Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر امروز اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس به همراه معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از کارخانه‌های اراک بازدید کردند. یکی از شرکت‌های مورد بازدید مسئولان، شرکت هپکو بود. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس به همراه معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از کارخانه‌های اراک بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شرکت‌های مورد بازدید مسئولان، شرکت هپکو بود.

محمد صادقی نیارکی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این بازدید وعده داد که دولت از هیچ حمایتی برای بازگشت هپکو به وضعیت گذشته دریغ نمی‌کند.

او بدهی انباشته هپکو را دومین معضل بزرگ این شرکت دانست و افزود: اولین مشکل این شرکت مالکیت آن بود که با پیگیری‌های دولت، حل شده است.

صادقی نیارکی یکی از راه‌های ایجاد سرمایه در گردش برای هپکو را استفاده از شیوه «عقد قرارداد تولید زیر کلید» عنوان کرد و گفت: براساس این نوع قرارداد، بانک می‌تواند سرمایه در گردش برای واحد‌های صنعتی و فعالان اقتصادی را فراهم کند و شرکت هپکو هم می‌تواند با همکاری یکی از بانک‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی، از این امکان بهره‌مند شود.

عزت الله اکبری تالارپشتی، رئیس کمیسیون صنایع مجلس نیز در این بازدید با بیان اینکه تضمین خرید می‌تواند چرخه تولید را در هپکو به گردش اندازد، گفت: با توجه به تنوع تولید محصولات در هپکو، می‌توان با انعقاد قرارداد با بانک‌ها و تزریق اعتبار و تأمین نقدینگی، بدهی این واحد تولیدی را پرداخت کرد. تضمین قرارداد هم می‌تواند این چرخه را تکمیل کرد و در نهایت تولید به هپکو بازگردد.
وی تصریح کرد: خرید ماشین آلات شرکت هپکو هیچگونه بار هزینه‌ای ندارد و به طور حتم انعقاد قرارداد برای تضمین خرید محصولات این شرکت از سوی مسئولین ذیربط با جدیت پیگیری می‌شود.

علی اکبر کریمی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه این بازدید به امضای تفاهم نامه همکاری بین هپکو و هلدینگ پیمانکاران معدنی اشاره کرد و گفت: متاسفانه به دلیل تامین نشدن سرمایه در گردش، تامین مواد اولیه از خارج و داخل محقق نشده که در این خصوص نیاز است با تزریق اعتبار لازم چرخ رونق تولید را به این واحد تولیدی دوباره به حرکت درآورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو مجلس شورای اسلامی تهاتر بدهی هپکو معدن و تجارت شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۹۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 

محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره برنامه سال جدید وزارت علوم در راستای جذب دانشجویان در صنعت اظهار کرد: در کنکور ۱۴۰۳ شرایطی را برای استادانی که علاقه‌مند به فعالیت در زمینه نیاز‌های جامعه هستند، اختصاص داده ایم تا خودشان به جذب مستقیم دانشجو اقدام کنند. 

وی افزود: مثلا، اگر استادی بر اساس نیاز‌های ثبت شده در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها (نان) طرح دانشجویی تعریف کند، نامش در دفترچه کنکور لحاظ می‌شود و از همان قسمت به صورت مستقیم دانشجو پذیرش می‌کند و دانشجو هم می‌داند که در خصوص چه موضوعی باید انتخاب رشته کند. 

زلفی گل تصریح کرد: مسیر دوم جذب دانشجو در صنعت مربوط به دانشجویان استعداد درخشان است؛ بر همین اساس استادانی که در راستای نیاز صنعت با صنایع قرارداد منعقد کرده یا متناسب با سامانه نان طرح نامه یا پروپوزال دانشجویی تعریف کنند از بین استعداد‌های درخشان که جزء ۲۰ درصد ورودی رشته خودشان هستند، می‌توانند مستقیم به صورت استاد محور دانشجو پذیرش کنند و دیگر نیازی به شرکت دانشجو در کنکور نیست. 

وزیر علوم ادامه داد: با انجام فعالیت‌های مذکور به تدریج بخشی از ظرفیت تحقیقاتی کشور به نیاز‌ها و مسائل کشور سوق داده می‌شود، از طرفی برای استادانی که ارتباط خوبی با صنعت دارند، مبلغ قراردادهایشان تا ۳ برابر افزایش می‌یابد، مثلا، اگر استادیار رشته انسانی حقوق ماهیانه ۲۰ میلیون تومان دریافت می‌کند و مبلغ قراردادی که با صنعت منعقد کرده است ۶۰ میلیون تومان است، می‌تواند به جای دریافت سالانه یک پایه تشویقی سالانه ۳ پایه تشویقی دریافت کند.

زلفی گل گفت: به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی که در راستای نیاز‌های صنایع و جامعه باشند اگر کاربردی نوشته شوند ۲ برابر پژوهانه و اگر فناور محور باشند تا ۳ برابر گرنت اختصاص تعلق می‌گیرد. مثلا، به رساله عادی دانشجوی دکتری ۲۵ میلیون تومان گرنت و به رساله کاربردی ۵۰ میلیون تومان و به رساله فناور محور ۷۵ میلیون تومان گرنت اختصاص خواهد یافت. 

وزیر علوم در پایان بیان کرد: تعداد پذیرش دانشجویان در صنایع مختلف بدون هیچ محدودیتی عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین