Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، گودرز امیری امروز شنبه در جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی لرستان در ابتدا به تعمیر و تجهیز ساختمان فرمانداری‌های استان اشاره کرد و اظهار داشت: استانداردهای لازم جهت رفت و آمد معلولین، سالمندان در این ساختمان‌ها رعایت شود و هر چه سریع‌تر امکانات خوب و سهل جهت استفاده جانبازان و معلولین فراهم و فرمانداران هر ماه جلسات ستاد مناسب سازی را در سطح شهرستان برگزار و مصوبات و اقدامات آن را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به شهرداران استان، بیان کرد: باید همت کنیم که مناسب سازی به نحو احسن انجام شود تا زمینه حضور افراد دارای معلولیت، سالمندان و جانبازان در جامعه فراهم شود تا این عزیزان بتوانند از حقوق برابر با دیگر شهروندان برخوردار شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان بعد از ارائه گزارش توسط شهردار بروجرد در این جلسه با تاکید بر اینکه مناسب سازی اماکن باید با نظر تیم کارشناسی بهزیستی، شهرداری و نظام مهندسی و در جهت تأمین رفاه افراد دارای معلولیت انجام پذیرد، گفت: اقدامات خوبی در زمینه مناسب سازی اماکن و معابر شهری انجام شده است که باید در تمام شهرستان‌ها صورت گیرد و تحقق این امر مستلزم همت مردم و مسئولان شهرستان است.

امیری در ادامه، اظهار داشت: با توجه به اینکه پیاده‌رو از زیر ساخت‌های مهم شهری و مهم‌ترین و پر کاربرد ترین بخش از فضای عمومی شهر و ایجاد فضای مناسب برای عابران پیاده از لحاظ زیبا سازی و تعاملات اجتماعی بسیار مهم و حائز اهمیت است، متأسفانه شهرداری خرم آباد در سنوات گذشته در بعضی از نقاط که داری شیب است برای عبور و مرور اقدام به ساخت پیاده‌روها به صورت پلکانی کرده که شهرداری موظف است برنامه و طرحی ارائه دهد تا این پیاده‌روها اصلاح و برای عبور معلولین راحت باشد.

وی، اظهار داشت: بر اساس قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، تمامی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات، شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی به خصوص بانک‌ها موظف هستند در طراحی تولید و احداث ساختمان‌ها و اماکن عمومی و معابر و وسایل خدماتی به نحوی عمل کنند که امکان دسترسی و بهره مندی از آنها برای افراد دارای معلولیت همچون سایر افراد فراهم شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان، اضافه کرد: لازم است که در تمام طرح‌های عمرانی و ساخت و سازها، موضوع مناسب سازی ساختمان‌های عمومی و همچنین بروکف به دقت رعایت شود که بعداً باعث ایجاد رمپ نشود و مسئولیت انجام کار با دستگاه مجری و نظارت آن نیز با سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری‌های استان است.

امیری، بیان کرد: از شهرداران استان که مصوبات ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی را به دقت انجام دهند تقدیر می‌شود.

کد خبر 5129097

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت عمرانی استانداری لرستان گودرز امیری مناسب سازی معابر ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز بوشهر گرگان کرمانشاه شیوع کرونا قوه قضاییه دهه فجر مشهد سازمان تبلیغات اسلامی شهرکرد افراد دارای معلولیت مناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۶۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل