Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: امروز مسئولیت ما نسبت به مردم، دستگاه قضایی و رئیس قوه قضائیه چند برابر است و معاونان پیشگیری باید به عنوان مسئولان بدون مرز، هر جا و در هر زمینه که امکان آن فراهم باشد به میدان آمده و نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، دومین همایش معاونان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان‌ها، در رابطه با نسخه ارتقا یافته سند تحول قضائی و برنامه‌های سال ۱۴۰۰ به صورت ویدئو کنفرانس با حضور محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، قائم مقام و مدیران کل در سالن معاونت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در این نشست با اشاره به سند تحول قوه قضائیه، افزود: ظرف یکی دو سال گذشته تحولات بزرگی در قوه قضائیه رخ داده است، که اگر به مفاد و محتوای این اسناد دقت کنیم شاهد یک نگاه تحولی جدی، سودآور و مؤثر به حال ملت و دولت خواهیم بود.

الفت در خطاب به معاونین استان‌ها، تأکید کرد: همه باید برای تهیه و تولید برنامه‌های این سند تلاش کنیم، تا با غیرت، حساسیت، تعصب و همیت سازمانی برنامه‌ها را به نحو شایسته اجرا شود. همچنین تدوین برنامه ۱۴۰۰ باید مبتنی بر سند تحول قضائی باشد.

این مقام عالی قضائی با اشاره به نقش نهادهای داوری و میانجی‌گری، گفت: قوه قضائیه از ایجاد، توسعه و تکامل نهادهای مستقل داوری و میانجی‌گری حمایت می‌کند و الزاماً به دنبال تصدی‌گری در این حوزه‌ها نیست. اما چون عملکرد مثبت و دقیق این نهادها در کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها مؤثر است، این انتظار از قوه قضائیه می‌رود که بر آرا صادره از این نهادها کماکان نظارت داشته باشد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در ادامه از توجه ویژه‌ای که رئیس دستگاه قضا به مبحث پیشگیری و معاونت پیشگیری دارد اشاره کرد، افزود: باید حوزه پیشگیری را قوی کرد، فعالیت‌ها را توسعه داد و مانع از افزایش پرونده در دادگستری‌ها شد.

وی همچنین به معاونان پیشگیری استان‌ها خاطرنشان شد: که با همکاری مدیران زندان‌ها، بازرسی از زندان، سلول و بندها را در دستور کار خود قرار دهند.

در این ویدئو کنفرانس معاونان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران و هرمزگان به تشریح، تبیین عملکرد و اقدامات استان خود پرداختند.

کد خبر 470293

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قوه قضائیه اطاله دادرسی پرونده جرایم مرجع قضائی دادگستري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در حوزه‌های مختلف در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد پیشکاری پیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه 14 هزار شهید جامعه کارگری اظهار داشت: جامعه شریف کارگران از ابتدای انقلای اسلامی تاکنون در همه عرصه‌های انقلاب حضور چشم‌گیر، تعیین‌کننده و تاثیرگذار داشته‌اند.

وی گفت: کارگران و کارفرمایان با شرافت و کرامت علاوه بر حضور درردوران دفاع مقدس، بعد از آن نیز با دست‌های پولادین و اندیشه والا و تفکر و خلاقیت خرابه‌های بعد از جنگ را بازسازی کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ از کارگران به‌عنوان ستون فقرات اصلی کشور و پیش قراول و سربازان جنگ نام برد و تصریح کرد: اگر شاهد شکوه و فعالیت در همه عرصه‌ها هستیم ناشی از زحمات جامعه کارگری است.

وی افزود: در دو سال اخیر با همراهی مسئولان و تشکلات و جامعه کارگری در حوزه روابط کار از 19 هزار و 284 واحد صنعتی و تولیدی سطح استان، بازرسی‌های مختلف صورت گرفت.

پیشکاری ایمنی و حفاظت از کارگران را یکی از راهبردهای وزارت کار عنوان و بیان کرد: در حوزه روابط کار در سال گذشته 10 هزار پرونده در حوزه‌های مختلف از جمله مشاغل سخت و زیان‌آور در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به برخورداری 224 هزار نفر کارگر کردستانی از مزایای سازمان بیمه تامین اجتماعی  اظهار کرد: 700 هزار نفر زیرپوشش جامعه هدف هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی و تحقق فصل هشتم جامعه کارگری؛ 92 کارگاه آموزشی برای ارتقای دانش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است.

به گفته پیشکاری، 2040 تعاونی و 150 هزار نفر کردستانی در این حوزه فعالیت‌ می‌کنند. امیدواریم همواره بتوانیم خدمتگزار جامعه کارگری بمانیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • رئیس کل دادگستری قزوین منصوب شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است