Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@15:30:41 GMT

طناب زدن برای زنان مضر است؟

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۱۳۲۶

طناب زدن برای زنان مضر است؟

 این روز‌ها به دلیل ادامه حضور کرونا در اماکن عمومی بانوان اغلب به ورزش‌ها و نرمش‌های قابل انجام در خانه روی می‌آورند. از جمله فعالیت‌های ورزشی متداول و کم‌هزینه، طناب‌زدن است که به‌راحتی می‌توان آن را در یک فضای کوچک انجام داد.

با طنا‌ب‌زنی دستگاه گردش خون و تنفس از راه فعالیت هوازی تقویت می‌شود و فرد با طناب‌زدن، عضلات بزرگ و مهم بدن را درگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن این‌که طناب زدن، یک راه بسیار عالی برای سوزاندن چربی‌های اضافه بدن است. اما بانوان در طناب‌زنی همچون فعالیت‌های ورزشی دیگر در شرایطی خاص نیاز به رعایت اصولی دارند که در این مطلب در قالب سه سوال به آن می‌پردازیم.

آیا طناب‌زنی باعث افتادگی رحم می‌شود؟

افتادگی رحم زمانی رخ می‌دهد که عضلات یا رباط‌های کشنده داخل لگن، شل شود و نتواند رحم را در محل درست خود ثابت نگه‌دارد. در صورت ضعیف یا شل شدن عضلات داخل لگن، اولین عارضه‌ای که روی می‌دهد افتادگی رحم یا پرولاپس است که رحم از حالت عادی خود خارج و به کانال واژن وارد می‌شود.

از جمله علت‌های مهم بروز این مشکل بالارفتن سن، ضعیف‌شدن عضلات داخل لگن، آسیب‌دیدگی عضلات رحم در هنگام تولد نوزاد، زایمان‌های متعدد، به دنیا آوردن نوزادان سنگین، چاقی، فعالیت‌های بدنی شدید و... است. طناب‌زدن هم در صورتی که غیراصولی، با مدت زمان طولانی و شدید انجام شود اگر به طور قطع باعث شل شدن عضلات ناحیه لگن نشود، با بالا و پایین پریدن ها، احتمال این عارضه را در فرد دارای نشانه‌های قبلی افتادگی رحم افزایش می‌دهد.

درهر حال طناب‌زدن به تنهایی باعث بروز افتادگی رحم در بانوانی که مشکلی در عضلات کف لگن و داخلی خود ندارند نمی‌شود.

آیا طناب‌زنی در بارداری خطرناک است؟

بسیاری از متخصصان زنان و زایمان توصیه می‌کنند که زنان باردار از انجام تمرینات ورزشی مانند پریدن، طناب‌زدن و... خودداری کنند. انجام این‌گونه تمرینات پریدنی، احتمال بروز عوارض منف در بدن مادر و جنین را افزایش می‌دهد. پریدن زیاد زنان باردار در طناب‌زنی، شل‌شدن رباط‌های بدن، زایمان زودرس، از دست دادن تعادل و خطر سقط جنین و خونریزی واژینالی را به همراه دارد.

به‌جای طناب‌زنی، تمرینات ورزشی هوازی، قلبی و قدرتی دیگری وجود دارد که زنان باردار می‌توانند طی این دوران انجام دهند مثل شنا، پیاده‌روی، حرکات ورزشی سبک و....

آیا طناب ‌زدن در دوران قاعدگی مضر است؟

طناب‌زدن در دوران قاعدگی در صورتی بی‌خطر است که مدت زمان آن از حد معمول بیشتر نباشد که به بدن فشار وارد کند. شاید تحرک بیشتر باعث خونریزی بیشتر شود، اما میزان خونی که زنان در هر ماه از دست می‌دهند به یک اندازه است.

با فعالیت زیاد ناشی از ورزش، ضربان قلب بالا می‌رود، گردش خون در رگ‌ها افزایش می‌یابد و این تصور به وجود می‌آید که خونریزی بیش از پیش است.

به‌طور کلی عادت به ورزش کردن متعادل و روزانه، شدت خونریزی را در این دوره کمتر می‌کند. اما چگونه؟ چربی بدن که در نتیجه ورزش منظم کم می‌شود، باعث کاهش استروژن هم می‌شود.

در واقع این استروژن است که باعث تحریک رشد پوشش رحمی می‌شود، پس انجام ورزش منظم و رژیم غذایی سالم، میزان چربی بدن را کم می‌کند و در نتیجه آن سطح استروژن هم پایین می‌آید.

درنهایت، خونریزی در قاعدگی کمتر از قبل می‌شود. درهر صورت توصیه می‌شود در این مقطع ورزش‌هایی مثل پیاده‌روی آرام، ایروبیک، پلانک و تمرینات شکمی ملایم را جایگزین ورزش‌های سنگین کنید.

منبع:روزنامه خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طناب زدن افتادگی رحم پارسی خبر سبک زندگی ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان

گزارش کامل از گزیده‌خبرهای امروز «تابناک با تو» را با کلیک بر تیتر آن بخوانید.

 

نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان  

برای خواب خوب مقررات بگذارید


راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!


تصویرسازی ارتباطی چگونه بر روابط زناشویی زوج‌ها تاثیر می‌گذارد؟


از جالب‌ترین شگفتی‌های خلقت با ۳۰ سال عمر


عکس پربازدید از نماز جماعت دانشجویان آمریکایی


عکس پرانرژی نرگس «خانه‌ به دوش» با همسرش


اولین واکنش دادستانی به پیدا شدن یسنای ۴ساله


عکسی از سال ۸۴ که این روزها حسرت‌برانگیز است


ماجرای جنجالی پارک قیطریه دوباره تکرار شد


تصویر نگران‌کننده‌ای که از تالاب انزلی وایرال شد


ایدز و زگیل تناسلی از کاشت ناخن منتقل می‌شود؟


توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو شیشه در تهران

بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟

این خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند


چند بار باید دستان خود را بشویید؟
عکس جدید فرشته حسینی با یک استایل نوجوان‌پسند


کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟

دیگر خبرها

  • نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان
  • وقاحت که در آزادی رخ داد توهین به همه زنان بود
  • پیام ده‌روسی به لورکوزن: به کامبک اعتقاد داریم
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • برای بازگشت سه امتیاز شمس آذر مذاکرات متعددی انجام شده است
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • تغییر نام استقلال در مسیر قانونی انجام شود