Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمالدینی با انتقاد از دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان نسبت به عدم همراهی و بی توجهی به سلامت مردم شهرستان سیریک گفت: علی رغم اینکه تجهیزات قسمت های مختلف بیمارستان امام سجاد(ع) شهرستان سیریک با همت خیرین تامین شده اما به علت عدم تامین نیروی متخصص، بلا استفاده مانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ سیریک که یکی از شهرستان‌های استان هرمزگان است به دلیل قرار گرفتن در کرانهٔ دریای عمان می تواند از ظرفیت های بسیار مهمی برخوردار باشد، این ظرفیت های هم می تواند گردشگری باشد و هم تجاری و فرهنگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این شهرستان با دارا بودن جنگل‌های حرا، مزارع کشاورزی و باغ‌های سرسبز و نیز طبیعت بیابانی در کنار دریای عمان، یکی از مناطق گردشگرپذیر در استان هرمزگان است اما از عدم نیروی متخصص پزشکی رنج می برد.

و اکنون مردم سنی مذهب سیریک از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان انتظار بهتر شدن وضعیت ارائه خدمات درمانی را دارند تا مجبور نباشند برای کوچکترین مسئله پزشکی به شهرستان میناب و مرکز استان مراجعه کنند‌، مطالبه ای که باعث شد تا فرماندار شهرستان سیریک در ششمین جلسه شورای اداری این شهرستان به این امر مهم بپردازد.

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان سیریک به ریاست احمد جمالدینی فرماندار شهرستان سیریک و با حضور حجت الاسلام محسن سالاری امام جمعه شهرستان سیریک ، بخشداران، شهرداران، فرماندهان نیروهای نظامی، انتظامی و بسیج و مدیران ادارات و نهادهای شهرستان با دستور کار تشکیل ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر، ارائه گزارش عملکرد شهرداری بندر سیریک، کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره)،و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان سیریک در محل سالن فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه احمد جمالدینی فرماندار شهرستان سیریک با انتقاد از دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان نسبت به عدم همراهی و بی توجهی به سلامت مردم شهرستان سیریک اظهار کرد: علی رغم اینکه تجهیزات قسمت های مختلف بیمارستان امام سجاد(ع)شهرستان سیریک با همت خیرین تامین شده اما به علت عدم تامین نیروی متخصص بلا استفاده مانده است.

فرماندار شهرستان سیریک افزود: هرچند به همت خیرین شهرستان سیریک خرید دستگاه سونوگرافی و ساخت اتاق عمل و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان صورت گرفته است اما به علت عدم استقرار دکتر متخصص زنان و زایمان و نیروهای مورد نیاز این بخش ها، قریب به یک سال است که هنوز خبری از راه اندازی و ارائه خدمات به مردم نیست و جای بسی تاسف و نگرانی است.

جمالدینی ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از یک دهه از شهرستان شدن سیریک می گذرد اما در بخش درمان هنوز دانشگاه علوم پزشکی استان نتوانسته است رضایت مندی و خواسته به حق مردم شهرستان سیریک را محقق کند در صورتی که دانشگاه علوم پزشکی در بحث احداث و خرید تجهیزات اگر مشکل داشته و یا کمکی خواسته است، خیرین و مردم شهرستان به حق سنگ تمام گذاشتند و همیشه نه تنها همراه بلکه جلوتر نیز عمل کردند.

نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک تصریح کرد: حق مردم ۴۵هزار نفری شهرستان سیریک نیست که دانشگاه علوم پزشکی با توجه به وضعیت فعلی جامعه و اهمیت نقش تکمیل امکانات و تجهیزات درمانی در زندگی مردم نسبت به آن بی تفاوت و سهل انگار باشند و خواسته مردم شهرستان سیریک از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بهتر شدن وضعیت ارائه خدمات درمانی به آنها است تا مجبور نباشند برای کوچکترین مسئله پزشکی به شهرستان میناب و مرکز استان مراجعه کنند‌.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی استان فرماندار شهرستان سیریک مردم شهرستان سیریک استان هرمزگان ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، اکرم فرهادی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: یکی از عوامل اصلی ماندگاری پزشکان و بیتوته بودن آن‌ها در مراکز خدمات جامع سلامت، وجود محل زیست مناسب پزشکان است و با احداث مکان‌های مناسب تمام تلاشمان را می‌کنیم تا راه ارائه خدمات سلامت باکیفیت بالاتر به مردم با حضور همیشگی پزشکان هموار شود.

وی تصریح کرد: پانسیون پزشکان دالکی در زمینی به مساحت ۱۰۰ مترمربع و اعتبار ۳۰ میلیارد ریال در محوطه مرکز خدمات جامع سلامت دالکی احداث خواهد شد.

فرهادی گفت: شهر دالکی با جمعیتی در حدود ۹ هزار نفر، به دلیل قرار گرفتن در محور مواصلاتی استان بوشهر به استان فارس، بار مراجعات به بخش درمانی مرکز خدمات جامع سلامت دالکی بالا است و باید توجه بیشتری به زیرساخت‌های درمانی در این شهر شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ضمن تقدیر از تلاش‌های شبکه بهداشت و درمان دشتستان در خصوص پیگیری و ارتقا زیرساخت‌های بهداشتی این شهرستان خاطرنشان کرد: باعث افتخار است که قدم‌هایی برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم برداریم و با تکمیل زیرساخت‌ها، سطح پاسخگویی به نیازهای بهداشتی درمانی مردم بیش‌ازپیش ارتقا می‌یابد.

کد خبر 6088250

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • ارائه خدمات گروه‌های جهادی به روستائیان شهرستان خانمیرزا
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج