Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:30:35 GMT

رویای تماشای فیلم در ساوه؛ پردیس چه شد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۲۱۹۲

رویای تماشای فیلم در ساوه؛ پردیس چه شد؟

به گزارش ایرنا، اکنون در شهرستان ساوه هشت انجمن فرهنگی و هنری با حضور یک هزار و ۵۰۰ هنرمند فعالیت می کنند اما کاستی بزرگی که سالهاست به عنوان مطالبه شهروندان بی پاسخ مانده است، نبود سالن استاندارد سینما است و شهروندان برای دیدن فیلم های در حال اکران ناگزیر باید همراه با خانواده در سالن سلمان ساوجی حضور یابند که ساختار آن به هیچ عنوان سینمایی نیست و کاربری های دیگری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال پیگیری‌ و مطالبات مردم و همچنین هنرمندان شهر، در سال گذشته تفاهمنامه ای میان شهرداری ساوه با سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای احداث پروژه پردیس سینمایی در محله «قاسم آباد» در قالب طرح های بازآفرینی شهری بافت فرسوده منعقد و در ۳۰ اردیبهشت امسال نیز کلنگ ساخت آن با حضور استاندار مرکزی و جمعی از مسئولان به زمین زده شد.

این پروژه که به عنوان دوازدهمین طرح پردیس‌های سینمایی کشور محسوب می شود، امیدواری های زیادی میان مردم و جامعه هنری شهرستان ساوه ایجاد کرد که برای نخستین بار صاحب یک سینمای مدرن و استاندارد شوند اما با گذشت حدود هشت ماه از کلنگزنی، پروژه مذکور پیشرفتی نداشته است و تازه قرار است مناقصه جذب سرمایه گذار برای این طرح برگزار شود.

سوددهی کم دلیل بی انگیزگی سرمایه گذاران برای ورود به ساخت پردیس ساوه

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه در این خصوص به ایرنا، گفت: پس از ارزیابی‌ها و مطالعات تکمیلی و با توافق میان شهرداری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار شد پردیس سینمایی در این شهر کمتر توسعه یافته احداث شود که شامل پنج سالن سینما و بوستان فرهنگی در زمینی به مساحت بیش از ۱۰ هزار مترمربع واقع در محله قاسم‌آباد است.

«حسین محمودی فر» اظهار کرد:  طبق برنامه ریزی ها و پس از کلنگزنی پروژه در اواخر اردیبهشت امسال از سوی استاندار مرکزی، مقرر شد که پردیس سینمایی ساوه تا خرداد سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد اما با گذشت چند ماه از آغاز عملیات اجرائی آن، متاسفانه هیچ پیشرفتی در این زمینه حاصل نشده است.

وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برای تجهیز این پردیس سینمایی در صورت تکمیل عملیات عمرانی، اعلام آمادگی کرد اما شهرداری به علت مشکلات مالی هنور نتوانسته است که عملیات اجرایی را آغاز کند.

به گفته او،  در صورت آغاز عملیات ساخت این پروژه تسهیلات کم‌ بهره‌ از سوی دولت اختصاص می‌یابد اما هنوز از این ظرفیت استفاده ای برای شتاب در روند ساخت و اجرای آن به عمل نیامده است.

 رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه افزود: شهرداری در پی واگذاری پروژه به سرمایه‌گذار بخش خصوصی است اما به علت کم سود بودن فعالیت در بخش سینما داری، به نظر می رسد یافتن بخش خصوصی در این زمینه کار مشکلی باشد.

محمودی فر با بیان اینکه عملیات اجرایی پردیس سینمایی ساوه در مرحله خاکبرداری است، عنوان کرد: ساوه از معدود شهرستان هایی است که سالن تخصصی سینما ندارد و برای اکران فیلم ها نیز ناگزیر هستیم از ظرفیت تنها سالن شهر (سلمان ساوجی) استفاده کنیم تا بدین ترتیب پاسخی حداقلی به خواسته و حق شهروندان داده باشیم.

نوسانات ارزی و افزای نرخ مصالح ساختمانی؛ دلیل تاخیر در ساخت پروژه

رئیس شورای اسلامی شهر ساوه نیز دلیل تاخیر در آغاز جدی عملیات اجرائی پروژه پردیس سینمایی شهر را نوسانات ارزی و به تبع آن افزایش قیمت مصالح ساختمانی و دستمزد نیروی کار عنوان کرد.

«حسین ناصری» به ایرنا گفت: نقشه های مربوط به این پروژه آماده است و اکنون نیز سه نفر برای سرمایه گذاری در این پردیس سینمایی اعلام آمادگی کرده اند که با برگزاری مناقصه و مشخص شدن فرد برنده، عملیات اجرائی نیز آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: طرح اصلی در مساحتی افزون بر ۱۰ هزار مترمربع قرار است احداث شود که ۲ هزار متر مربع آن مربوط به شوارع و معابر است و این بخش هم اکنون در دست اجرا قرار دارد  اما بخش دیگری از آن کارکرد مسکونی و تجاری دارد و یک هزار و ۸۰۰ مترمربع دیگر نیز ویژه ساخت سینما است که در یکی از بافت های فرسوده شهری (بلوار قائم، محله قاسم آباد) اجرا می شود.

رئیس شورای شهر ساوه با بیان اینکه جمعیت ۲۵۰ هزار نفری این شهر به سالن تخصصی سینما نیازمند است، اظهار داشت: تکمیل این پروژه از دغدغه های جدی اعضای شورای شهر، شهرداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و مورد حمایت استاندار مرکزی نیز می باشد.

وی گفت: برای به نتیجه رسیدن این طرح نشست های متعددی با معاونت توسعه و منابع سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد تا برای نخستین بار شهر ساوه و ساکنان آن از نعمت یک سالن مدرن و تخصصی سینما بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: سینما یکی از عناصر فرهنگی با مخاطبان خاص خود است که می تواند نقش مهمی در هدایت افکار عمومی و تقویت آیین،  سنت‌ها و سایر ارکان حوزه فرهنگ را ایفا کند.

شهردار ساوه در آیین کلنگزنی پردیس سینمایی شهر که در روز ۳۰ اردیبهشت امسال برگزار شد، گفت: بخش نخست این مجموعه شامل سینما در زمینی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ متر مربع با پیش بینی ۶۲ میلیارد ریال اعتبار اجرا خواهد شد.

«سیدمهدی حسینی» گفت: از نیازهای اساسی شهر ساوه توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و احداث سینما است و با توجه به تراکم جمعیتی، وجود مناطق متعدد حاشیه نشین و تنوع قومیتی و جمعیتی توجه به مسائل فرهنگی با احداث و تقویت زیرساخت‌ها امری ضروری است.

وی گفت: از سوی دیگر مجتمع‌ های بزرگ چندمنظوره تجاری و فرهنگی از واقعیت‌های امروز زندگی‌ شهری در دنیا محسوب می‌شوند زیرا امکانات و تسهیلات بالای این مجتمع‌ها موجب ایجاد جذابیت خاص در بین شهروندان می شود و سیمای شهر را مدرن تر می کند.

وی افزود: امیدواریم با اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته به زودی شاهد احداث این زیرساخت فرهنگی در شهر ساوه باشیم و رضایتمندی شهروندان از برنامه‌های مورد پیگیری و اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه مدیریت شهری حاصل شود.

اکنون از تاریخ کلنگزنی حدود هشت ماه می گذرد و مردم ساوه همچنان مشتاقانه پیگیر روند احداث پروژه پردیس سینمایی شهر خود هستند که به نظر می رسد با وضعیت پیش آمده و تا برگزاری مناقصه و تعیین سرمایه گذار زمان بیشتری را در انتظار حضور در یک سالن مدرن برای تماشای فیلم مورد علاقه شان سپری کنند.  

برچسب‌ها ساوه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرداری ساوه اختصاصی ایرنا سینما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرداری ساوه ساوه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرداری ساوه اختصاصی ایرنا سینما اخبار کنکور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پردیس سینمایی شهرستان ساوه اسلامی شهر شهر ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد

فروش سینمای ایران از اول تا هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به بیش از ۴۴ میلیارد و ۷۸۳ میلیون تومان رسید و سینمای ایران در هفته‌ای که گذشت رکورد تازه‌ای به ثبت رساند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روز‌های پنجشنبه، ششم اردیبهشت با فروش بیش از ۱۱ میلیارد تومان و جمعه هفتم اردیبهشت با فروش بیش از ۱۳ میلیارد تومان، پرفروش‌ترین روز‌های سینمایی هفته گذشته بودند که این ارقام خبر از ثبت رکوردی تازه برای فروش روزانه سینمای ایران می‌دهند.

همچنین سه‌شنبه چهارم اردیبهشت با ۱۹۰ هزار و ۶۰۸ نفر، بیشترین تعداد بیننده هفته گذشته را داشت.

فیلم‌های سینمایی «مست عشق» با فروش بیش از ۱۵ میلیارد و ۲۸۲ میلیون تومان، «تمساح خونی» با فروش بیش از ۱۱ میلیارد و ۵۵۲ میلیون تومان، «سال گربه» با فروش بیش از ۹ میلیارد و ۴۲۴ میلیون تومان، «بی‌بدن» با فروش بیش از ۴ میلیارد و ۹۲۷ میلیون تومان، «آسمان غرب» با فروش بیش از ۱ میلیارد و ۵۰۲ میلیون تومان و «ایلیا جستجوی قهرمان» با فروش بیش از یک میلیارد و ۴۲ میلیون تومان به ترتیب، فروش‌های میلیاردی و رتبه‌های اول تا ششم جدول فروش هفته گذشته را به خود اختصاص دادند.

 

فیلم‌های سینمایی «آپاراتچی» با فروش بیش از ۴۹۵ میلیون تومان، «نوروز» با فروش بیش از ۳۳۱ میلیون تومان، «پرویزخان» با فروش بیش از ۸۶ میلیون تومان و «روشن» با فروش بیش از ۵ میلیون تومان در رتبه‌های هفتم تا دهم جدول فروش هفته اول اردیبهشت قرار گرفتند.

 

دیگر خبرها

  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • ثبت رکورد پرمخاطب‌ترین روز سال برای «ملت» و «باغ کتاب»
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس