Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی در بیماران جوان ثابت مانده و یا اندکی افزایش داشته و مرگ‌ومیر‌های مرتبط با بیماری قلبی در افراد مسن کاهش یافته است.

به منظور درک اینکه چه عواملی افراد جوان را در معرض خطر بیشتر بیماری عروق کرونر قلب (CHD) قرار می‌دهد، محققان بیمارستان بریگام و زنان در بوستون ماساچوست و مایو کلینیک ایالات‌متحده بیش از ۵۰ عامل خطر را در ۲۸ هزار و ۲۴ زن که در بررسی سلامت زنان در چندین دهه شرکت کرده بودند را تجزیه‌وتحلیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لازم به ذکر است که زنان زیر ۵۵ سال مبتلابه دیابت نوع ۲ در دو دهه آینده ۱۰ برابر بیشتر خطر ابتلا به CHD را با مقاومت به انسولین لیپوپروتئین (LPIR) مانند نشانگر زیستی پیش‌بینی کننده قوی داشتند.

دکتر سامیا مورا، از دانشکده پزشکی هاروارد ایالات‌متحده گفت: به دنبال این هستیم که چرا متاسفانه افراد جوان دچار بیماری قلبی و عروقی می‌شوند.

وی افزود: زمانی که فرد جوانی مبتلابه بیماری قلبی و عروقی شود در کیفیت زندگی، بهره‌وری و سهم او در جامعه تاثیر خواهد داشت.

ساگر دوگانی، محقق اصلی این بررسی در مایو کلینیک ایالات متحده، بیان کرد: پیشگیری بهتر از درمان است و بسیاری از عوامل خطر برای بیماری‌های قلبی قابل‌پیشگیری هستند. این بررسی نشان می‌دهد که سبک زندگی بر سلامت قلب زنان در هر سنی به‌ویژه زنان جوان‌تر تاثیر دارد.

محققان حدود ۵۰ نشانگر زیستی مرتبط با سلامت قلب و عروق را بررسی کردند. معیار‌هایی مانند لیپوپروتئین کم‌چگالی (LDL)، کلسترول (یا کلسترول بد) و هموگلوبین ای‌وان‌سی (A ۱ C) - معیاری از سطح قند خون- ارتباط ضعیف‌تری با شروع CHD در زنان کمتر از ۵۵ سال نسبت به LPIR، معیار جدیدتر برای مقاومت به انسولین دارند.

LPIR از ترکیب وزنی ۶ واحد لیپوپروتئین استفاده می‌کند و از طریق آزمایش‌های آزمایشگاهی تخصصی مورد تجزیه‌وتحلیل قرار می‌گیرد.

کلسترول LDL فقط با ۴۰ درصد افزایش خطر ابتلا به CHD در زنان زیر ۵۵ سال همراه بود، درحالی‌که LPIR ۶ برابر (۶۰۰ درصد) افزایش را نشان داد.

مورا گفت: در زنان سالم، مقاومت به انسولین، دیابت نوع ۲ و سندرم متابولیک از عوامل اصلی وقوع عروق کرونر زودرس بودند.

او ادامه می‌دهد: زنان زیر ۵۵ سال که چاق هستند، مانند زنانی در همان گروه سنی که سیگار مصرف می‌کردند یا فشارخون بالا دارند، چهار برابر بیشتر در معرض خطر عروق کرونر قرار می‌گیرند.

عدم تحرک و سابقه خانوادگی نیز از عوامل موثر در این موضوع است.

محققان بر این باورند که این بررسی ازنظر تعمیم‌پذیری محدود است، زیرا این مورد فراتر از تمرکز بر روی زنان است و بیش از ۹۵ درصد شرکت‌کنندگان نیز سفیدپوست بودند.

مورا افزود: نتایج این بررسی می‌تواند در گروه‌های قومی و نژادی که شیوع سندرم متابولیت، مقاومت به انسولین و دیابت بیشتر است، چشمگیرتر باشد.

وی گفت: بیماری دیابت اغلب قابل‌پیشگیری است، اما یک مشکل گسترده در سیستم‌هاست و برای رفع آن به تحقیقات بیشتر نیاز داریم که می‌تواند شامل راهبرد‌های مبتنی بر سبک زندگی نوآورانه مانند تلاش‌های جامعه، تلاش بیشتر برای سلامت عمومی، راهکار‌های بهتر برای هدف گذاری پزشکی مسیر‌های متابولیک یا رویکرد‌های نوین جراحی باشد.

با شیوع بیماری دیابت، عوامل خطر مرتبط با آن به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد و زنان بیشتری نسبت به مردان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و محققان بر ضرورت مداخلات موثر تاکید دارند.

محققان اظهار کردند: برای بهبود نتایج در افراد جوان و مقابله با خطر ابتلا به بیماری دیابت به راهبرد‌های جدید نیاز داریم، زیرا اکنون فقط شاهد آغاز این اپیدمی هستیم.

یافته‌ها در JAMA Cardiology منتشرشده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مقاومت به انسولین بیماری قلبی ۵۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۹۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گزارش جام جم آنلاین از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901445

دیگر خبرها

  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟