Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نشست خبری پنجمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، نشست خبری پنجمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی با حضور غلامحسین محمدی مشاور شهردار و رییس شورای سیاست گذاری جایزه جهانی خشت طلایی ، زهیر صباغ پور معاون امور بین الملل مرکز ارتباطات شهرداری تهران ، میثم بصیرت،نماینده هیات داوران برگزار شد و دراین نشست با بیان اینکه در پنجمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی 541 اثر دریافت شده که 245 داخلی و 296 خارجی است ، اعلام شد: آثار خارجی از 194 شهر و 58 کشور دریافت شده و بیشترین آثار و پروژه ها در محورهای معماری و شهرسازی و میراث فرهنگی بوده است که نشان دهنده رویکرد امسال این جایزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خشت طلایی به برندی در حوزه بین الملل تبدیل شده است
در ابتدای این نشست زهیر صباغ پور، معاون امور بین الملل مرکز ارتباطات شهرداری تهران نیز گفت: یکی از اصلی ترین کارکردهای رویدادهای بین المللی انتقال تجربیات و  ایجاد فضای همکاری و مشارکت است.
او افزود: خشت طلایی  با پشتوانه ای که از سال 93 داشته است به برندی در حوزه بین الملل تبدیل شده است و امسال هم با وجود مشکلات کرونا برگزار می شود هر چند قرار بود آبان برگزار شود اما آن زمان نمی شد و اختتامیه آن سه شنبه 2-5 بعد از ظهر در برج میلاد برگزار می شود.
او افزود: برای پنجمین دوره تلاش کردیم با انجام مطالعاتی و فعالیت های آسیب شناسانه این رویداد را بهتر از قبل برگزار کنیم تا دستاوردهای بهتری داشته باشیم.
معاون بین الملل مرکز ارتباطات اضافه کرد: در بخش فعالیت های بین المللی شهرداری تهران تلاش شده است که بتوانیم جایگاه شهر تهران را ارتقا بدهیم. شرایط خاص تهران قابلیت بین المللی شدن را دارد هم از نظر مذهبی و دینی و هم از نظر پروژه های انجام شده است.
در این دوره به کمک مشاورانمان و بخش های اجرایی تلاش کردیم که بتوانیم محورهای جایزه را به نوعی به شکل جامع تر با رویکردهای مشخص تعیین کنیم و شعار ما شهر سالم با اقدامات محلی و اثرات جهانی است.
با توجه به کرونا خیلی از پروژه ها در اجرا با مشکل مواجه شده اند با این وجود پروژه های خیلی خوبی را در رویداد ارائه کنیم.

حضور فعالانه مدیریت شهری موجب می شود دستاوردهای مدیریت شهری بیشتر دیده شود
در ادامه این نشست میثم بصیرت،نماینده هیات داوران اظهار داشت:این جشنواره از روزگاری که نخستین دوره اش برگزار شد تلاش کرد زمینه ای برای اشتراک تجارب و دانش انباشته در شهرها را فراهم کند که امروز هم به پنجمین دوره رسیده است.
او افزود: با توجه به تحریم ها حضور فعالانه مدیریت شهری در این دوره باعث می شود که دستاوردهای مدیریت شهری بیشتر دیده شود. در داوری با تجربیات شهرهای دیگر هم مواجه بودیم و این به سیستم مدیریت شهری ما کمک می کند.
بصیرت گفت:داوران بر چند نکته تاکید داشتند؛ اصلی ترین آنها این بود که در عمل داوری ها به گونه ای باشد که دستاوردهای تغییر رویکرد مدیریت شهری در این دوره دیده شود.
وی گفت: 45 پروژه وارد داوری شد و 30 داور آثار را مورد توجه قرار دادند و نتایج داوری ها در اختتامیه اعلام می شود.

خشت طلایی هم در تقویم بین المللی قرار گرفت
غلامحسین محمدی مشاور شهردار و رییس شورای سیاست گذاری جایزه جهانی خشت طلایی عصر یکشنبه -5 بهمن-در نشست خبری پنجمین دوره این جایزه با گرامیداشت یاد مرحوم شیده لالمی-خبرنگار فقید- گفت:خشت طلایی از جمله جایزه هایی است که رفته رفته قوام می یابد .خوشبختانه موفق شدیم دوره پنجم را با وجود سختی ها برگزار کنیم و امید داریم که با برگزاری این برنامه ها آثار آن را در طبقه بندی های بین الملی برای تهران ببینیم. این جشنواره قدردانی از بهترین دستاوردهای شهری برای تهران است. مثل این رویداد در دنیا در بخش های مختلفی انجام می شود مثل جایزه گوانجو. امسال برای اولین بار خشت طلایی هم در تقویم بین المللی قرار گرفته است.
او درباره داوری های این جشنواره گفت: نگاه داوران در این حوزه سخت گیرانه است و پروژه هایی مورد توجه هستند که رویه سازند و می تواند زندگی بشر در شهرها را تغییر دهد. به هر حال کلان شهرها مشکلات یکسانی دارند و راه حل های آن برای همه کاربرد دارد. ما در جشنواره می گردیم بهترین راه حل ها را به جهان معرفی می کنیم.  جشنواره ای برای پژوهش ها هم برگزار خواهیم کرد. کیفیت جایزه ها هم نسبت به قبل بیشتر شده است.
رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران درباره میزان آثار دریافتی گفت: امسال 541 اثر را دریافت کردیم که 245 داخلی و 296 خارجی است و آثار خارجی از 194 شهر و 58 کشور دریافت شده است و طبق محورهای هفت گانه بیشترین آثار و پروژه ها در معماری و شهرسازی و میراث فرهنگی بوده است که نشان دهنده رویکرد خشت طلایی است.
در حوزه کووید 19 که محور ویژه بود 44 اثر داخلی و 16 اثر بین المللی دریافت شده است. بیشترین اثر داخلی از استان آذربایجان شرقی بوده و در مناطق تهران هم منطقه 16 بیشترین اثر را داشته است.
محمدی با بیان این که رشد تعداد اثار نسبت به دوره های قبل قابل توجه بوده است، گفت: امیدوارم با توجه به اقداماتی که انجام شده است این جایزه و سایر برنامه ها موجب ارتقای رنکینگ تهران در حوزه بین المللی شود.
رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری درباره دیپلماسی عمومی شهرداری گفت: دیپلماسی شهری نقش بسیار اثرگذاری نسبت به دیپلماسی عمومی و غیرشفاف داشته است. به عنوان مثال ویدیومپینگ برای دانشگاه کابل تاثیر زیادی در روابط دو کشور ایران و افغانستان داشت، مورد تایید و تشویق نهادهای بین المللی و ملی نیز قرار گرفت. علاوه بر این در یک سال گذشته نمونه های متعددی داشتیم مثل یادبود کشته شدگان ووهان چین که منجر به قدردانی چینی ها از ما شد و آنها به پاس این اقدام کمک های خوبی برای مقابله با کرونا کردند.

 

گفت و گو با شهرداران ابتکار عملی بود که تهران را از انزوا نجات داد
او افزود: در ارتباط با سازمان های بین المللی اتفاقات خوبی رقم خورده است و بعد از سال ها به توافقاتی رسیدیم که بخشی الان اجرایی شده است و هزینه های مالی و غیرمالی را با ما پذیرفته اند و همکاری می کنیم.
محمدی اضافه کرد: در تفاهمنامه خواهرخواندگی با سایر شهرها هم  با 5 شهر را مذاکره کرده ایم که یکی از آنها محقق شد. گفت و گو با شهرداران ابتکار عملی بود که تهران را از انزوا نجات داد و نشان دادیم که بدون سفر خارجی می توان ارتباطات دو سویه و چند سویه برقرار کنیم. اینها در نهایت به ارتقای رتبه بین المللی تهران انجامیده است و می توانیم از دانش و تجربه شهرها استفاده کنیم.
او افزود: اگر گشایش های اقتصادی رخ بدهد می بینید که این ارتباطات ایجاد شده چقدر به حل مسائل کلانشهر تهران کمک کند.
او در پاسخ به سوالی درباره  انتقال تجارب از طریق این جشنواره گفت: انتقال تجارب شاید برای مردم چندان محسوس نباشد اما فرآیندها تدریجی پاسخ می دهد .
محمدی درباره آلودگی اضافه کرد: بارها گفته شده است که هوای پاک و قانون نفس چندین ذینفع دارد و حدود 18 ستگاه حقوقی باید اقدام کند همه آن دستگاه ها تلاششان کاهش آلاینده ها است. آلودگی تهران موضوع تخصصی است.
در این زمینه با ژاپن اخیرا مراوداتی داشتیم که دانش ما نسبت به آلودگی را خیلی زیاد می کند و تجهیزاتی هم از سوی آنها به ما ارائه شده است که به خاطر شرایط تحریمی در وارداتش به مشکل خورده ایم.
او در پاسخ به سوالی درباره اظهار نظر اخیر شهردار در کمک به سارایوو برای مقابله با آلودگی گفت: شهردار سارایوو در حوزه ریزگرد و آلاینده های غیرخودرویی از ما کمک می خواست که شهردار تهران هم در پاسخ به او اعلام کرد که حاضر به کمک به سارایوو است.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خشت طلایی جایزه جهانی خشت طلایی بین المللی امور بین الملل شهرداری تهران مرکز ارتباطات پنجمین دوره مدیریت شهری دریافت شده پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نطنز گفت:گروه بین المللی مرمت ایسکارسا در بازدید از بنا‌های تاریخی شهرستان بازدید اعلام کرد در مرمت تعدای از این بنا‌ها با اداره میراث فرهنگی شهرستان همکاری کنند.

حسین یزدانمهر افزود: گروه بین المللی ایسکارسا زیر نظر سازمان یونسکو فعالیت داشته و به شکل ان جی او فعال است و مرمت آثار تاریخی را بررسی کرده و به لحاظ فکری و پژوهشی میزان دقت مرمت‌های انجام شده و بررسی می‌کند.

او اظهار کرد:شب گذشته ۲ نفر خانم از کشور ترکیه به عنوان نمایندگان و آقای مهرداد حجازی به عنوان نایب رییس گروه بین المللی ایسکارسا از آتشکده ساسانی، مسجد جامع و بقعه شضیخ عبدالصمد بازدید کردند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نطنز بیان کرد: گروه بین المللی ایسکارسا در بحث مرمت آتشکده ساسانی قرار است در خصوص نحوه مرمت و ایجاد گنبد آتشکده اعلام نظر کنند.

یزدانمهر گفت:در خصوص بقعه شیخ عبدالصمد قرار است کار پژوهشی از طرف گروه بین المللی ایسکارسا انجام شود و مسجد جامع نطنز دارای کتیبه آجری با خط کوفی است که گروه یادشده باید طرح خود برای حفاظت از آن را ارائه کنند.

شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در فاصله ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری