Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس باشگاه نوآوری و فناوری گفت: قرار گرفتن متخصصان و شرکت‌های دانش بنیان در شبکه‌های بین المللی یونسکو برای انتقال تجربیات موفق و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی فعالیت دارد. پیمان سرحدی، رییس باشگاه نوآوری و فناوری در گفتگو با میزان گفت: طی ۱۵ سال اخیر که در حوزه فناوری‌های نوین در کشور فعالیت داریم متوجه شده‌ایم خلأ‌هایی در حوزه زیرساخت‌ها وجود دارد، عمده این خلا‌ها در حوزه ارتباطات بین الملل و همکاری با سازمان‌های علمی بین المللی و همچنین ایجاد بستر‌های بین المللی برای تجاری سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس باشگاه نوآوری و فناوری اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های عظیم متخصصان و نخبگان ایرانی باید سازوکاری فراهم شود که این دستاورد‌ها تجاری سازی و بین المللی شود. ازجمله این اقدامات قرار گرفتن متخصصان و شرکت‌های دانش بنیان در شبکه‌های بین المللی یونسکو برای انتقال تجربیات موفق و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی است.

وی افزود: ارتقای دانش و فناوری از طریق یونسکو هدف تأسیس باشگاه نوآوری و فناوری ایران یونسکو بوده است. این باشگاه فعالیت خود را با نخبگانی آغاز کار کرد که رزومه خوبی دارند؛ کسانی که در گذشته مدال‌های المپیک کسب کردند یا موفق شدند اختراعات خود را به مرحله تجاری سازی برسانند. همچنین از ظرفیت نخبگانی خارج از کشور برای همکاری در این باشگاه استفاده کردیم. در بخش بعد توانستیم تمام تجربیاتمان را در سال‌های اخیر در این باشگاه اجرا کنیم. در بخش تجاری سازی هم نقاط ضعفی داریم که آن را پوشش دادیم و یک شبکه دانش بنیان را ایجاد کردیم. باشگاه نوآوری و فناوری ایران یونسکو واحدی برای ارزش‌گذاری اختراعات و شرکت‌های دانش بنیان است.

رییس باشگاه نوآوری و فناوری ادامه داد: در این سال‌های اخیر که فعالیت پژوهشی داشتیم متوجه شدیم که متاسفانه استفاده کافی از ظرفیت‌های نوآوری کشور نشده است، با ایجاد زیرساخت‌های بین‌المللی در پی رفع این نقص‌ها هستیم و برآییم از همین رو در این باشگاه نخبگانی هستند که سعی کردیم با آن‌ها همفکری کنیم تا از ظرفیت نخبگان در داخل ایران خارج از ایران استفاده کنیم. ما در پی این هستیم که تجربیات خودمان را در اینجا پیاده و شبکه‌ای بین نخبگان ایرانی و خارجی ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اهمیت شرکت‌های دانش بنیان و درباره مشکلات پیش روی پژوهشگران گفت: هنوز وقتی یک نفر می‌خواهد دانش فنی خود را ارزشگذاری کند موفق نمی‌شود این موضوع یکی از پروژه‌های اصلی ماست که می‌خواهیم آن را پیگیری و ارزش واقعی دانش فنی کشور را بدانیم.

سرحدی در ادامه، همچنین این باشگاه با هدف تمرکز بر استفاده از فن آوری نوآورانه برای حل برخی از مبرم‌ترین نیاز‌های کشور، برای پیشرفت سریع‌تر با تکیه بر دانش متخصصان و نخبگان ایرانی در سراسر جهان، طراحی شده است. یکی از برنامه‌های اصلی باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو استفاده از فناوری نوظهور برای تحول در جامعه، صنایع و مراکز علمی است. در این ساختار با استفاده از فناوری پیشرفته که در حال حاضر در دسترس است، مانند بلاکچین، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، فین تک و علوم فناوری اطلاعات برای پاسخگویی به چالش‌های اهداف توسعه پایدار با هدف استفاده از نوآوری‌های فناورانه برای حل مسائل علمی و صنعتی است.

سرحدی در پایان اضافه کرد ایجاد یک شبکه بین المللی و تاثیر گذار و همچنین ایجاد زیرساخت در حوزه نوآوری و فناوری نیازمند همکاری تمامی سازمان‌ها و ارگان‌های فعال دولتی و خصوصی است و اگر به دنبال ساخت و آبادانی کشور هستیم باید همگی تکه‌های از یک پازل باشیم که این پازل نقشه ایران ماست.

بیشتر بخوانید:
نمایشگاه بین المللی رقص قلم در فرهنگستان هنر افتتاح شد
انتهای پیام/ برچسب ها: باشگاه فناوری یونسکو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: باشگاه فناوری یونسکو شرکت های دانش بنیان بین المللی تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد

رئیس شورای عالی انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه (موسیاد) در نمایشگاه اکسپو ایران با بیان این‌که آینده ایران را امروز در «نمایشگاه نوآوری و فناوری» می‌توان دید، تاکید کرد: امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

به گزارش ایسنا، ارول یارار، بنیانگذار و رئیس شورای عالی موسیاد در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف خانه نوآوری و فناوری ایران(آی هیت) از جمله محصولات حوزه پروبیوتیک، شیلات، ماشین آلات کشاورزی، ساختمان، پزشکی، دارویی و…، گفت: در سفر ایران و بازدید از نمایشگاه اکسپو، بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) از اولویت‌های اول من بود.

وی افزود: ایران علاوه بر اینکه دوست و همسایه‌ نزدیک ما است، در حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری بسیار توانمند است؛ به همین علت من اعتقاد دارم توسعه همکاری‌ها میان ایران و ترکیه می‌تواند نتایج خوبی را برجای بگذارد.

یارار ادامه داد: من در ترکیه صاحب پنج شرکت فولادی هستم و به همین دلیل نیازمند توسعه همکاری‌ها در این زمینه هستم؛ امروز در آی‌هیت متوجه شدم ایران در این زمینه نیز می‌تواند همکاری‌های اثربخشی با ترکیه داشته باشد.

وی، رقابت تکنولوژیک را از جدی‌ترین کارها در دنیا برشمرد و تصریح کرد: سطح تکنولوژی، آینده اقتصادی یک کشور را شکل می‌دهد؛ امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

یارار با بیان اینکه امروز، آینده ایران را در آی هیت دیدم، افزود: کار نوآورانه در این نمایشگاه بسیار جلوه پیدا کرده و قول‌ها به مرحله عمل رسیده است؛ این امر بسیار جای تقدیر دارد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی در پایان ابراز امیدواری کرد که بتوانیم برای تعاملات تکنولوژیک و توسعه روابط تجاری نقش پل را ایفا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی