Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، «حمید زادبوم» در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه اتحادیه اقتصادی اوراسیا با کشورهای جهان حدود ۸۵۰ میلیارد دلار تجارت دارد که ۳۳۱ میلیارد دلار آن مربوط به واردات می شود.

وی افزود: از این میزان، اوراسیا دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار با ایران تجارت دارد که یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار آن واردات و ۸۲۳ میلیون دلار صادرات است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زادبوم با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته به تجارت آزاد روی آورده اند، تصریح کرد: اکنون در این نوع مبادله موانع تعرفه‌ای و غیر تعرفه‌ای برداشته و نسبت به کشور ثالث تعرفه گمرکی تعیین می‌شود و سپس اتحادیه‌های اقتصادی حرکت آزادانه در سطح منطقه انجام می دهند.

رییس سازمان توسعه تجارت با اشاره باینکه ایران در سال ۹۳ با تشکیل اتحادیه از نخستین کشورهایی بود که وارد مذاکره شد، گفت: موافقت نامه ایران و اوراسیا از پنجم آبان ماه سال ۹۸ امضا و ماه گذشته نیز مجوز برای مذاکرات تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا صادر شد.

آبان ماه گذشته موافقت‌نامه ای تجاری میان ایران و اتحادیه اوراسیا به امضا رسید که بر اساس آن ۸۶۰ قلم کالایی میان ایران و پنج کشور متحد اقتصادی مبادله می شود که آمارها در ماه های گذشته نشان می دهد که افزایش ۶۳ درصدی صادرات به این کشورها ثبت شده و قرار است در سال دوم این موافقت‌نامه اقدام هایی برای آغاز مذاکرات تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا انجام شود.

اوراسیا که یک اتحادیه اقتصادی است، با حضور پنج کشور روسیه، قزاقستان، بلاروس، قرقیزستان و ارمنستان به عنوان اعضای اصلی از سال ۲۰۱۵ کار خود را در زمینه سیاست‌گذاری اقتصادی، اقتصاد کلان در جهت تجارت آزاد و موافقت‌نامه های تجاری با کشورهای دیگر آغاز کرد.

برچسب‌ها روسیه قرقیزستان اتحادیه اقتصادی اورآسیا اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران صادرات غیر نفتی ارمنستان اورآسیا توسعه صادرات قزاقستان تعرفه صادراتی واردات حمید زادبوم تجارت بلاروس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه قرقیزستان اتحادیه اقتصادی اورآسیا روسیه قرقیزستان اتحادیه اقتصادی اورآسیا اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران صادرات غیر نفتی ارمنستان اورآسیا توسعه صادرات قزاقستان تعرفه صادراتی واردات تجارت بلاروس اخبار کنکور اتحادیه اقتصادی موافقت نامه تجارت آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان

تین نیوز

شرکت راه آهن قزاقستان (KTZ) صادرات کالاهای کشاورزی از طریق ریل به چین را به طور موقت ممنوع کرده است. KTZ این ممنوعیت را به دلیل  ازدحام در گذرگاه های مرزی با چین اجرایی می کند. هم اکنون در گذرگاه های مرزی دوستیک و خورگوس به ترتیب 180 و 100 واگن کالا در انتظار تخلیه و بارگیری هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل ایران، به گفته KTZ، راه آهن چین واگن ها را به موقع تخلیه نمی کند و از طرفی مسئولان چینی می گویند که ایستگاه های مرزی آنها بیش از حد بارگذاری نشده است. نشریه الدالا قزاقستان نیز اظهار کرده است که این مشکل ناشی از کمبود زیرساخت نیست، بلکه مسائل بوروکراتیک است که سازمان های دولتی قزاقستان باید آنها را حل کنند.

این ممنوعیت از 11 آوریل اعمال می شود و تا 20 آوریل ادامه خواهد داشت. این ممنوعیت مربوط به گندم، جو، دانه های روغنی و آرد است. در گذرگاه مرزی دوستیک، این ممنوعیت به کک نفتی و ذغال سنگ نیز تعمیم بافته است.

ترجیح ترانزیت بر صادرات در راه آهن قزاقستان نشان دهنده عزم راسخ این کشور در تبدیل شدن به هاب ترانزیت منطقه ای است. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی