Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوق تخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه برای تشخیص بین مسمومیت ناشی از آلوگی هوا یا ابتلا به کرونا باید به پزشک مراجعه کرد، گفت: عوارض کرونا با آلودگی هوا تقریبا یکسان است، با این تفاوت که کرونا معمولا اختلالاتی همانند از دست دادن حس بویایی و چشایی را به دنبال دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا فاطمی با اشاره به این که آلودگی هوا برای افراد معمولی تغییرات آنی و لحظه‌ای ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: علامت‌هایی همانند سوزش چشم، سردرد و حالت تهوع از جمله علائم شایع  آلودگی هوا در افراد معمولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آلودگی هوا می‌تواند آلرژی و بیماری‌های زمینه‌ای در مبتلایان به بیماری‌های ریوی را تشدید کند.

دکتر فاطمی با بیان اینکه افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای آلرژیک دارند ممکن است آبریزش بینی شدیدتری را در آلودگی هوا تجربه کنند، خاطرنشان کرد: ممکن است تداخل بیماری‌های زمینه‌ای همانند آلرژی با آلودگی هوا در این افراد عوارضی مشابه با کرونا داشته باشد.

فوق تخصص عفونی با بیان این که سینوزیت هم میتواند ترشحات پشت حلق را در آلودگی هوا افزایش دهد، توضیح داد: این نشانه‌ها وعلائم نباید با کرونا اشتباه گرفته شود چرا که افراد دارای ریه‌های تحریک پذیر با آلرژن‌ها، ممکن است علائمی همانند سرفه و تنگی نفس که از شایع‌ترین نشانه‌های ابتلا به کووید ۱۹ است، داشته باشند.

عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه آبریزش بینی، سوزش گلو، ترشحات پشت حلق و یا سرفه‌های تک تک می‌تواند از دیگر علایم آلودگی هوا باشد، گفت: معمولا سردردهای مقطعی و سوزش چشم از علائم شایع کرونا نیست.

وی سرگیجه، عدم توجه و فراموشی لحظه‌ای را از دیگر علایم آلودگی هوا ذکر کرد و گفت: علائم و اختلالاتی که در مغز و اعصاب به واسطه ابتلا به کرونا ایجاد می‌شود طولانی مدت است و شاید ماه‌ها زمان‌بر باشد ولی در آلودگی هوا بعد پاک شدن هوا  سردرد، سرگیجه، تهوع و استفراغ از بین می‌رود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: خلطی که به علت آلودگی هوا از گلو خارج می‌شود، سیاه رنگ است، در حالی که خلط بیمار مبتلا به کرونا معمولا روشن است و چنانچه عفونی شده باشد، رنگ سبز متمایل به زرد دارد و سرفه‌های ناشی از آلودگی هوا و کرونا تقریبا شبیه به هم هستند.

دکتر فاطمی نسبت به قرارگیری طولانی در معرض آلودگی هوا خصوصا در افراد در معرض خطر هشدار داد و افزود: اگر چنانچه مدت آلودگی هوا طولانی و پایدار باشد، ممکن است عوارضی همانند سکته‌های مغزی را نیز در پی داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این متخصص عفونی یکی دیگر از نشانه‌های کرونا را درد عضلات و قفسه سینه ذکر کرد و گفت: علامت‌های خستگی، کوفتگی و سرگیجه که نشانه‌های مشخص آلودگی هواست را با کرونا اشتباه نگیرید ضمن این که سردردهای ناشی از آلودگی هوا با مصرف مسکن‌ها بهبود می‌یابد، ولی سردردهای کرونا ممکن است به هر مسکنی جواب ندهند.

لینک کوتاه: asriran.com/003DZ2

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آلودگی هوا نشانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مسمومیت ۱۰ نفر از هم‌استانی‌ها به علت خوردن قارچ سمی فصلی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزام بیدارپور اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 10 نفر در استان در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که خیلی از آن‌ها سمی هستند، گفت: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی، درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه، قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آنها نداشته و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، افزود: تنها راه حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

وی تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر بوده و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

بیدارپور یادآور شد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین 5 تا 12 ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هر چه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری