Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمک های مومنانه اهالی مسجد و حوزه علمیه امام حسین(ع) دست نیازمندان دراستان‌های تهران، قم و مازندران را گرفته است و از زمان شیوع ویروس کرونا بیش از دو میلیارد تومان از سوی این مجموعه هدایای غیر نقدی و نقدی به نیازمندان توزیع گردیده است.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: وقتی بحث خدمت به نیازمندان و انسان های آبرومندی می شود که به دلایلی همچون شیوع ویروس کرونا دچار مشکلاتی در تامین معاش خود شده اند، مسجدی ها پیشگام و پرچمدار هستند و فرقی نمی کند یک نیازمند در کجای کشور ساکن باشد، اهالی مساجد به یاری او می شتابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسجد امام حسین (ع) که به گفته «سید داود حسینی» خادم آن، تمام فعالیت های این مسجد با حوزه علمیه آن نیز مرتبط است و به هیچ وجه نمی توان این دو را جدا از هم دید، در دوره شیوع ویروس کرونا به ویژه با شروع موج جدید آن از مهر ماه امسال، دایره خدمت رسانی خود را بیش از گذشته وسیع کرد و شامل حال نیازمندانی در سه استان تهران، قم و مازندران نیز می شود.

 

هشت مرحله کمک مومنانه؛ از بسته‌های ارزاق تا کارت هدیه

گروه جهادی مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) منطقه دیلمان با شیوع ویروس کرونا تاکنون، هشت نوبت دست نیازمندان را گرفته است و طی چهار ماه اخیر، صدها بسته ارزاق و کارت هدیه به ارزش یک میلیارد و دویست میلیون تومان میان محرومان در سه استان مزبور توزیع کرده است. نکته بسیار مهم این است که در دو نوبت اخیر، بیش از 300 روحانی اعم از امام جماعت، مبلغ دینی و طلبه از هدایای جهادی مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) بهره مند شدند.

 

حجت الاسلام «سید کریمی» درباره این فعالیت مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) گفت: رویکرد فعالان و بسیجیان این مجموعه، عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه رزمایش مواسات و همدلی است که امام جماعت راتب این مسجد و مسئول این حوزه علمیه نیز با جمع آوری کمک های مردمی، حرکت مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) در دستگیری از نیازمندان را افزایش بخشیده است.

 

 

این عضو فعال گروه جهادی مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) اضافه کرد: در دوره شیوع ویروس کرونا بیش از دو میلیارد تومان از سوی این مجموعه هدایای غیر نقدی و نقدی به نیازمندان در استان های مختلف کشور به ویژه قم، مازندران و تهران اهدا شد.

 

خدمت به نوعروسان در تمام دوره شیوع کرونا

از کارهای مهم دیگر اهالی مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) در دوره شیوع ویروس کرونا تلاش برای تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند است که به گفته سیدرضا حسینی، «با وجود تمام مشکلات معیشتی که مردم با آن دست به گریبان هستند، تلاش کرده ایم، در انجام این کار که سنتی قدیمی در مسجد امام حسین (ع) است، کوتاهی نشود که به لطف خداوند در این زمینه نیز در دوره کرونا موفق شدیم چندین بسته جهیزیه به نیازمندان هدیه کنیم.»

 

برگزاری نماز جماعت و برنامه در مناسبت های مختلف با کمترین میزان در مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) برگزار می شود. حسینی در این باره گفت: تلاش کرده ایم این برنامه ها تعطیل نشود زیرا اگر مردم به اقامه نماز در منازل شان یا پیگیری برنامه ها از طریق رسانه ها عادت کنند، بازگشت آنان به مسجد خیلی سخت است. با توجه به اینکه حوزه علمیه درست در قلب مسجد امام حسین (ع) واقع شده، مشکلی در زمینه حضور امام جماعت و سخنران مذهبی نداریم، به همین دلیل برنامه ها به صورت مستمر در این مجموعه برگزار می شود.

 

موضوع مهم دیگر درباره فعالیت های بسیجیان و گروه جهادی مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) مشارکت آنان در اجرای طرح شهید سلیمانی است که به گفته حسینی، این کار با جدیت دنبال می شود و در غربالگری ساکنان محله دیلمان بسیار فعالیت دارند. هر خانواده ای که در مسیر این غربالگری، نیازمند تشخیص داده شود در فهرست دریافت کمک های مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) قرار می گیرد که افزایش میزان کمک های این مجموعه در دوره کرونا نسبت به دوره پیش از آن، به همین دلیل نیز بوده است.

 

فعالیت حوزه علمیه برقرار بودن و تراز بودن مسجد امام حسین(ع) کمک شایانی کرده است

به گزارش خبرنگار شبستان، برگزاری دروس عمومی و اخلاق و حتی برخی از کلاس های درس حوزه علمیه امام حسین (ع) در این مسجد، موجب استمرار رونق این خانه خدا در دوره کرونا است. حسینی در این باره به شبستان گفت: تاسیس مدارس علمیه در جوار مساجد از ابتکارات مراجع تقلید و علما است که ما نیز سعی کردیم با تبعیت از این بزرگان، حوزه علمیه را در قلب مسجد امام حسین (ع) تاسیس کنیم که برکات زیادی هم برای اهالی این مسجد و هم برای طلاب این حوزه و هم برای ساکنان محله دیلمان داشته است. از دستاوردهای این همجواری، حضور مستمر گروه جهادی طلاب حوزه علمیه امام حسین (ع) در یاری رسانی به آسیب دیدگان در حوادثی همچون سیلاب و زمین لرزه است. با شیوع ویروس کرونا نیز دوباره شاهد برکات فعالیت و استقرار حوزه علمیه امام حسین (ع) در مسجدی به همین نام است. اجرای مطلوب و خوب طرح شهید سلیمانی در سطح منطقه، از دستاوردهای دیگر این همجواری است.

 

تدارک ویژه برنامه برای روز مادر و دهه فجر توسط بسیجیان مسجد امام حسین(ع)

مسجد امام حسین (ع) فضای باز وسیعی دارد هم حیاط آن و هم کوچه ای که این مسجد در آن واقع شده است. بنابراین وقتی ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب کرد که باید نماز جماعت و برنامه ها در فضای باز مساجد برگزار شود اهالی و کارگزاران این خانه خدا بدون دغدغه این کارها را انجام می دادند. برنامه های مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) در ایام فاطمیه نیز با سخنرانی مذهبی و مداحی برگزار شد و از هم اکنون به همت پایگاه های بسیج این مسجد و حوزه علمیه، ویژه برنامه هایی برای روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) (روز زن و مادر) و ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، تدارک شده است.

 

مسجد امام حسین (ع) به دلیل وجود حوزه علمیه در قلب آن و داشتن امام جماعتی پر تلاش و بسیجیانی مخلص و جهادی، به مسجدی محوری در منطقه دیلمان تبدیل شده است که با افزایش تلاش اهالی این مسجد، اکنون نیازمندان و روحانیون و طلاب در برخی از استان های دیگر نیز نام این مسجد را شنیده اند و به این صورت،به مسجدی برقرار و مسجدی در تراز اسلامی تبدیل شده است.

 

نشریه‌ای برای اطلاع‌رسانی در سطح منطقه

به گزارش خبرنگار شبستان، دفتر بسیج مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) در بیشتر ساعات روز باز است تا خدمت رسانی به گروه های مختلف مردم هیچ گاه تعطیل نشود. نکته مهم این است که به همت کریمی از فعالان این مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع)، نشریه ای هر دو هفته یک بار چاپ می شود تا عموم نمازگزاران این مسجد و سایر گروه های مردم در سطح منطقه از فعالیت های تمام نشدنی این مجموعه تراز اسلامی مطلع شوند.

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک مومنانه مسجد امام حسین کرونا جهیزیه شیوع ویروس کرونا مسجد امام حسین امام حسین ع گروه جهادی امام جماعت برنامه ها دوره شیوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در مراسم گرامیداشت یاد شهید مطهری و نکوداشت اساتید برگزیده حوزه علمیه خراسان که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ ضمن تبریک ایام گرامیداشت مقام معلم؛ مهمترین خصوصیت شخصیت شهید مطهری را «اخلاص» معرفی و اظهار کرد: «اخلاص» منشأ تمام فضیلت‌های اخلاقی و رفتاری شهید مطهری است؛ این شهید بزرگوار اگرچه در قله فقه و فلسفه قرار داشت، اما در مقام تبلیغ دین هیچ شأنی برای خود قائل نبود و بزرگترین شأن خود را مبلغ دین می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: آنجا که مارکسیسم به مرزهای فکری و عقیدتی نسل جوان هجمه می‌کند، استاد مطهری شرحی مبسوط بر کتاب «اصول فلسفه و روش رئالیسم» مرحوم علامه طباطبایی می‌نویسد و آنجا که می‌بیند توده مردم به آموزه‌های اخلاقی و تربیتی نیاز دارند کتاب «داستان راستان» می‌نویسد و آنجا که در یک مجله غیر خوشنام مثل «زن روز» به حقوق زن در اسلام اهانت می‌شود؛ در همان مجله پاسخ می‌دهد.

وی با اشاره به سخت کوشی و اهتمام جدی شهید مطهری در فراگیری علم؛ این معلم شهید را از مصادیق روایت «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِسُ؛ شبهات به کسی که زمانه خود را بشناسد هجوم نمی‌آورد.» دانست و عنوان کرد: شهید مطهری یک عالم آگاه به زمانه و حتی جلوتر از زمانه بود؛ به طوری که امروز نیز کتاب‌ها و افکار ایشان کهنه نشده و کاملاً به روز است.

مروی افزود: شهید مطهری در مبانی دینی متصلب بود و با هیچکس در دفاع از دین رودربایسی نداشت و از افرادی بود که از همان ابتدا با سازمان مجاهدین خلق مخالف بود و آن‌ها را منحرف می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: شهید مطهری تمام وجود خود را وقف تبلیغ دین کرده بود و به هیچ عنوان در این راه خود را نمی‌دید، لذا خداوند نیز نام او را اینگونه بلند کرد و این رمز ماندگاری شهید مطهری است؛ استاد مطهری علی‏رغم آن جایگاه علمی رفیع، هیچگاه از تبلیغ دین غافل نبود، به طوری که در مساجد غیر مطرح تهران نیز منبر می‌رفت.

وی خاطرنشان کرد: ‏این جمله امام خمینی (ره) که فرمودند: «تمام آثار شهید مطهری را بلا استثنا تأیید‏‎ ‎‏می‌کنم» بسیار جمله عظیم و بزرگی است، امام (ره) تنها در خصوص استاد مطهری این فرمایش را دارند و با توجه به احتیاط‌هایی که امام (ره) در خصوص افراد داشتند، این جمله نشان دهنده اطمینان حضرت امام به این شهید بزرگوار است.

مروی شهید مطهری را یک الگو برای طلاب دانست و گفت: خصوصیات و فضیلت‌های شهید مطهری باید در حوزه‌های علمیه و میان طلاب رشد پیدا کند و تقویت شود؛ شهید مطهری حقیقتاً خادم دین بود.

تولیت آستان قدس رضوی به پیشینه درخشان حوزه علمیه خراسان اشاره و ابراز کرد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از مراکز علمی شاخص و برجسته جهان تشیع بوده، به طوری که پس از حوزه علمیه نجف دارای بیشتر سابقه و قدمت است.

وی ادامه داد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از کثرت علمای بزرگ و مدرسین برجسته برخوردار بوده و علما و طلاب از نقاط مختلف برای کسب علم و فضیلت به این حوزه می‌آمدند، چنانکه حتی عالم بزرگی همچون «علامه بحرالعلوم» برای فراگیری فقه به این حوزه آمده است؛ طلاب باید پیشینه درخشان و با عظمت حوزه خراسان را بدانند.

مروی با تأکید بر اینکه حوزه خراسان باید جایگاه حقیقی خود را به دست آورد؛ گفت: حوزه خراسان باید به جایگاهی برسد که طلاب حوزه قم و نجف بگویند برای کسب علم چند سالی نیز به حوزه مشهد برویم، این جایگاهی است که از حوزه مشهد در جوار مرقد شریف عالم آل محمد (ص) انتظار می‌رود و با توجه به اساتید توانمند و طلاب با استعدادی زمینه تحقق این مهم فراهم است.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان نسبت به ارتباط صمیمی اساتید با طلاب تأکید و عنوان کرد: ارتباط اساتید حوزه با طلاب نباید یک ارتباط اداری باشد، وجود ارتباط صمیمی میان اساتید و طلاب در پرورش شاگردان و حفظ پیوند طلاب با نظام حوزه و طلبگی بسیار مؤثر است و این سیره بزرگان حوزه بوده است.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار و پیش از سخنان حجت الاسلام مروی تعدادی از اساتید حوزه علمیه خراسان به ایراد سخن و بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون راهکارهای ارتقای هرچه بیشتر سطح علمی، اجتماعی و سیاسی طلاب جوان پرداختند.

کد خبر 6097696

دیگر خبرها

  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود