Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@13:14:13 GMT

۸۵ شهر در خوزستان سیستم دفع آب‌های سطحی ندارند

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۶۲۹۰

۸۵ شهر در خوزستان سیستم دفع آب‌های سطحی ندارند

به گزارش ایرنا امید بن عباس روز یکشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران خوزستان در اداره کل مدیریت بحران خوزستان که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد با اشاره به وضعیت احداث و ترمیم سیل‌بندهای روستایی در خوزستان بیان کرد: برای احداث و ترمیم سیل‌بندهای روستایی در خوزستان مطالعاتی توسط مشاوران مختلف انجام شده و با بررسی روستاهای ۱۰ شهرستان اهواز، باوی، شوشتر، شوش، کارون، شادگان، خرمشهر، حمیدیه، دشت آزادگان و هویزه که در مجاورت رودخانه قرار دارند برآورد شده که در مجموع ۸۰۰ کیلومتر ترمیم و احداث سیل‌بند نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود:  از کل ۸۰۰ کیلومتر ۲۳۰ کیلومتر بحرانی و در سه اولویت اعلام شده که بخشی از آنها در سال های ۹۸ و ۹۹ توسط استانداری خوزستان اجرایی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به اجرای طرح‌های انحراف و هدایت سیلاب و احیای کانال های سیلاب بَر گفت: باتوجه به محدود بودن ظرفیت رودخانه ها در عبور سیلاب، کانال‌ها و نهرهای طبیعی در بالادست و یا پایین دست مراکز جمعیتی وجود داشته، که در هنگام وقوع سیلاب به عنوان فیوزهای کمکی وارد مدار می‌شدند ولی اکنون به دلیل رسوب زیاد و سایر موانع، نیاز به لایروبی و پاکسازی و یا ترمیم و احداث جداره دارند.  

وی ادامه داد: در این راستا اجرای پنج  پروژه با برآورد اولیه ۱۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال مورد نیاز است که کانال سیلاب بَر خسرج، نهر مالح، نهر بحره و کنترل آب مخازن هورالعظیم در اولویت است.

بن عباس بیان کرد:در زمینه لایروبی رودخانه‌های خوزستان براساس بررسی به عمل آمده، تعداد هفت بازه در مجموع به طول ۲۶۰ کیلومتر و با حجم ۲۹ میلیون و۲۴۰ هزار مترمکعب رسوب نیاز به لایروبی دارند که از این میزان سه بازه  در اهواز، خرمشهر و بالادست سوسنگرد تا هورالعظیم در اولویت نخست قرار دارند.

وی با تاکید بر تثبیت بازه‌های فرسایشی رودخانه‌ها در خوزستان بیان کرد: پنج رودخانه دایمی با طول چهار هزار و ۸۸۵ کیلومتر و همچنین ۱۱ هزار کیلومتر رودخانه فصلی در سطح خوزستان وجود دارد، براساس بررسی به عمل آمده تعداد ۱۷۵ بازه فرسایشی حاد با طول حدود ۱۸۸ کیلومتر، نیاز به ساماندهی و تثبیت ساحل دارند که از این میزان ۵۱ کیلومتر فوق بحرانی در اولویت نخست،  ۶۵ کیلومتر بحرانی در اولویت دوم و بقیه در اولویت سوم قرار دارند.

برچسب‌ها آب گرفتگی رودخانه کارون آب و فاضلاب خوزستان سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب گرفتگی رودخانه کارون آب و فاضلاب آب گرفتگی رودخانه کارون آب و فاضلاب خوزستان سیل اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر کل مدیریت بحران استان در شهرضا گفت: در سطح استان ۳ هزار کیلومتر رودخانه داریم که برای پیشگیری و کنترل سیل باید ۴۰۰ کیلومتر از این رودخانه‌ها به صورت ویژه ساماندهی شود.
منصور شیشه فروش افزود: تصرفات و آزادسازی مسیر رودخانه ها، اجرای طرح‌های ساماندهی رودخانه ها، آزادسازی مسیل‌ها و اصلاح و بازسازی مناطق اولویت پذیر در مسیر رودخانه‌ها نیاز به اعتبار دارد که وزارت نیرو این اعتبار را باید تامین کند.


به گفته وی در زمینه فرونشست زمین اجرای طرح‌های تعادل بخشی منابع آب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی فقط با احیای رودخانه زاینده رود محقق می‌شود که تامین اعتبار برای تکمیل طرح‌های تامین آب برای حوزه زاینده رود و جلوگیری از بارگذاری‌های غیرقانونی، جزو تعهدات وزارت نیرو است.


مدیر کل مدیریت بحران استان گفت: برای جلوگیری از تشدید فرونشست زمین، کنترل کانون‌های گرد و غبار و رفع مشکلات مرتبط با کم آبی و خشکسالی باید نسبت به تامین حقابه‌های قانونی کشاورزی و زیست محیطی رودخانه زاینده رود، احیای تالاب گاوخونی و تامین حقابه‌های تالاب که بر اساس مطالعات انجام شده، سالانه ۱۷۶ میلیون متر مکعب است، اقدام شود.

دیگر خبرها

  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • احتمال افزایش خروجی سد دز