Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مسئول مرکز راویان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع‌ مقدس از برگزاری راهیان نور در فضای مجازی و شبکه شاد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سپاه بیت‌المقدس کردستان،  با گذشت چندین سال از پایان جنگ،  نمی‌توان از حضور دانش‌آموزان در سرزمین‌هایی که روزگاری محل ایستادگی  رزمندگان دانش‌آموز در مقابل رژیم  بعث عراق بوده، گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید همین موضوع باعث شده که تا سال گذشته شاهد حضور کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی سراسر کشور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس جنوب، غرب،  شمالغرب و راهیان نور دریایی بودیم.

از طرف دیگر ترویج فرهنگ دفاع مقدس بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است و باید با بهره‌گیری از رزمندگان  و بازگویی خاطرات و وقایع جنگ تحمیلی به آموزش نیروهای جوان در حوزه روایتگری پرداخت تا بتوانیم این فرهنگ را به نسل‌های بعد منتقل کنیم.

سردار ابوالفضل مسجدی مسئول مرکز راویان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع‌ مقدس با بیان اینکه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شرایط فعلی باید براساس نیازها و اقتضائات و امکانات امروز جامعه برنامه‌ریزی داشته باشیم، اظهار داشت: باید از همه ظرفیت‌های موجود برای توسعه معارف دفاع مقدس بهره بگیریم.

وی با بیان اینکه استان کردستان جزو استان‌های پیشرو در اجرای طرح راهیان نور مجازی است، افزود: امروز شرایط بهداشتی تحت تأثیر ویروس کرونا و امکان برگزاری بسیاری از برنامه‌های فرهنگی وجود ندارد، اما باید با استفاده از فرصت فضای مجازی برنامه‌های فرهنگی به ویژه راهیان نور را به شیوه جدید ادامه دهیم.

مسجدی  یکی از برنامه‌های دیگر بنیاد حفظ آثار را نشر کتاب در زمینه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: این سازمان توانسته موفقیت‌های خوبی در زمینه ضبط و ثبت کردن خاطرات شهدا در دفاع مقدس به دست بیاورد.

وی اظهار کرد: بحث جذب و آموزش راویان همراه با کاروان‌های راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس یکی دیگر از برنامه‌ها در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش ‌های دفاع‌ مقدس است.

مسئول مرکز راویان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع‌ مقدس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که راهیان نور را به عنوان یکی از عملیات‌های بزرگ فرهنگی یاد کرد، تصریح کرد: این عملیات بزرگ فرهنگی می‌تواند تأثیرات بزرگ و خوبی را در جامعه داشته باشد.

جزئیات برنامه "راهیان نور مجازی" استان البرز اعلام شد12 هزار دانش‌آموز سمنانی به اردوی راهیان نور مجازی اعزام می‌شوند

وی بیان داشت: یکی از ارکان مهم راهیان نور روایت‌گری است چرا که یک راوی می‌تواند هنرمندانه و به خوبی انتقال‌دهنده مفاهیم دفاع مقدس به نسل حاظر به ویژه جوانان باشد.

مسئول مرکز راویان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع‌ مقدس از جزئیات جلسه با معاونین آموزش و پرورش و فرمانده قرارگاه راهیان نور به منظور برگزاری راهیان نور در فضای مجازی و شبکه شاد با هدف جلوگیری از کم رنگ شدن و فراموش نشدن راهیان نور در جامعه خبر داد و اظهار کرد: قرار بر این شده که از ظرفیت شبکه شاد برای سفر دانش‌آموزان در راهیان نور به صورت مجازی استفاده شود و براساس دستورالعملی که به استان‌ها ارسال شده راویان برجسته با در اختیار قرار دادن منابع گسترده در رابطه با شهدای دانش‌آموز، دلنوشته و وصیت‌نامه‌های آنان و خاطراتی که از دوران دفاع مقدس بود، برای نسل جوان روایت شود.

وی خاطر نشان کرد: حدود 36 هزار شهید دانش‌آموز در سراسر کشور وجود دارد و این نشان از ولایت‌مداری و انقلابی بودن دانش‌آموزان بوده که ما باید بر حسب وظیفه از فضای مجازی و شبکه شاد به عنوان یک فرصت خوب استفاده کنیم تا بتوانیم خاطرات و رشادت‌های شهدای 8 سال دفاع مقدس را برای نسل جوان با زبان روایتگری بیان کنیم.

مسجدی با اشاره به شکل‌گیری نهضت روایت‌گری در سراسر کشور و تعامل خوب میان مسئولان در این حوزه اظهار کرد: راویان ما مدت‌ها با حضور در مدارس توانسته‌اند که با روایتگری  نقش خوبی را در این حوزه داشته باشند تا جایی که مسئولان آموزش پرورش خود مشتاق به برگزاری این چنین برنامه‌ها از طرف سپاه و بسیج شدند.

وی با توصیه به جوانان در حفظ و نگهداری از میراث گرانقدر شهدا گفت: همین روایتگری‌ها موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می‌شود، فرهنگی که دشمن را به وحشت می‌اندازد و درصدد است تا آن را در جامعه کمرنگ و جوانان را با دفاع مقدس و رشادت‌ها و ایثارگری جوانانش غریبه کند اما نمی‌داند که جوانان امروز پیرو جوانان جهاد و شهادت هستند و با روایتگری پیشکسوتان خود نه تنها با فضای جبهه‌ها غریبه نیستند بلکه راه آنان را ادامه داده و امروز در جبهه‌های مقابله با کفر در سوریه رشادت‌ها کرده و دشمنان را شکست می‌دهند.

مسئول مرکز راویان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع‌ مقدس افزود: امروز ما در حوزه روایتگری نیازمند برگزاری دوره‌های آموزش راویان دفاع مقدس به‌صورت مقدماتی، تکمیلی و تخصصی هستیم تا از هرگونه تحریف و ورود تناقضات در روایت‌گری جلوگیری کنیم؛ باید نشر و یادآوری خاطرات دوران دفاع مقدس به‌گونه‌ای نباشد که زمینه‌ساز انحراف و سوء استفاده دشمنان را فراهم کند.

مسجدی یادآور شد: مقام معظم رهبری بارها در فرمایشات‌شان بر ترویج فرهنگ شهادت در جامعه تاکید کرده و فرمودند زنده نگه داشتن خون شهدا کمتر از خود شهادت نیست.

ارزش‌های اسلامی در اردوهای راهیان نور تحقق پیدا کرده و بسیاری از اهداف پرورشی و تربیتی را محقق می‌کند و تاثیرگذاری این اردوها پس از بازگشت دانش‌آموزان از اردوهای راهیان نور به خوبی مشاهده می‌شود و والدین نیز در این موضوع تاکید دارند که دانش‌آموزان پس از بازگشت از اردوهای راهیان نور در انجام واجبات و برخی از مسائل اخلاقی دقیق‌تر شوند. اعزام اردوی راهیان نور دانش‌آموزی به مناطق جنگی با هدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با ایثارگری‌ها و رشادت‌های رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس است که خوشبختانه اثرات آن در جامعه ملموس بوده و امیدواریم همچنان شاهد برگزاری راهیان نوری باشیم که کل دانش‌آموزان از طریق سفر به راهیان نور از طریق فضای مجازی با مناطق جنگی و راویان نور آشنا شوند.

انتهای پیام/481/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راهیان نور مجازی راهیان نور راهیان نور راهیان نور دفاع مقدس دانش آموزان ترویج فرهنگ فضای مجازی برنامه ها دانش آموز شبکه شاد رشادت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی هویت شهید دفاع مقدس

سرهنگ رستمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زرقان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: شهید سید علاءالدین اسدپور متولد سال ۱۳۴۹ بود که بیست و سوم خرداد سال ۱۳۶۷ در منطقه شلمچه و در عملیات بیت المقدس ۷ به شهادت رسید.
سرهنگ رستمی افزود: پیکر این شهید والامقام همراه با پلاک هم اکنون در معراج شهدای تهران است و شنبه ۱۵ اردیبهشت و هم زمان با شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان مردم شهرستان زرقان تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.

دیگر خبرها

  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • نواخته شدن «زنگ سپاس معلم» در اردبیل+فیلم
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • تحولات جامعه به دست معلمان رقم می‌خورد
  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد