Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: استان کرمان از نبود کامیون های یخچال دار به ویژه در فصل برداشت محصولات کشاورزی بیشترین آسیب و ضربه را متحمل شده که باید برای حل این مسئله تدابیر لازم اندیشیده شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ حسین مهرابی، در نشست بررسی بازار داخل و صادرات محصولات کشاورزی جنوب استان افزود: برنامه ریزی های لازم در خصوص ورود کامیون های خارجی در فصل برداشت محصول، دریافت مجوز برای واردات کامیون های کارکرده به کشور و همچنین در نظر گرفتن 30 درصد سوخت اضافه برای کامیون های عزیمت کننده به جنوب، می تواند بخشی از مشکلات در این زمینه را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تاکید بر اجرای ماده 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار به عنوان خواسته جدی بخش خصوصی، اظهار کرد: باید تصمیمات پرنوسان و غیرکارشناسی که به اقتصاد و جامعه ما لطمه وارد می کند، برداشته شود. مهرابی، بیان کرد: مجموعه استان برای تنظیم بازار، رفع موانع تولید و بهبود محیط کسب و کار و رفع مشکلات صادرات محصولات و تولیدات در حد توان خود تلاش می کند و همراه بخش خصوصی خواهد بود.

در ادامه این نشست رئیس اتاق کرمان گفت: برای ساماندهی محصولات جنوب و صادرات آنها با اولویت کشورهای همسایه، بهتر است شرکت های حمل و نقل با صادرکنندگان نشست هایی را برگزار و مسائل را توجیه کنند تا صادرکنندگان بتوانند به بهترین شکل از خدمات شرکت های حمل و نقل استفاده کنند. سیدمهدی طبیب زاده، با بیان اینکه در این شرایط همه باید برای ساماندهی بازار و ملاحظه وضعیت کشاورزان تلاش کنند، افزود: لازم است ناوگان حمل و نقل یخچال دار کشور تقویت شود و تنها یک شرکت نمی تواند پاسخگوی نیاز موجود باشد.

در ادامه رئیس دفتر نمایندگی اتاق کرمان در جنوب استان بر اجرای ماده 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار مبنی بر در نظرگرفتن نظر بخش خصوصی در تصمیم گیری های مختلف، اظهار کرد: این مهم اتفاق نیفتاده و با صدور بخشنامه های یک شنبه بدون نظر کارشناسی بخش خصوصی، نمی توان فعالیت موثری انجام داد. عباس جبالبارزی، نبود شرکت های مدیریت صادرات در منطقه را یکی از عوامل غیرحرفه ای عمل کردن در صادرات محصولات جنوب عنوان و بیان کرد: اعمال برخی محدودیت ها توسط کشورهای همسایه، نبود ناوگان مناسب حمل و نقل، عدم تامین مالی و دریافت به موقع تسهیلات صادرات، وضع هر گونه تعرفه برای محصولات جنوب و...از جمله مشکلات در مسیر صادرات محصولات جنوب استان است.

گفتنی است در این نشست مقرر شد نشست ها و مکاتبه هایی با مسئولان ارشد اجرایی اقتصاد کشور برای رفع مشکلات از جمله دریافت مجوزها، اختصاص تسهیلات و ... برگزار شود.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون استانداری کرمان حسین مهرابی مهرابی کامیون های یخچال دار صادرات محصولات محصولات جنوب بخش خصوصی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ حجت امانی به خبرگزاری صدا و سیما گفت‌: این میزان صادرات از نظر ارزش دلاری ۹ درصد و از لحاظ تناژ کالا نیز ۱۵ درصد  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی افزود: عمده محصولات صادرشده از طریق گمرک شامل محصولات پتروشیمی (کود اوره و آمونیاک)، محصولات فولادی، مصنوعات پلاستیکی، رب گوجه فرنگی، الکترود و سایر محصولات بوده که به کشور‌های ترکمنستان، آلمان، عراق  و سایر کشور‌ها صادر شد.
کاهش ۶۳ درصدی واردات به استان
سرپرست گمرک استان در ادامه با اشاره به کاهش واردات کالا در فرودین ماه نیز افزود: در این مدت   بیش از ۳۰۰ تن کالا به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار از طریق گمرک وارد استان شد که با کاهش ۶۳ درصدی حجم کالای وارداتی و همچنین کاهش ۷۶ درصدی ارزش دلاری کالا‌ها  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل مواجه بوده است.
عمده محصولات وارداتی الیاف شیشه بود که از کشور‌هایی شامل چین، و برزیل به کشور وارد شده است.

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی