Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از افتتاح سراسری مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در ۲۳ استان کشور به صورت همزمانخبر داد.

خبرگزاری میزان- روز سه شنبه ۷ بهمن ماه جاری با حضور دکتر محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساختمان ستاد بهزیستی کشور؛ طی یک مراسم ویدیو کنفرانسی، مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در ۲۳ استان کشور به صورت همزمان افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فاطمه رضوان مدنی معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت:در این مراسم ۲۵ مرکز در ۲۳ استان کشور افتتاح می‌شود که در استان‌های البرز و اردبیل دو مرکز و در باقی استان‌ها یک مرکز افتتاح خواهد شد.

وی افزود:این مراسم با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس و معاونین بهزیستی در ستاد و در استان‌ها نیز با حضور مقامات استانی و مدیران کل بهزیستی استان‌ها برگزار می‌شود.

رضوان مدنی به برنامه زمان بندی افتتاح این مراکز در استان‌ها اشاره کرد و گفت: اولین مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در سال ۹۸ در استان اصفهان افتتاح شده است. همچنین در هفته بهزیستی امسال نیز در ۵ استان افتتاح این مراکز را داشتیم و با توجه به افتتاح سراسری روز سه شنبه در ۲۳ استان، ۲۹ استان از این مراکز بهره‌مند خواهند شد. همچنین ۲ استان باقی مانده نیز تا پایان امسال مراکز خود را افتتاح می‌کنند.

بیشتر بخوانید: چرا نباید متادون در داروخانه‌ها توزیع شود؟

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته بنا داشتیم تا پایان سال ۹۹ تمامی استان‌ها در سراسر کشور حداقل یک مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد را داشته باشند و برنامه ما در سال ۱۴۰۰ نیز این است که مراکز با توجه به نیاز و ظرفیت استان‌ها افزایش یابد.

پایان درمان سری دوزی شده

معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی به روش درمان اعتیاد در این مراکز اشاره کرد و گفت:روش‌های قبلی درمان اعتیاد در سال‌های گذشته با شکست ۹۵ درصدی مواجه شده اند که دلیل عمده آن را می‌توان در استفاده از یک روش درمانی مشترک برای همه افراد معتاد و بدون توجه به علل ابتلا و به عبارت دیگر درمان سری دوزی شده جستجو کرد. به همین دلیل درمانگران اعتیاد طی ۲۰ سال تحقیق و مطالعه به روشی دست یافته اند که به عنوان «درمان تک دوزی» شناخته می‌شود و اساس آن هم بررسی علل فردی ابتلا به اعتیاد در افراد شامل شرایط روحی روانی، مشکلات خانوادگی، مشکلات اقتصادی و... و استفاده از روش‌های درمانی منحصر به فرد است. این روش میزان موفقیت در درمان اعتیاد را از ۵ درصد به ۴۰ درصد افزایش خواهد داد.

وی افزود:الگوی درمان این مراکز پروسه‌ای یک ساله است که شامل ۴ ماه اقامت و ۸ ماه کلاس آموزشی (۵۲ جلسه) است. در این ۴ ماه ۱۵ روز سم زدایی پرهیز مدار (بدون استفاده از دارو) انجام می‌شود. تیم درمان در این مراکز متشکل از پزشک، روانشناس، مددکار، پرستار، و مدیر مورد است. همچنین از مشارکت خانواده فرد معتاد برای ادامه درمان استفاده می‌شود و نحوه رفتاربا فرد درمان شده نیز به آن‌ها آموزش داده می‌شود.

رضوان مدنی گفت: کسانی که فاقد خانواده هستند و پس از درمان جایی برای ماندن ندارند نیز به مراکز توانمند سازی و صیانت بهزیستی ارجاع داده می‌شوند و به مدت ۶ ماه نیز می‌توانند در این مراکز اقامت داشته باشند و به اشتغال آنان کمک می‌شود.

رضوان مدنی گفت: پس از گذشت یک سال این افراد عضو باشگاه بهبود یافتگان خواهند شد و پس از این نیز رها نخواهند شد و درمان آن‌ها همچنان توسط مدیر مورد پیگیری و رصد می‌شود.

اعطای وام ۵۰۰ میلیون ریالی خود اشتغالی به مددجویان درمان شده

وی همچنین به اشتغال این افراد و حرفه آموزی در تمامی مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد اشاره کرد و افزود:آموزش و فراگیری یک حرفه در طول مدت درمان در مرکز از نکات قابل توجه و اساسی این طرح است و مددجویان این مراکز پس از پایان پروسه یک ساله درمانی خود در صورتی که فاقد شغل باشند، می‌توانند با استفاده از وام خود اشتغالی ۵۰۰ میلیون ریالی بهزیستی برای خود اشتغال ایجاد کنند. همچنین وام کارفرمایی نیز تا سقف دو میلیارد تومان برای به کارگیری ۴۰ نفر (۵۰ میلیون تومان به ازای هر یک از مددجویان مراکز) به کارفرمایان داده می‌شود.

رضوان مدنی گفت: مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد به صورت خصوصی و با مجوز و نظارت بهزیستی اداره می‌شوند. همچنین مبلغ ۳ میلیارد ریال کمک بلاعوض برای تجهیز و راه اندازی به هر یک از مراکز اختصاص یافته است و به ازای هر مددجو نیز سالانه ۹۰ میلیون ریال یارانه، توسط بهزیستی پرداخت می‌شود. علاوه بر این بهزیستی در بعضی استان ها، ساختمان مرکز را نیز تامین کرده است.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: بهزیستی اعتیاد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی اعتیاد مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد جامع درمان و بازتوانی اعتیاد ۲۳ استان کشور درمان اعتیاد رضوان مدنی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۵۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

کد خبر 6092347 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه