰ درصد درآمدهای پایدار شهرداری ها از طریق عوارض تامین می‌شود. 

وی تحقق شعار سال را وظیفه شوراها دانست و تصریح کرد: یکی از وظایف شوراها برنامه‌ریزی برای مشارکت مردم در امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی است که مطابقت کاملی با تحقق شعار سال دارد و در این راستا نیز باید قدم‌هایی خوبی در این زمینه برداریم.

دبیری تاکید کرد: در برخی از موارد ابزار های اجرایی شورای شهر تعیین نشده‌ است که از مجموعه دولت و استانداری خواستار همکاری و همیاری از طریق فرمانداری‌ها هستیم.

یحیی صدیق جهانی، نماینده شورای برتر استان در این همایش با اشاره به شعار های سالیان گذشته به نقش مردمی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی تاکید کرد و افزود: اقتدار نظام جمهوری اسلامی همواره وابسته به حضور و نقش مردم در همه عرصه‌ها است.

وی اقدامات شورای اسلامی روستای علی بیگلو شبستر تشریح کرد و افزود: آسفالت ریزی، جدول‌گذاری، تجهیز معابر ورودی و خروجی روستا به دوربین‌های مداربسته در راستای افزایش امنیت اجتماعی روستاییان، احداث شهرک‌های صنفی و واحدهای کوچک صنفی، احداث بازارچه، احداث واحدهای مسکونی و واحدهای سازمانی برای اقشار نیازمند و محروم، انتقال دامداری‌ها داخل روستا به خارج محدوده طرح هادی روستایی و مدیریت فاضلاب روستا از جمله اقدامات شورای اسلامی با مشارکت مردمی است.

باقر فلاحی، نماینده شورای برتر استان به تعامل لازم میان اعضای شورا تاکید کرد و گفت: رضایتمندی، اعتماد و اطمینان مردم شهرستان عجبشیر نسبت به شورای شهر و شهرداری مثال زدنی است و این به عنوان سرمایه اجتماعی بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد:  دولت باید موانع و مشکلات اداری را در راستای مشارکت مردم در جهش تولید را برطرف کنند. 

وی به تدوین طرح جامع هویت شهری تاکید کرد و افزود: ما در اکثر شهرها شاهد معضلاتی همچون ترافیک و سدمعبر هستیم که با اجرای این طرح می‌توانیم از اتلاف منابع بیت‌المال جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • عزل و برکناری ۱۲ عضو دوره ششم شوراهای مازندران
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد