Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:11:06 GMT

ایجاد خلأ در توزیع روغن

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۴۱۶۸۷

ایجاد خلأ در توزیع روغن

ایسنا/همدان معاون توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در رابطه با قفسه های خالی از روغن فروشگاه ها، از تغییر شیوه توزیع روغن خبر داد و گفت: تغییر شیوه توزیع روغن در کشور باعث ایجاد خلأ و فاصله در تولید و توزیع روغن شده است.

آقایار فراشی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: قبلاً توزیع روغن در استان ها به صورت سهمیه‌ای بود اما در حال حاضر سهمیه روغن خام به کارخانه‌های روغن کشی اختصاص داده می‌شود که بسیاری از کارخانجات هنوز سهمیه روغن خام را دریافت نکردند و همین مسئله باعث شده خلأیی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه کمبودی در زمینه روغن وجود ندارد، تصریح کرد: با توجه به میزان روغن خامی که شرکت بازرگانی دولتی اعلام کرده، متوجه هستیم که کمبودی وجود ندارد و فقط کمی ناهماهنگی کارخانجات برای جذب روغن خام وجود دارد.

معاون توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به اینکه برخی کارخانجات برای جذب سهمیه روغن خام اقدام نکردند، افزود: اگر کارخانجات روغن‌کشی سهمیه خود را جذب کنند، این خلاء و کمبود روغن در فروشگاه‌ها برطرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه به‌طور مرتب روغن خوراکی وارد استان می‌شود، بیان کرد: در استان همدان ماهانه چیزی حدود ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ تن روغن مورد نیاز است که به تازگی مباشرانی برای توزیع ۷۰۰ تن روغن معرفی شده است.

وی در پاسخ به اینکه روغن جامد در فروشگاه‌ها وجود ندارد، گفت: درست است اما در زمینه روغن مایع و مخصوص سرخ کردنی مشکلی در تأمین روغن خام وجود ندارد فقط شیوه جدید باعث بروز این مشکل شده که به زودی با گرفتن سهمیه کارخانجات حل می شود.

معاون توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به اینکه رفع این خلاء بستگی به تأمین روغن خام کارخانجات دارد، تأکید کرد: اگر کارخانجات روغن کوتاهی نکنند به سرعت جبران خواهد شد.

فراشی درباره علت کمبود سویای خوراکی نیز یادآور شد: سویای خوراکی که به عنوان پروتئین گیاهی در سبد غذایی خانوار وجود دارد، جزء کالاهای اساسی نیست که دولت تأمین کننده باشد.

وی افزود: درصد قابل توجهی از سویای کشور وارداتی است به طوریکه ۸۰ تا ۹۰ درصد سویا از خارج کشور تأمین می‌شود و پس از روغن کشی به عنوان کنجاله یا سویای خوراکی به صورت بسته بندی عرضه می‌شود.

معاون توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در پایان با بیان اینکه تلاش دولت تکیه بر محصولات داخلی است، گفت: سویا تحت تأثیر واردات است و میزان سویای داخلی برای تأمین نیاز کافی نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روغن خوراکی سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان استانی اقتصادی روغن معدن و تجارت استان همدان توزیع روغن وجود ندارد روغن خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آبهای زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می شود.

وی در ادامه صحبت‌هایش به روغن‌های خوراکی اشاره کرد و با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته؛ در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی (not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیر ایرانی موجود در بازار نیز گفت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبداء تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، کلیه کالاهای سلامت از جمله آبهای بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

دیگر خبرها

  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود