Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: استان‌ها از تغییر کاربری و فروش فضاهای آموزشی براساس لایحه بودجه سالانه استقبال نکرده و در این بخش عملکرد پائینی را داشتند.

مهرالله رخشانی‌مهر در جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه مغان اظهار کرد: از سال 96 تاکنون در لایحه بودجه سالانه فروش املاک آموزشی با تغییر کاربری مورد تاکید و توجه قرار گرفته اما به غیر از استان فارس سایر استان‌ها از این ظرفیت بهره‌ای نگرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: براساس تبصره 9 قانون بودجه به ادارات آموزش و پرورش استان‌ها اختیار داده شده تا نسبت به تغییر کاربری و فروش املاک آموزشی خود در مکان‌های مختلف اقدام کنند تا منابع مورد نظر بعد از واریز به خزانه به استان‌ها برگردد.


رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: در برخی از استان‌ها اعتمادی به پرداخت منابع به خزانه و بازگشت این مبلغ به استان‌ها شکل نگرفته و به نوعی این رویه با اختلال روبرو شده در حالی که ما ضمانت لازم را برای بازگشت این منابع از خزانه به حساب استان‌ها انجام می‌دهیم.
رخشانی‌مهر با ابراز خرسندی از سفر یکروزه به شمال استان اردبیل و بازدید از فضاهای آموزشی سه شهرستان بیله‌سوار، پارس‌آباد و اصلاندوز تصریح کرد: مدل مدیریتی ما به گونه‌ای نیست که ما تنها به وعده و وعید و کلنگ‌زنی اکتفا کنیم بلکه طی جلسات تخصصی سعی می‌کنیم تا برای پروژه‌های جدید و در حال اجرا تصمیم‌گیری کرده و به سرعت با تامین اعتبار مورد نیاز پروژه‌های عمرانی را به سرانجام برسانیم.


وی ادامه داد: علاقمند بودیم تا جلسه کارشناسی قبل از کلنگ‌زنی‌های امروز انجام می‌شد چرا که ما علاقه‌ای به کلنگ‌زنی‌ها نداریم بلکه معتقدیم با تامین اعتبار برای تجهیز فضاهای آموزشی منابع مورد نیاز برای احداث واحدهای آموزشی جدید تامین شود.
رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور از اختصاص دو میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات هنرستان‌ها به مناطق شمالی استان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر در هیچ نقطه از کشور پروژه نیمه تمام بلاتکلیف نداریم بلکه با انتخاب پیمانکار پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در مرحله تکمیل بوده و در سه سال اخیر کمترین کلنگ‌زنی و شروع پروژه‌های جدید را شاهد بودیم.


رخشانی‌مهر افزود: قبل از عهده‌داری مسئولیت این سازمان حتی پروژه‌های معوق از سال‌های 83 را شاهد بودیم که تلاش کردیم با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و تاثیرگذار در استان‌ها منابع مورد نیاز را تزریق کنیم تا از نابسامانی در این بخش خارج شده و به نوعی به فرجام پروژه‌های آموزشی امیدوار و خوشبین باشیم.
وی گفت: براساس سند تحول بنیادین ساخت مجتمع‌های آموزشی در اولویت قرار گرفته و در کنار آن تلاش ما بر تعطیلی واحدهای آموزشی ناایمن به ویژه کانکسی و سنگی است که اقدامات جایگزین نیز در این حوزه شروع شده است.


رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: از سال 90 احداث 400 استخر و 800 سالن ورزشی در کشور با تامین اعتبارات استانی شروع شده و در 10 سال اخیر بسیاری از این پروژه‌ها به حال خود رها شده است.
رخشانی‌مهر خاطرنشان کرد: در استان‌هایی که از منابع وزارت نفت برای تکمیل این پروژه‌ها استفاده کردند بهره‌برداری سالن‌ها و استخرهای ورزشی را شاهد بودیم به طوری که امسال 16 استخر و 45 سالن ورزشی در کشور تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها آموزش مجازی سازمان نوسازی مدارس رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور تغییر کاربری رخشانی مهر استان ها کلنگ زنی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

میثم حیدر‌هایی مدیر آموزش و پرورش دامغان ایجاد فضای آموزشی در مسکن مهر را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: طبق آمارها، مسکن مهر دامغان دارای ۱۶۰۰ دانش آموز است و در حال حاضر ۲ فضای آموزشی و یک سالن ورزشی در این منطقه وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جمعیت هر مدرسه را ۴۰۰ دانش آموز درنظر بگیریم، مسکن مهر دامغان به ۲ فضای آموزشی دیگر نیاز دارد که یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه با پیشرفت حدود ۴۰ درصد در این محدوده در حال ساخت است و باید یک فضای آموزشی دیگر ساخته شود.

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

حیدر‌هایی ضمن گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: قدرشناسی از معلمان و احترام به فرهنگیان رسالتی بر دوش همه اقشار جامعه است و در این راستا، هفته معلم امسال ۲ فرهنگی نمونه استانی و ۹ فرهنگی نمونه در شهرستان دامغان معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی به چالش نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید، مجموعه آموزش و پرورش دامغان در زمینه مدیریت موفق بود، اما نیاز است که این کمبود‌ها برطرف شود.

حیدر‌هایی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی فعلی، ۲ هزار ساعت کمبود نیروی انسانی وجود دارد که شامل حدود ۱۰۰ نیروی دور متوسطه اول و دوم می‌شود که امیدواریم با توجه به جذب سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش، این معضل و کمبود برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش دامغان گفت: طی ۱۰ سال اخیر این شهرستان در زمینه امتحانات نهایی رتبه اول استان سمنان را به خود اختصاص داد و تلاش می‌شود تا این رتبه حفظ شود.

حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی زیر نظر یکهزار و ۱۰۰ فرهنگی از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد